- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
İnşallah canımAy tüh yaaa üzüldüm
İnş toparlarsın bir an önce penguen
Hoşgeldin şekerim nasılsın bize katılmak ister misin
Merhaba hoşgeldiniz haydi kendinizden bahsedin birazcık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımAy tüh yaaa üzüldüm
İnş toparlarsın bir an önce penguen
Hoşgeldin şekerim nasılsın bize katılmak ister misin
Merhaba hoşgeldiniz haydi kendinizden bahsedin birazcık
Hiç umudum yok ama dönsün istiyorum Ağustos’tan beri 4000 TL gitmiş öyleSağol bebişim,senin giden gitti artık bence gelmez ,bebisin basının gözünün sadakasi olsn
Anlaştık
Vitamin takviyesi alıyor musunİnşallah canım
Önlemleri sıkı tutsunlar artık da bitsin bu süreçKamuda çalışma saatleri 10-16 saatleri arası düzenlendi yarın sabah itibariyle geçiliyor.
Devit ve kara mürver ekstresi var tablet onu alıyorum her gün düzenliVitamin takviyesi alıyor musun
C vitamini de al istersenDevit ve kara mürver ekstresi var tablet onu alıyorum her gün düzenli
Valilik insiystifine bırakılmadı demi okyonus bizim buradakine kalırsa yapmazKamuda çalışma saatleri 10-16 saatleri arası düzenlendi yarın sabah itibariyle geçiliyor.
Meyve yok yiyorum içinde c vitaminide var içtigim tablette fazlasıda zarar mı eder acaba yemektrn çok meyve yiyorumC vitamini de al istersen
Valilik karar veriyor sanırım bizim yazı valilikten geldiiValilik insiystifine bırakılmadı demi okyonus bizim buradakine kalırsa yapmaz
Tsk da olmaz zatenPenguen bu çalışma saatleri eşime yokmuş o normal devam
Belirli mesleklere yokmuş asker polis mit vbPenguen bu çalışma saatleri eşime yokmuş o normal devam
Bir umut dedimTsk da olmaz zaten
Aynen onlar normal mesai devam hatta benimki cuma nöbetçiBelirli mesleklere yokmuş asker polis mit vb