Bende losyon bakıyorum ama gözüm altınlara kaydı çok güzel bilezikler var beMüzik indirdim tele yürüyüşte iyi oluyor
Ayakkabı baktım
Yarın burada bakacağım güzel buşamazsam netten alayım gözümle görüp deneyeyim meyve yumurta süt eksik yarın alışveriş yolu göründü
BideeeKızlar kaçamak günü ayda bir mi hakkımızYa benim canım kıymalı börek istiyor bideee magnolia bideeee pizza
Amin canımNe kadar şanslısın ya
Allah herkesi böyle insanlarla karşılaştırsın
Birinciliğe adayım o zaman, allah utandırmasınTabiki yapıyoruzeksi hesaba gireceğiz yine yeniden onu engellemek için ( mümkün değil en azından az girelim) diye kemer sıkma politikası yapıyorum evde şuan
Ben kesin vermişimdir tatlıyı bıçak gibi kestim hayatımdan ilk 3 gün komaya girdim ama şimdi iyiyimBideee
10 günün sonun da kilo vermişsek bir kaçamağımız olsun
Ha losyon ha altın hepsi altın fiyatında almışken altın al can ımBende losyon bakıyorum ama gözüm altınlara kaydı çok güzel bilezikler var be
Altın suyu alıp süreyimHa losyon ha altın hepsi altın fiyatında almışken altın al can ım
Yok be okyonus
Al al sür altın suyuna banyo yap sefan olsunAltın suyu alıp süreyimAltın parçacıklı var ondan alayım kızzzz
Kolay gelsin yakın olsak gelirdim yardıma her yol tasındıgımdan çok pis ev toplarım ayıptır söylemesiYok be okyonus
Malum taşınma telaşı tüm gün oturamadm evi bira topladım çok yorgunum
Altın köpeğim olsun be birde zayıflayın bak sen bende ozaman sefalaraAl al sür altın suyuna banyo yap sefan olsun
Ev buldunuz mu canım taşınma zor işYok be okyonus
Malum taşınma telaşı tüm gün oturamadm evi bira topladım çok yorgunum
Ahh ne güzel olurduKolay gelsin yakın olsak gelirdim yardıma her yol tasındıgımdan çok pis ev toplarım ayıptır söylemesi
Kız yan dairede ne var ben kucaklar kucaklar taşırımEv buldunuz mu canım taşınma zor iş
Biz yan dairemizi alıp taşındık anam ağladı yerleşene kadar
Kız sen kastamonulu musunAhh ne güzel olurdu
Kör topal gari-goca halledeceyük baaaalım
Taşınmak zor gerçekten yok canım bulamadık ama tasinmamiz kesin yavaştan başladımEv buldunuz mu canım taşınma zor iş
Biz yan dairemizi alıp taşındık anam ağladı yerleşene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?