• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onda yeme kapasitesi var istediği zaman gayet güzel yiyor . Diş çıkartıyor ve çok zorlanıyor ne yazıkki ekimden beri yemek konuların zorlanıyoruz . Birde şöyle bir durum var bizimle aynı beslenmek istiyor bende ona özel yemekler yapıyordum sürekli red haline gelmişti. Artık şeker ve tuzdan koruyup biz ne yiyorsak onu yedirmeye başladım düzene bindi .

Tugce sen anlatilmaz yasanirsin ne diyim nasil diyim ipince dogustan sansli
Oglunun yememesine hic bosuna uzulme napcakti cocuk agac kovugundan cikmadi ya :D

Onda yeme kapasitesi var istediği zaman gayet güzel yiyor . Diş çıkartıyor ve çok zorlanıyor ne yazıkki ekimden beri yemek konuların zorlanıyoruz . Birde şöyle bir durum var bizimle aynı beslenmek istiyor bende ona özel yemekler yapıyordum sürekli red haline gelmişti. Artık şeker ve tuzdan koruyup biz ne yiyorsak onu yedirmeye başladım düzene bindi .
Allah kolaylık versin canım, diş zamanları sıkıntılı olur. en güzeli yemeklerinizden vermen, ne kadarlık oldu?

Tugce sen anlatilmaz yasanirsin ne diyim nasil diyim ipince dogustan sansli
Oglunun yememesine hic bosuna uzulme napcakti cocuk agac kovugundan cikmadi ya :D
Kızzz benim bebe yiyor aslında normal zamanda onu fark ettim 😳 ben abartıyorum daha fazla yesin diye nasıl manyaklık. Yanlız ben yarım domates rendesi ile tüm gün dolaşırmışım 4 yaşında filan düşün yememe durumumu

Teli yedekliyoruz PC ye kaç saattir.Oldumu bilmem.Sabah batarya değiştirmeye gidecegız inş olur tel İstanbul’a falan giderse zor gelir yeni alırız olmazsa dedim eşim tepki vermedi😂Bilmiyorum ne olur😂7binde çok off bulcz bir çare inş🤪
Ay merak ediyorum ne olacak birde kaç TL

Allah bağışlasın canım, yaşını doldurunca biraz daha rahat edersin, uyku düzeni normale döner. şimdi nasıl bilmiyorum ama. benim kızlar 1 yaşına kadar epey uğraştırmıştı beni.
Benim tek sorunum dönem dönem yemiyor olması valla başka sorunumuz yok . Birde artık bişeye çok ısrar etmiyorum teklif ediyorum yemek isterse yiyor cidden . Dişlerini çok zor çıkartıyor. Üst dişi patladı dün sanırım tam anlamadık bugün mü dün mü oldu . 2 gün boyunca dişin üzeri ithatapla kaplı kaldı . Doktora götürdüm strese girdim . Doktor dur bekle dedi . Bugün öğleden sonra o görüntü gidip normal çizgi dişi gördük . Yanlız 2 gün kim bilir ne kadar ağrımıştır . Uyku ile ilgili hiç konuşmayayım nazar değer filan 😃 gece uykularını 40 I çıkınca uğraşıp düzene koymuştum . Gündüzleri kısa uyuyordu onu da düzene soktum biraz zorladım ama oldu 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back