- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
Hoşbulduk canımmDiğer topikten belki hatırlarsın beniönümüzdeki bir yılın birikimini yaptım Bugün 41 adet çeyrek altın satın aldım eve gidince resmini atıcam bundan sonraki birikimler ufak ufak olur
Hoşgeldin
Ne iş yapıyodun ben seni çalışıyorsun sanıyordum
Yap bari bende çok severim
Bende varım
Afiyet olsun şimdiden sabap iyi olursam pişi yaparımBizdedir ekmek yok akşama pilav yapıcam sabaha Da poaça yaparım
Annemin kombisi bozulmuş değişmesi gerekiyor maddi durumu da yok taksitle bi kombi alayım diyorum var mı sessiz güzel çalışan kombi tavsiyesiniz kızar
İyiki doğdun esilaAyy nolur kimseyi atlamamis olayim herkese cok tesekkur ederimm
Ne kadar zalimsinAyyy suraya profiterolu mu koyayimmmm
Ben kacar kizin dersi var
Ayyy tarif lütfen yazdıysan arada görmemiş olabilirim en sevdiğim tatlıAyyy suraya profiterolu mu koyayimmmm
Bende cok severim erişteli yeşil mercimekCanım erişteli yeşil mercimek istedi yarınki menümde o var.Birde tarhana çorbası bulgur pilavı yoğurtlu kabak turşu.Persembe içinde bezelye yemeği yaparım birde brokoli haslarım çorbada kalır yanına.Yarın tüm gün mutfaktayım belli olduAaaa yarın benim tartı günüm bide bisküvi pastası patlatayım ben Yada Kocaman kabaklarım var onlardan keseyim tatlı yapayım 5-6kez tatlı çıkar bir kabaktan 4tane getirdik annemin bahçeden
selam...benim kombi e c a. apşursam kapak kaşık düşse o sese devreye ğeçiyor emen fazladan çalışıyoAnnemin kombisi bozulmuş değişmesi gerekiyor maddi durumu da yok taksitle bi kombi alayım diyorum var mı sessiz güzel çalışan kombi tavsiyesiniz kızar
Gözlerimin aradığı üyelerdensin desemDiğer topikten belki hatırlarsın beniönümüzdeki bir yılın birikimini yaptım Bugün 41 adet çeyrek altın satın aldım eve gidince resmini atıcam bundan sonraki birikimler ufak ufak olur
Hoşgeldin
Ne iş yapıyodun ben seni çalışıyorsun sanıyordum
Yap bari bende çok severim
Bende varım
Ayyy suraya profiterolu mu koyayimmmm
Evetttt skandallllltuce_tuce sadakatsizin fragmanını gördüm
2 yıl sonraya gidiyor
Saçlar boyanmış alçak volkanın
Bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?