🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar gün biraz yoğun geçti ancak gelebildim. Eşimin iki ablası aradılar biraz uğramak istiyoruz dediler onları misafir ettik

Onlar da devamlı evdeler biri öğretmen diğeri emekli, bir yere çıkmıyorlar çok dikkatliler o yüzden içimiz rahattı.

Eşim şuan çalışmadığı için gelirken bir sürü şey almışlar marketten sağolsunlar

1 kg pirinç
1 kg mercimek
1 kg köftelik bulgur
1 kg çay
1 paket makarna
Tuvalet kağıdı, havlu kağıt
Kaşar peyniri, beyaz peynir, zeytin,sucuk
Tavuk bonfile
2 kutu fairy elde yıkama bulaşık deterjanı
1 paket türk kahvesi
1 paket filtre kahve

Ne diyebilirim ki allah herkesi böyle düşünceli insanlarla karşılaştırsın. Herşeyimiz vardı bu hafta almıştım bunlar da yedek oldu uzun süre idare eder bizi.

Ben de onlar arayınca hemen kek attım fırına, çayla beraber servis ettim yedik içtik sohbet ettik güzel geçti.

Sonra eşim arabayla evlerine bıraktı. Giderlerken kalan keki koydum bir de karışık turşu kurmuştum büyük onu açtım hemen bir şişeye doldurdum onlara da verdim.

günü harcamasız kapattık şükür

Bende kuru biber patlıcan dolması yapayım bu hafta iyi oldu canim yazdigin ellerine saglik
Bereketli olsun canim

tuce_tuce başınız sağolsun canım

tuce_tuce başınız sağolsun tucecim

E Esila09 geçmiş olsun.
tuce_tuce başınız sağ olsun

@tucecqnim başınız sagolsun
Teşekkür ediyorum kızlar zerya maşallah ya çok şanslısın

Ne kadar şanslısın ya
Allah herkesi böyle insanlarla karşılaştırsın

tuce_tuce ee bu hafta yarışma yapıyor muyuz evde herşeyim tamam bu hafta birinci kesin benim
Tabiki yapıyoruz eksi hesaba gireceğiz yine yeniden onu engellemek için ( mümkün değil en azından az girelim) diye kemer sıkma politikası yapıyorum evde şuan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…