🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
esila.....tekrar iyi ki doğdun....eşinle mutlu bir ömür sür

tiviçır......çok zor yazılımı yaaa...şimdi ben bunun doğrusunu yazmaya kalksam pek ğiremem buraya...ama siz beni iç okumamışsınız.....ğ den sonraki arfi de iç yazmıyorum....bende değil.....klavyede var sorun.
em siz çok çalıştınız verirsiniz sınavı....üzülmeyin.

kocasının prensesi oşğeldin....
köstebek pasta siz de oş eldiniz

salty altının ayırlı olsun

penğuen selam....

Öğle arası markete uğradım.
Makarna
Patates
Karnabahar
Bulgur
Ketçap
Muz
Su
Islak mendil
Sirke
Ekmek
Gitti 100tl Kart rekora koşacak.Ya ne çok para gidiyor valla kafayı yiyecek insan.Bakalım gaz ne kadar gelecek.Yarın evdeyim harcama olmaz inşPersembe süt falan alacagım yoğurt azaldı.

Bende yarın tarhana çorbası nohut veya yeşil mercimek yemeği yapacağım yanına turşu ve brokoli salatasıNohut yapayım olmazda fazla haşlayıp şoka atayım
Yeşil mercimek en sevdiğim yemeklerden biriydi çok ta faydalı ama bu aralar hiç istemiyor canım
Bende çoğu zaman fazla ıslatıp kalanını buzluğa atıyorum
Bazen nohutları tuzlayıp baharatlayıp fırına atıyorum çok güzel oluyor
Bazende Mısır patlatırken önce az yağda nohutları hafif kızartıyorum sonra mısırları atıyorum çok güzel oluyor
Nohutu her türlü kullanıyorum

ben er ğün alışveriş yapmıyorum...malum denizle ikimiziz...bu pandemi döneminde pek yalnız bırakmak istemediğimden ğenelde aftalık ya da fatura ödemelerinde ve ya başka bir işim varsa o zaman yapıyorum ğıda alışverişlerimi....

pazara ğitmiyorum kalabalık diye...meyve balık kapı önünden ğeçiyor.em taze oluyor...ğeçmezse marketten o ğünlük alıyorum.
topiğe uyğun olarak ta indirimleri takip ediyorum.

özet olarak:buğün bir şey almadım.0 arcama

siz bu 0 arcama yı çok seviyorsunuz onun için yazdım...

yaa...akşamları yazarım dedim...deniz derse başladı..iyi oldu.

Düşününce herseyi pişiresin geldi eve gidince sağlam kafa ile düşüneceğimHem birkaç çeşit daha yaparım dolaba atarım persembe günü için.

0 harcamaya bayılırız
Bugün benim de 0 harcama. Ekmeğimiz bile kaldı dünden.

0 harcamaya bayılırız
Bugün benim de 0 harcama. Ekmeğimiz bile kaldı dünden.
ekmek dediniz..bakın ekmek te almadım.çeşit çeşit ekmek alıyorum aldığımda..dilimleyip ya da yarım yarım dolaba atıyorum...çıkardığımda ilk aldığım ğibi...

ara sıra sizler için yazarım 0 arcama diye.

Ay tüh yaaa üzüldüm

İnş toparlarsın bir an önce penguen

Hoşgeldin şekerim nasılsın bize katılmak ister misin

Merhaba hoşgeldiniz haydi kendinizden bahsedin birazcık
Diğer topikten belki hatırlarsın beni önümüzdeki bir yılın birikimini yaptım Bugün 41 adet çeyrek altın satın aldım eve gidince resmini atıcam bundan sonraki birikimler ufak ufak olur
27 yaşındayım 3 aylık hamileyim istanbuldan katılıyorum
Hoşgeldin
Ne iş yapıyodun ben seni çalışıyorsun sanıyordum
Kostebekpasta hoşgeldin
Aklıma ilk gelen çok uzun zamandır köstebek pasta yapmadığım
Eşime aldırayım da yapayım bari
Yap bari bende çok severim
Günlük sohbet ediyoruz çocuk eş bütçe indirim zam vs. Birde yarışma yapıyoruz her hafta 300 TL bütçemiz oluyor kim daha az harcarsa o haftanın şampiyonu oluyor istersen sende katıl bize z
Bende varım

Bizdedir ekmek yok akşama pilav yapıcam sabaha Da poaça yaparım

Hoşbulduk canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…