Merhaba bozaGünaydın.
Haftasonu, sabah işi :)
Çarşafları değiştirdim yine 3 makine çamaşır oldu. Sanki haftaiçi hiç yıkanmamış gibi.
Bir sınıfıma ek ders yapacağım birazdan.
Terziye gitmem gerek. Eşimin iki pantolonu tadilat istiyor. Dedemin terzi olması fakat benim bu işten hiç anlamam çok kötü.
Akşam yemeği eşimde. Sanırım mangal yakar. Köfte ve tavuk alırız biraz.
Sizler nasılsınız?
Arnavut ciğeri çok severim. Ellerine sağlık şimdiden. Ben de alayım bu haftanın listesine güzel fikir.Merhaba boza
Sabah erkenden kalktım 08: 30 kahvaltımı yaptım
Birazdan oğlana kahvaltı hazırlarım
Sonra çarşıya çıkmam lazım annemin alışverişi yapılacak
Makinaya çamaşır attım
Biraz ortalığı toparladım
Akşam menüsü olarak düşündüğüm
Arnavut ciğeri
Bulgur pilavı
Brokoli salatası
Ayran
Ahahahaa aynen yaaaaParam olsa 15 20 gram alma zamanı da para yok
Valla istenecekse şimdi tam zamanıAhahahaa aynen yaaaa
Aslinda esime soyleyeyim altin dusmusken istesin artik abisinden yaaaaa
Fazlasiyla beklediniz tam zamanı tabikiAhahahaa aynen yaaaa
Aslinda esime soyleyeyim altin dusmusken istesin artik abisinden yaaaaa
Valla istenecekse şimdi tam zamanı
Offff sinir oluyorum yaaaaaa ver iste yani illa istemek mi lazimFazlasiyla beklediniz tam zamanı tabiki
Hadi bakalim canim bazen degisiklik iyidir yaaaa hele de boyle evlere tikilip kaldiysakkk kolay gelsinKızlar bizim ev satılmıştı ama adam kiraya verecekti niyeti öyleydi aslında bu sabah eşimi arayıp kendimiz yerlesecegiz falan demiş yani kibarca çıkın demis,bizde yeni kira başlamadan ayın 15 inden önce çıkalım diyoruz ev bulursak bize yeni bir atraksiyon çıktı
Canımsın çok teşekkür ederim,Allah'ın izniyle halolmayacak birşey değil ama ister istemez insan bı strese giriyorHadi bakalim canim bazen degisiklik iyidir yaaaa hele de boyle evlere tikilip kaldiysakkk kolay gelsin
Kolay gelsin bozaGünaydın.
Haftasonu, sabah işi :)
Çarşafları değiştirdim yine 3 makine çamaşır oldu. Sanki haftaiçi hiç yıkanmamış gibi.
Bir sınıfıma ek ders yapacağım birazdan.
Terziye gitmem gerek. Eşimin iki pantolonu tadilat istiyor. Dedemin terzi olması fakat benim bu işten hiç anlamam çok kötü.
Akşam yemeği eşimde. Sanırım mangal yakar. Köfte ve tavuk alırız biraz.
Sizler nasılsınız?
Ayyy bizim alt katta bizim ev sahibinin evi 2 aydır kiraya veremiyor korkuyorum altımız bu kış boş mu kalacak diye . Senin durumda kötü olmuş canım ya tühKızlar bizim ev satılmıştı ama adam kiraya verecekti niyeti öyleydi aslında bu sabah eşimi arayıp kendimiz yerlesecegiz falan demiş yani kibarca çıkın demis,bizde yeni kira başlamadan ayın 15 inden önce çıkalım diyoruz ev bulursak bize yeni bir atraksiyon çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?