• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diğer topikten belki hatırlarsın beni 🙈 önümüzdeki bir yılın birikimini yaptım Bugün 41 adet çeyrek altın satın aldım 🧿 eve gidince resmini atıcam bundan sonraki birikimler ufak ufak olur

Hoşgeldin ♥️

Ne iş yapıyodun ben seni çalışıyorsun sanıyordum 🙈

Yap bari bende çok severim 🥰

Bende varım 😀
Hoşbulduk canımm💕💕

Canım erişteli yeşil mercimek istedi yarınki menümde o var.Birde tarhana çorbası bulgur pilavı yoğurtlu kabak turşu.Persembe içinde bezelye yemeği yaparım birde brokoli haslarım çorbada kalır yanına.Yarın tüm gün mutfaktayım belli oldu😁Aaaa yarın benim tartı günüm bide bisküvi pastası patlatayım ben😂Yada Kocaman kabaklarım var onlardan keseyim tatlı yapayım 5-6kez tatlı çıkar bir kabaktan😂4tane getirdik annemin bahçeden ❤️

Eşimi mola arasında markete yolladım😃
4 kutu süt
1 kg Sütaş tereyağ
1 kg sütaş kaşar peyniri
2 paket makarna
1 paket patlayan mısır
1 paket karabiber
1 paket kekik
Krem cif
Köstebek pasta
Tarak
3 paket sevdiğimiz bisküvi😃
36 lı tuvalet kağıdı
6 lı rulo peçete
2 ekmek
Günün harcaması baya çok😂
Ama hep gerekli şeylerdi

Canım erişteli yeşil mercimek istedi yarınki menümde o var.Birde tarhana çorbası bulgur pilavı yoğurtlu kabak turşu.Persembe içinde bezelye yemeği yaparım birde brokoli haslarım çorbada kalır yanına.Yarın tüm gün mutfaktayım belli oldu😁Aaaa yarın benim tartı günüm bide bisküvi pastası patlatayım ben😂Yada Kocaman kabaklarım var onlardan keseyim tatlı yapayım 5-6kez tatlı çıkar bir kabaktan😂4tane getirdik annemin bahçeden ❤️
Bende cok severim erişteli yeşil mercimek ❤️❤️
ayy sevdiğim ne cok yemek var ye ye bitmiyor 🤣

Annemin kombisi bozulmuş değişmesi gerekiyor maddi durumu da yok taksitle bi kombi alayım diyorum var mı sessiz güzel çalışan kombi tavsiyesiniz kızar
selam...benim kombi e c a. apşursam kapak kaşık düşse o sese devreye ğeçiyor emen fazladan çalışıyo:KK70:
iç tavsiye etmiyorum....

ciddi söylüyorum..şaka değil.

Diğer topikten belki hatırlarsın beni 🙈 önümüzdeki bir yılın birikimini yaptım Bugün 41 adet çeyrek altın satın aldım 🧿 eve gidince resmini atıcam bundan sonraki birikimler ufak ufak olur

Hoşgeldin ♥️

Ne iş yapıyodun ben seni çalışıyorsun sanıyordum 🙈

Yap bari bende çok severim 🥰

Bende varım 😀
Gözlerimin aradığı üyelerdensin desem 😍
Ayyy suraya profiterolu mu koyayimmmm

Ben kacar kizin dersi var😂😂
😂 fenasın fena ellerine sağlık afiyet olsun
tuce_tuce tuce_tuce sadakatsizin fragmanını gördüm😱
2 yıl sonraya gidiyor
Saçlar boyanmış alçak volkanın
Bakalım neler olacak