Onda yeme kapasitesi var istediği zaman gayet güzel yiyor . Diş çıkartıyor ve çok zorlanıyor ne yazıkki ekimden beri yemek konuların zorlanıyoruz . Birde şöyle bir durum var bizimle aynı beslenmek istiyor bende ona özel yemekler yapıyordum sürekli red haline gelmişti. Artık şeker ve tuzdan koruyup biz ne yiyorsak onu yedirmeye başladım düzene bindi .
Teli yedekliyoruz PC ye kaç saattir.Oldumu bilmem.Sabah batarya değiştirmeye gidecegız inş olur tel İstanbul’a falan giderse zor gelir yeni alırız olmazsa dedim eşim tepki vermedi
Allah kolaylık versin canım, diş zamanları sıkıntılı olur. en güzeli yemeklerinizden vermen, ne kadarlık oldu?Onda yeme kapasitesi var istediği zaman gayet güzel yiyor . Diş çıkartıyor ve çok zorlanıyor ne yazıkki ekimden beri yemek konuların zorlanıyoruz . Birde şöyle bir durum var bizimle aynı beslenmek istiyor bende ona özel yemekler yapıyordum sürekli red haline gelmişti. Artık şeker ve tuzdan koruyup biz ne yiyorsak onu yedirmeye başladım düzene bindi .
Boyun kaç hanım kızZeynooooo sabah akşam yesem halim ne olur biliyon mu sen
Ben fimfit bir altın kız olmak istiyorum
Kızzz benim bebe yiyor aslında normal zamanda onu fark ettimTugce sen anlatilmaz yasanirsin ne diyim nasil diyim ipince dogustan sansli
Oglunun yememesine hic bosuna uzulme napcakti cocuk agac kovugundan cikmadi ya
11 aylık .Allah kolaylık versin canım, diş zamanları sıkıntılı olur. en güzeli yemeklerinizden vermen, ne kadarlık oldu?
Ay merak ediyorum ne olacak birde kaç TLTeli yedekliyoruz PC ye kaç saattir.Oldumu bilmem.Sabah batarya değiştirmeye gidecegız inş olur tel İstanbul’a falan giderse zor gelir yeni alırız olmazsa dedim eşim tepki vermediBilmiyorum ne olur 7binde çok off bulcz bir çare inş
Allah bağışlasın canım, yaşını doldurunca biraz daha rahat edersin, uyku düzeni normale döner. şimdi nasıl bilmiyorum ama. benim kızlar 1 yaşına kadar epey uğraştırmıştı beni.11 aylık .
Topluca dua edin ablanıza teli olsun yarın hemencikAy merak ediyorum ne olacak birde kaç TL
MımmmmAy topikte benim gibi obur yok mu yaaaeeeeeeincecik hatunlarsınız hâlâ bir zayiflama peşinde olmalar falan...nedir yaniiii
Ben şu an sıcak süte oreo batırıp yiyorum mmmmmm
Kızzz benim bebe yiyor aslında normal zamanda onu fark ettimben abartıyorum daha fazla yesin diye nasıl manyaklık. Yanlız ben yarım domates rendesi ile tüm gün dolaşırmışım 4 yaşında filan düşün yememe durumumu
Ekmeksiz nasıl yiyim kızOyy oyy
Ekmekli mi ekmeksizmi
Ekmeksiz nasıl yiyim kız
Benim tek sorunum dönem dönem yemiyor olması valla başka sorunumuz yok . Birde artık bişeye çok ısrar etmiyorum teklif ediyorum yemek isterse yiyor cidden . Dişlerini çok zor çıkartıyor. Üst dişi patladı dün sanırım tam anlamadık bugün mü dün mü oldu . 2 gün boyunca dişin üzeri ithatapla kaplı kaldı . Doktora götürdüm strese girdim . Doktor dur bekle dedi . Bugün öğleden sonra o görüntü gidip normal çizgi dişi gördük . Yanlız 2 gün kim bilir ne kadar ağrımıştır . Uyku ile ilgili hiç konuşmayayım nazar değer filanAllah bağışlasın canım, yaşını doldurunca biraz daha rahat edersin, uyku düzeni normale döner. şimdi nasıl bilmiyorum ama. benim kızlar 1 yaşına kadar epey uğraştırmıştı beni.
Kız annem onu yedim diye anneannemi arayıp mutluluktan ağlamışDur sana demedim hatlar karisti
Domates rendesi demis ya
Benimde kafam karisti kime yazdim diye
Kız annem onu yedim diye anneannemi arayıp mutluluktan ağlamışah gariban anam ah
Evet bence de çok zor yaaa . Hiç bir hastalık vs yok persantil de hep sınırda yaşamışımGercekten zormus ya
Ee hastalik vs?
Evet bence de çok zor yaaa . Hiç bir hastalık vs yok persantil de hep sınırda yaşamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?