Tuceeeee defterindeki şirket bile altınlı yaaaahuuuu
Canimsin
Altıncı olmak bunu gerektirir altın her yerdeTuceeeee defterindeki şirket bile altınlı yaaaahuuuu
TabiTuceeeee defterindeki şirket bile altınlı yaaaahuuuu
Bak msjını okumadan aynı şeyi yazdımCanimsin
Altıncı olmak bunu gerektirir altın her yerde
Ya ben öyle stok yapamıyorum2 tane Torku tereyağ aldım.Az kalmıştı tereyağ stok olur hem.Kızlar bu arada stoklar ne durumda?
Benimkileri yazayım.
Sıvı yag
Un
Tereyag
Diş macunu
Islak mendil
Makarna
Bulgır
Pirinç
Bakliyat
Zeytin
Zeytin yag
Tursu
Domates konservesi
Recel
Bal
Seker
Salca
Tavuk
Kuzu eti
Sıvı sabun
Deterjan
Bunlar stokta iyi
Bu ay stok yapmaya bolca peynir siparişi vereceğim tenekede birsey olmuyor dolaba atarım.Sucuk alacagım 2-3kangal birazını soka atarım.Birde biraz kuşbaşı dana alırım 2-3 pişirim.bu ay çok harcandı cokkkk stok içinde aldıklarım olunca baya bir kart harcamam oldu.
Ne kadar güzeller maşallah
Daha güzelleri bu topikteki herkesin olsun inşallahNe kadar güzeller maşallah
Benimde aynen çok az olacak penguen sağlığımız yerinde olsun da önemli olan o boşver sen hesap yap hedef söyle yazarım benYemeği yedik yarım ekmekten fazla yedim mercimek çorbasıyla çay demler eşim birazdan yanına bisküvili puding var onu yeriz.Tuğçe Aralık birikimi az olacak sanırım daha net hesap kitap yapamadım tazminat yarım maaşlar vergiye girdi özellikle benimki son 2 ayda çok kesiliyor bakalım ne kadar kesecekler. Çok şükür sabit gelirimiz var Allah yardımcısı olsun tek maaaşla idare etmeye çalışanların işsiz kalanlara rabbim hayırlı iş kapıları açsın
Evet canim 1 ceyrek 1 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?