🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın.
Haftasonu, sabah işi :)
Çarşafları değiştirdim yine 3 makine çamaşır oldu. Sanki haftaiçi hiç yıkanmamış gibi.
Bir sınıfıma ek ders yapacağım birazdan.
Terziye gitmem gerek. Eşimin iki pantolonu tadilat istiyor. Dedemin terzi olması fakat benim bu işten hiç anlamam çok kötü.
Akşam yemeği eşimde. Sanırım mangal yakar. Köfte ve tavuk alırız biraz.
Sizler nasılsınız?

Merhaba boza

Sabah erkenden kalktım 08: 30 kahvaltımı yaptım

Birazdan oğlana kahvaltı hazırlarım
Sonra çarşıya çıkmam lazım annemin alışverişi yapılacak

Makinaya çamaşır attım
Biraz ortalığı toparladım

Akşam menüsü olarak düşündüğüm

Arnavut ciğeri
Bulgur pilavı
Brokoli salatası
Ayran

Arnavut ciğeri çok severim. Ellerine sağlık şimdiden. Ben de alayım bu haftanın listesine güzel fikir.

Kızlar bizim ev satılmıştı ama adam kiraya verecekti niyeti öyleydi aslında bu sabah eşimi arayıp kendimiz yerlesecegiz falan demiş yani kibarca çıkın demis,bizde yeni kira başlamadan ayın 15 inden önce çıkalım diyoruz ev bulursak bize yeni bir atraksiyon çıktı

Hadi bakalim canim bazen degisiklik iyidir yaaaa hele de boyle evlere tikilip kaldiysakkk kolay gelsin

Evi sil süpür topla yaptım
Yemekleri ocağa koydum kabak çorbası bezelye makarna beyaz lahana salatası

Bugün pazar var bakalım ne kadar harcanacak

Altın nasıl düştü öyle param olsa da alsam. Şimdilik 1 gr alabirim gibi

Önceden aldıklarım hep zararda şu an. Düşük diye aldığımın da altına düştü nasıl oldu hayret ya uçacak kaçacak dediler çakıldı

Kolay gelsin boza

Ayyy bizim alt katta bizim ev sahibinin evi 2 aydır kiraya veremiyor korkuyorum altımız bu kış boş mu kalacak diye . Senin durumda kötü olmuş canım ya tüh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…