🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tuünaydiinnlar
Bebesi gece uymayanlar ve sabah 5 de zorunlu günü aydıranlar listesine benide yazin
2 gündür kolları açıp güvercin gibi guk guk diye ses çıkarıyor bizim oğlan,bize ne anlatmaya calisiyor olabilir acabasi
Kahvaltı sofrasını daha yeni toplucam eşim ve büyük Oğlan 10.30 da uyandı,etraf toplayip makinalar çalışacak,bol cevizli kek yapicam,akşama önceki günden barbunya pilav var yanına bişey eklerim,markete gidilecek,organikciden yumurta alincak,gr altın alincak
Bebisle biraz kart çalışıcaz,spor yaparız,oyun oynarız
buyuk oğluşla ders çalışıcaz off yine yoğun bir gün.

Benim de hergun ki halim

Hoş geldin çok ne güzel ev borcun bitmiş darısı bizim gibi kredi ödeyenlere olsun

Teşekkür ederim inşallah kırık yoktur çok ağlıyor

Ay ev borcunun bitmesi şahane bence tebrik ediyorum . Bizimde geçen sene ocakta bitmişti kv için teşekkür ediyorum
tuce_tuce olur canım

Vitamini devam ediyorsun değil mi abi bebege
Evet zeynom hergün düzenli olarak alıyor
Sağol canım tam orta kısım geniş olan tarak kısmı varya orası basamıyor eşim birazdan götürecek hastaneye umarım kırık değildir
Aaaaa aklıma şuan direk kırık gelmişti hassas bir nokta çünkü. Çok geçmiş olsun senden haber bekliyorum

Penguen van a alıştınız mı canım
Eşim üniversiteyi orda okumuş
Evlendiğimiz sene gezmeye gelmiştik şehir olarak beğenmiştim kale, göl, edremit ordan ağrı doğubeyazıta gitmiştik çok güzel pasajları vardı hala vardır mutlaka

Edremitin köftesi ve kahvaltısı na bayılmıştım

Bizde gitmek istiyoruz yaaaa doğudan dönmeden önce . Abi bebek seneye toparlar biraz covid biterse Mardin Van aklımızda kalan şehirler

Geçmiş olsun

Bizde gitmek istiyoruz yaaaa doğudan dönmeden önce . Abi bebek seneye toparlar biraz covid biterse Mardin Van aklımızda kalan şehirler
O zaman cocugumuz yoktu epey gezmiştik
Burda yakın şehirleri henüz gezemedik
Aynen covıd biterse antep maraş diyarbakır urfa gezmeyi düşünüyoruz
Kardeşimin yanına hiç gidemedik bir yıl oldu atanalı erzurum da görmek istiyorum bakalım nasip

Diyarbakır çok güzel bence biz birkaç kez gitmiştik cidden çok büyük bir şehir . Batman çok küçük zaten Siirt’ten biraz daha büyük sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…