• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pazar günü yapılacak olan sınavım ertelendi.
Çok moralim bozuk
5 gün kala sinavmi ertelenir
Işin yoksa baştan basla
Ay tüh yaaa üzüldüm
Günaydın gecem kötü geçti şimdi iyiyim çok şükür yarın karantina bitiyor test verecek miyiz bu başımın dönmesi geçmiyor onun için ne yapmamız lazım eşim arayıp soracak bakalım sağlık ocagını. Akşam için tavuk sote ya da ıspanak yaparız çocuklar ne isterse artık
İnş toparlarsın bir an önce penguen
Topiğin hayırlı olsun tuce 🥰
Hoşgeldin şekerim nasılsın 😍 bize katılmak ister misin
Merhabaa🌸Beni de topiğe eklermisin canım aranıza katılmak istiyorum😊😊
Merhaba hoşgeldiniz 😍 haydi kendinizden bahsedin birazcık 😍💋

Ay tüh yaaa üzüldüm

İnş toparlarsın bir an önce penguen

Hoşgeldin şekerim nasılsın 😍 bize katılmak ister misin

Merhaba hoşgeldiniz 😍 haydi kendinizden bahsedin birazcık 😍💋
27 yaşındayım 3 aylık hamileyim istanbuldan katılıyorum🙈😄

27 yaşındayım 3 aylık hamileyim istanbuldan katılıyorum🙈😄
Çalışıyor musun eşin ne iş yapıyor birikim hedefin nedir 😍 bebeğini sağlıkla kucakla . Bende tuğçe 28 yaşındayım 11 aylık oğlum var eşim asker güneydoğu da görev yapıyoruz. İşimden istifa edip buraya yerleştim evlenince . 3.5 senelik evliyim 😍

Çalışıyor musun eşin ne iş yapıyor birikim hedefin nedir 😍 bebeğini sağlıkla kucakla . Bende tuğçe 28 yaşındayım 11 aylık oğlum var eşim asker güneydoğu da görev yapıyoruz. İşimden istifa edip buraya yerleştim evlenince . 3.5 senelik evliyim 😍
Yok canım ev hanımıyım🤗eşimin kendi iş yeri var tekstil üzerine. Çok çok teşekkür ederim inşallah 💕Hayırlısı olsun inşallah. Bende 2,5 senedir evliyim. Şimdiye kadar 11 çeyrek 1 gram biriktirdim🙈her hafta bi çeyrek hedefim

Yok canım ev hanımıyım🤗eşimin kendi iş yeri var tekstil üzerine. Çok çok teşekkür ederim inşallah 💕Hayırlısı olsun inşallah. Bende 2,5 senedir evliyim. Şimdiye kadar 11 çeyrek 1 gram biriktirdim🙈her hafta bi çeyrek hedefim
Ooo süper o zaman Aralık ayı için 4 çeyrek deriz olur mu 😄 aramıza hoşgeldin

Aynen canım daha az veya fazla olursa topiğe yazarım zaten🤗hoşbuldumm hoşgördümm
Günlük sohbet ediyoruz çocuk eş bütçe indirim zam vs. Birde yarışma yapıyoruz her hafta 300 TL bütçemiz oluyor kim daha az harcarsa o haftanın şampiyonu oluyor istersen sende katıl bize z😃

tuce_tuce tuce_tuce bugün 2 gram aldım bankadan 454 ten aldım eksiye girdim ama olsun canım çekti🤩🤪 bu ay hiç yoktan 3.5 gram oldu
Aralık listesini akşam düzenleyeyim😂😂 bereketli olsun darısı bana kaptırdıklarımı geri alırsam bu ay birikim yaparız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back