- 11 Aralık 2019
- 3.734
- 12.764
- 208
Evet evet mizaç resmenDirek huysuz diyosun
Hoşgeldiniz iyiki geldinizğünaydın altın kızlar....
bu ğünün ilk ğünaydını benden olsun mu....
epinizi az çok tanıyorum...diğer topikten..buradan.topiğiniz maşalla pek bereketli...
ben de fazladan bir kalabalık yapmak isterim....
ancak
miadını doldurmakta olan laptopumun klavyesiyle sizleri ğüldürebilir ya da sinir edebilirim....böyle kabul ederseniz ben de paylaşımda bulunmak isterim..
erkese sevğiler : )
teşekkür ederim....oş buldum. :)Hoşgeldiniz iyiki geldiniz
Haydi biraz kendini anlat abla hem yeni gelen arkadaşlarımız da seni tanısınlarteşekkür ederim....oş buldum. :)
boşuna vakit arcadın tuğçe....çok iyi biliyorum seni tanıyorum...ufaklığı büyütme çabalarını.....takdir ediyorum seni.Haydi biraz kendini anlat abla hem yeni gelen arkadaşlarımız da seni tanısınlarben tuğçe 28 yaşındayım 1 oğlum var 11 aylık eşim asker güneydoğu görev yapıyoruz şuan. İşimden istifa edip buraya yerleştim bende bir evimiz var kredisi geçen ocakta bitti. Arabamız ve biraz da birikimimiz var öyle
Ben de trakyalısınız da espri olsun diye böyle yazıyorsunuz sanmıştımboşuna vakit arcadın tuğçe....çok iyi biliyorum seni tanıyorum...ufaklığı büyütme çabalarını.....takdir ediyorum seni.
kendimi tanıtma...immm...em deniz uyandı şimdi...em de uyun kelimeleri bulayım..yazarım...oşçakalın
Afiyet bal şeker şifa olsun kuzuğaGünaydınlar
kızım yine gözünün çapağını yıkamadan kek istemiştirçırptık attık fırına, kahvaltı edene kadar pişer soğur...
Hava hep güneşli buralarda....güneşli havanın enerjisini seviyorum
Hahahaha vallahi engel oldum kendime ama o robot supurgu buraya gelecek ama ne zamanSon bir saat
Canim dikkat et fazla yorma kendiniBugün orman kebabı, bulgur pilavı çorba salata yogurt akşam menüsü ben biraz çorba ve Orman kebabından yedim. Burnum tıkandı kulağımın alt kısmı şişti biraz boğazım agrıyor ondan oldu galiba koku gitti tat almada çok az sıcak çikolata içtim şimdi içmesem daha iyiydi ne içtiğimi anlamadım ne kadar önemliymiş tadını alarak yemek
Hosgeldinğünaydın altın kızlar....
bu ğünün ilk ğünaydını benden olsun mu....
epinizi az çok tanıyorum...diğer topikten..buradan.topiğiniz maşalla pek bereketli...
ben de fazladan bir kalabalık yapmak isterim....
ancak
miadını doldurmakta olan laptopumun klavyesiyle sizleri ğüldürebilir ya da sinir edebilirim....böyle kabul ederseniz ben de paylaşımda bulunmak isterim..
erkese sevğiler : )
Gunaydin canim❤❤Günaydın topikdaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?