- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
HoşbulduukkHoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşbulduukkHoşgeldin
HoşbuldukkTeşekkür ederimHoşgeldiniz
Ay tüh yaaa üzüldümPazar günü yapılacak olan sınavım ertelendi.
Çok moralim bozuk
5 gün kala sinavmi ertelenir
Işin yoksa baştan basla
İnş toparlarsın bir an önce penguenGünaydın gecem kötü geçti şimdi iyiyim çok şükür yarın karantina bitiyor test verecek miyiz bu başımın dönmesi geçmiyor onun için ne yapmamız lazım eşim arayıp soracak bakalım sağlık ocagını. Akşam için tavuk sote ya da ıspanak yaparız çocuklar ne isterse artık
Hoşgeldin şekerim nasılsın bize katılmak ister misinTopiğin hayırlı olsun tuce
Merhaba hoşgeldiniz haydi kendinizden bahsedin birazcıkMerhabaaBeni de topiğe eklermisin canım aranıza katılmak istiyorum
27 yaşındayım 3 aylık hamileyim istanbuldan katılıyorumAy tüh yaaa üzüldüm
İnş toparlarsın bir an önce penguen
Hoşgeldin şekerim nasılsın bize katılmak ister misin
Merhaba hoşgeldiniz haydi kendinizden bahsedin birazcık
HoşgeldinHoşbuldukkTeşekkür ederim
Çalışıyor musun eşin ne iş yapıyor birikim hedefin nedir bebeğini sağlıkla kucakla . Bende tuğçe 28 yaşındayım 11 aylık oğlum var eşim asker güneydoğu da görev yapıyoruz. İşimden istifa edip buraya yerleştim evlenince . 3.5 senelik evliyim27 yaşındayım 3 aylık hamileyim istanbuldan katılıyorum
Hoşbulduk canımHoşgeldin
Yok canım ev hanımıyımeşimin kendi iş yeri var tekstil üzerine. Çok çok teşekkür ederim inşallah Hayırlısı olsun inşallah. Bende 2,5 senedir evliyim. Şimdiye kadar 11 çeyrek 1 gram biriktirdimher hafta bi çeyrek hedefimÇalışıyor musun eşin ne iş yapıyor birikim hedefin nedir bebeğini sağlıkla kucakla . Bende tuğçe 28 yaşındayım 11 aylık oğlum var eşim asker güneydoğu da görev yapıyoruz. İşimden istifa edip buraya yerleştim evlenince . 3.5 senelik evliyim
Ooo süper o zaman Aralık ayı için 4 çeyrek deriz olur mu aramıza hoşgeldinYok canım ev hanımıyımeşimin kendi iş yeri var tekstil üzerine. Çok çok teşekkür ederim inşallah Hayırlısı olsun inşallah. Bende 2,5 senedir evliyim. Şimdiye kadar 11 çeyrek 1 gram biriktirdimher hafta bi çeyrek hedefim
Aynen canım daha az veya fazla olursa topiğe yazarım zatenhoşbuldumm hoşgördümmOoo süper o zaman Aralık ayı için 4 çeyrek deriz olur mu aramıza hoşgeldin
Günlük sohbet ediyoruz çocuk eş bütçe indirim zam vs. Birde yarışma yapıyoruz her hafta 300 TL bütçemiz oluyor kim daha az harcarsa o haftanın şampiyonu oluyor istersen sende katıl bize zAynen canım daha az veya fazla olursa topiğe yazarım zatenhoşbuldumm hoşgördümm
Olur tabii memnuniyetleGünlük sohbet ediyoruz çocuk eş bütçe indirim zam vs. Birde yarışma yapıyoruz her hafta 300 TL bütçemiz oluyor kim daha az harcarsa o haftanın şampiyonu oluyor istersen sende katıl bize z
Aralık listesini akşam düzenleyeyim bereketli olsun darısı bana kaptırdıklarımı geri alırsam bu ay birikim yaparıztuce_tuce bugün 2 gram aldım bankadan 454 ten aldım eksiye girdim ama olsun canım çekti bu ay hiç yoktan 3.5 gram oldu
AnlaştıkOlur tabii memnuniyetle
Sağol bebişim,senin giden gitti artık bence gelmez ,bebisin basının gözünün sadakasi olsnAralık listesini akşam düzenleyeyim bereketli olsun darısı bana kaptırdıklarımı geri alırsam bu ay birikim yaparız