- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
O kadar kolay olmuyor ya mutfağı kıyafetleri kucakladık gerisini adamlar taşıdıKız yan dairede ne var ben kucaklar kucaklar taşırım
Başla başla az az topla çünkü eşyalar topladıkça doğuracak çıktıkça çıkacakTaşınmak zor gerçekten yok canım bulamadık ama tasinmamiz kesin yavaştan başladım
Kesin kastamonulusun anladım benYok gıı o da nereden çıktı
Benim ruhum dağınıkO kadar kolay olmuyor ya mutfağı kıyafetleri kucakladık gerisini adamlar taşıdı
Demesi kolayda işin içine girince zor
Benim ruhum cabuk daralır dağınıklıkta
Benimde öyleydi kolileri hiç atmadım taki kendi evimize tasınıncaya kadar bir bardak kutusu dahi bırakmadım hepsini attım ohh rahatladımBenim ruhum dağınıkmesela bizim bir oda ardiye.Çuval var içinde çarşaflarımız katlanmış koliler süpürge tv kutuları hepsi sana bakıyor açınca.Atamıyorsun çünkü her yıl lazım.Kolileri döküyoruz bakıyorum üstünde kurulacak yazıyor hemen kolinin totosu bantlanır mutfakta doldurulur ağzı bantlanıp Başlanır istiflenmeye
Kızlar kitap önerisi istiyorum alayım tavsiyeleri
BendeBirinciliğe adayım o zaman, allah utandırmasın
Cok tatlısınAhh ne güzel olurdu
Kör topal gari-goca halledeceyük baaaalım
Ben şuan grinin 50 tonunu okuyorumKızlar kitap önerisi istiyorum alayım tavsiyeleri
OleyyyyyyyyyBizim evde hicbisey kalmadi bu hafta.cok harcarimmmm
Yarin mi kizzz be sabah atmistim bugun saniyorumyarin bereket günü kızlar kumbaralara para atalım
Harca canım harcaBizim evde hicbisey kalmadi bu hafta.cok harcarimmmm
Başınız sağolsun rabbim size kızınıza hayırlı sağlıklı ömür versin güzel anılarımız biriksin güzel kızınızlateşekkür ederim.
Bugn değil mi ben bugün diye attım öyle gördüm instagramdaYarin mi kizzz be sabah atmistim bugun saniyorum
Yarın al parayı geriYarin mi kizzz be sabah atmistim bugun saniyorum
1 aralık değil miBugn değil mi ben bugün diye attım öyle gördüm instagramda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?