🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese günaydın. Öyle çok ödememiz var ki şu iki ay 15 ini bekliyorum. Kızımla diş masraflarımız çıktı bu ay birde, toplam 2 bin. Kıza kaban ve bot bakıyorum. Seçemedim henüz. Dün kotona,defactoya, lcw ye baktım. Belki defactodaki olabilir. Botu da floda beğendim ama renk ve numara kalmamış internetten alacağız.
Birikim olmaz da bu sıra eksiye düşmeyelim yeterli. Ocağa kadar toparlayalım ödemeleri inşallah.

Bebe mi uyumadı? Benimki de uyanp uyanıp duruyor. Öyle bakıyor sanki sabah oldu. Cok uykum var.
Benim şuan çok uykum var boza 01:00 ile 04:00 arası hiç uyumadık
selam kizlar, yeni baslik hayirli olsun tuce_tuce
Zeynep hoşgeldin teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun
kızlar şimdi çeyreğini bozdursam kaç gayme verirler bana
850 bence
Selamlar iyi geceler, ben de geldim aranıza :)
Boş birikimli, bereketli bir grup olsun inşallah
Aramıza hoşgeldiniz kendinizden bahseder misiniz

Makinaya çamaşır atcam evleri toparlarım yarın temizlik yaparız eşimle dışarı çıkıp hediyeleri alsak mı acaba kendi kızlarımada alırım bişeyler çok seviyorum çocukları mutlu görünce kızımın ayagına ufak olan düşmüş ayagım acıyor diyor sıcak suyla sabunla ovdum geçmezse hastane yolları görünür bize

Ayyy çok geçmiş olsun ya şiş filan değil dimi

Kahvaltı yaptık kaldırdım bebek uyandı üzerini değişip ellerine bir kase yoğurt verdim 1 kaşık yediremediler. Kv migreni azmış gitti yattı bende kahve yaptım kek koydum bulaşık makinası çalıştırdım bir makina da bebek kıyafeti yıkandı astım . Alışveriş listesi yapacağım şimdi

Ben 30 yaşındayım, sözleşmeli memurum. 2 senelik evliyim, kredi borcunu yeni bitirdik, şimdi de kredi kartlarını bitirip birikime başlama zamanı diye belirledim :)
tuce_tuce Aralık hedefi ile başlamak mantıklı bence de. Kayınvakideye de geçmiş olsun :)
Penguen çok geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…