- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.536
- 723
Bende yarın tarhana çorbası nohut veya yeşil mercimek yemeği yapacağım yanına turşu ve brokoli salatasıYarında nohut yapayım bari
Yanınada pilav turşu yoğurt
Yarın ki menümüde buldum yaşasın
Yeşil mercimek en sevdiğim yemeklerden biriydi çok ta faydalı ama bu aralar hiç istemiyor canımBende yarın tarhana çorbası nohut veya yeşil mercimek yemeği yapacağım yanına turşu ve brokoli salatasıNohut yapayım olmazda fazla haşlayıp şoka atayım
Düşününce herseyi pişiresin geldi eve gidince sağlam kafa ile düşüneceğimYeşil mercimek en sevdiğim yemeklerden biriydi çok ta faydalı ama bu aralar hiç istemiyor canım
Bende çoğu zaman fazla ıslatıp kalanını buzluğa atıyorum
Bazen nohutları tuzlayıp baharatlayıp fırına atıyorum çok güzel oluyor
Bazende Mısır patlatırken önce az yağda nohutları hafif kızartıyorum sonra mısırları atıyorum çok güzel oluyor
Nohutu her türlü kullanıyorum
0 harcamaya bayılırızben er ğün alışveriş yapmıyorum...malum denizle ikimiziz...bu pandemi döneminde pek yalnız bırakmak istemediğimden ğenelde aftalık ya da fatura ödemelerinde ve ya başka bir işim varsa o zaman yapıyorum ğıda alışverişlerimi....
pazara ğitmiyorum kalabalık diye...meyve balık kapı önünden ğeçiyor.em taze oluyor...ğeçmezse marketten o ğünlük alıyorum.
topiğe uyğun olarak ta indirimleri takip ediyorum.
özet olarak:buğün bir şey almadım.0 arcama
siz bu 0 arcama yı çok seviyorsunuz onun için yazdım...
yaa...akşamları yazarım dedim...deniz derse başladı..iyi oldu.
ekmek dediniz..bakın ekmek te almadım.çeşit çeşit ekmek alıyorum aldığımda..dilimleyip ya da yarım yarım dolaba atıyorum...çıkardığımda ilk aldığım ğibi...0 harcamaya bayılırız
Bugün benim de 0 harcama. Ekmeğimiz bile kaldı dünden.
Humus hiç yapmadımnoutla umus ta yapıyor musunuz narin...bir kere bir yerde tatmıştım...farklı ğelmişti tadı.
Diğer topikten belki hatırlarsın beniAy tüh yaaa üzüldüm
İnş toparlarsın bir an önce penguen
Hoşgeldin şekerim nasılsınbize katılmak ister misin
Merhaba hoşgeldinizhaydi kendinizden bahsedin birazcık
Hoşgeldin27 yaşındayım 3 aylık hamileyim istanbuldan katılıyorum
Ne iş yapıyodun ben seni çalışıyorsun sanıyordumÇalışıyor musun eşin ne iş yapıyor birikim hedefin nedirbebeğini sağlıkla kucakla . Bende tuğçe 28 yaşındayım 11 aylık oğlum var eşim asker güneydoğu da görev yapıyoruz. İşimden istifa edip buraya yerleştim evlenince . 3.5 senelik evliyim
Yap bari bende çok severimKostebekpasta hoşgeldin
Aklıma ilk gelen çok uzun zamandır köstebek pasta yapmadığım
Eşime aldırayım da yapayım bari
Bende varımGünlük sohbet ediyoruz çocuk eş bütçe indirim zam vs. Birde yarışma yapıyoruz her hafta 300 TL bütçemiz oluyor kim daha az harcarsa o haftanın şampiyonu oluyor istersen sende katıl bize z
Bizdedir ekmek yok akşama pilav yapıcam sabaha Da poaça yaparımYumurta ekmek alınacak eşim aradı arkadaşını akşam bırakacak ne kadar tutar bilmiyorum 50 TL eft gönderdim arkadaşa oda kapıya bırakacak parayı sütçü sabah süt bırakacak şimdilik başka eksiğimiz yok aslında evde un maya var ama halim yok bazlama yapmaya
Hoşbulduk canımesila.....tekrar iyi ki doğdun....eşinle mutlu bir ömür sür
tiviçır......çok zor yazılımı yaaa...şimdi ben bunun doğrusunu yazmaya kalksam pek ğiremem buraya...ama siz beni iç okumamışsınız.....ğ den sonraki arfi de iç yazmıyorum....bende değil.....klavyede var sorun.
em siz çok çalıştınız verirsiniz sınavı....üzülmeyin.
kocasının prensesi oşğeldin....
köstebek pasta siz de oş eldiniz
salty altının ayırlı olsun
penğuen selam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?