• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu menünün kenarından gramla mı yiyorsun acep?:KK53::KK53: bu kadar zayıf olamanın bir sırrı var mı?
Hayatım boyunca hep çok iştahsız bir çocuk oldum . Hiç karnımın aç olduğunu bilmem. 1 yaşında 7 kg bebektim küçücük düşünsene . Aklım yetince ölmemek için birşeyler yemeğe başladım . Taaa kii hamile kalana kadar o zaman yemeğe başladım çok düzgün beslendim vitaminler filan bebek için . Ama yediğim şeylerden zevk almaya başladım . Şimdi de yediğim şeyi zevkle yiyorum . 3 öğün besleniyorum birde akşam çayın yanı hep dolu olur . Oğlum çok hareketli olduğu için onun hızına yetişmeye çalışıyorum sabit 46 da kaldım 😂

Hayatım boyunca hep çok iştahsız bir çocuk oldum . Hiç karnımın aç olduğunu bilmem. 1 yaşında 7 kg bebektim küçücük düşünsene . Aklım yetince ölmemek için birşeyler yemeğe başladım . Taaa kii hamile kalana kadar o zaman yemeğe başladım çok düzgün beslendim vitaminler filan bebek için . Ama yediğim şeylerden zevk almaya başladım . Şimdi de yediğim şeyi zevkle yiyorum . 3 öğün besleniyorum birde akşam çayın yanı hep dolu olur . Oğlum çok hareketli olduğu için onun hızına yetişmeye çalışıyorum sabit 46 da kaldım 😂
ay nasıl bir duygu acaba o acıkmama :KK53: hiiç iştahsız olduğumu bilmem, ailecek obez sınıfındayız maalesef. iyi bari hamileliğinde düzgün beslenebilmişsin. Eşin kaç kilo?

ay nasıl bir duygu acaba o acıkmama :KK53: hiiç iştahsız olduğumu bilmem, ailecek obez sınıfındayız maalesef. iyi bari hamileliğinde düzgün beslenebilmişsin. Eşin kaç kilo?
Eşim Asker 😂 boyu 180 kg 75-78 gidip geliyor. Ben bebekten önce sürekli tatlı yapardım 3 çeşit yemek her gün 😀 burada birisi menü yazınca bana dedi ki bunların hepsini nasıl yiyorsunuz 😂 eşim şikayet etmeye başladı kg alıyorum beden sınavlarında zorlanıyorum 75 olmam lazım diye . Birde bebek asla durmuyor sürekli başına kaza geliyor öyle bırakamıyorum artık yapamıyorum hazır alıyoruz tatlı filan

Eşim Asker 😂 boyu 180 kg 75-78 gidip geliyor. Ben bebekten önce sürekli tatlı yapardım 3 çeşit yemek her gün 😀 burada birisi menü yazınca bana dedi ki bunların hepsini nasıl yiyorsunuz 😂 eşim şikayet etmeye başladı kg alıyorum beden sınavlarında zorlanıyorum 75 olmam lazım diye . Birde bebek asla durmuyor sürekli başına kaza geliyor öyle bırakamıyorum artık yapamıyorum hazır alıyoruz tatlı filan
oh eşin de gayet fitmiş, aile boyu süper. aman bebişe dikkat, önemli. sizin bebiş çok yakışıklı bi genç olacak:KK53:

bizim evde de kızlar büyük, pek yaptığım yemeği yemiyorlar, ben de sadece eşim varken, tencere yemeği yapıyorum, geri zaman herkes kendi kafasına göre takılıyor.:KK45::KK45:

oh eşin de gayet fitmiş, aile boyu süper. aman bebişe dikkat, önemli. sizin bebiş çok yakışıklı bi genç olacak:KK53:
Onda yeme kapasitesi var istediği zaman gayet güzel yiyor . Diş çıkartıyor ve çok zorlanıyor ne yazıkki ekimden beri yemek konuların zorlanıyoruz . Birde şöyle bir durum var bizimle aynı beslenmek istiyor bende ona özel yemekler yapıyordum sürekli red haline gelmişti. Artık şeker ve tuzdan koruyup biz ne yiyorsak onu yedirmeye başladım düzene bindi .

Burdayim canimmm❤❤
Ben anlamam reklam yapmasınlar heyecanlanıp girdik baktım yok 😡
Ayyyy bizde.kizla telefon basinda bekledik ama cirt cikti🤭🤭
Ama şöyle bir hayalim var...en kısa ama bilinmeyen bir zamanda diyete başlıyorum 🙈😂 zayıflıyorum, efenime söyliiiyim spordur şekildir vs.....kocişe hiç söylemiyorum....bir geliyor ki şok 🤩🤩🤩 ay ne güzel olur dimi:KK49::KK55:
Ahahha be de esime diykrum bu pandemide surekli alisveris yapasim var

O da diyet yap
diyor😂😂

Dur simdi cok onemli 2 seyi kacirdim ya ooy
Neyse iyki kacirdim param yokki benim 😂
Evet yok lütfen alma bak burası birikim topiği aaaaa 😡
Burdayim canimmm❤❤

Ayyyy bizde.kizla telefon basinda bekledik ama cirt cikti🤭🤭

Ahahha be de esime diykrum bu pandemide surekli alisveris yapasim var

O da diyet yap
diyor😂😂
Hoşgeldin 😍