🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar
Ben de günümü kısaca özet geçeyim
nerdeyse bütün günüm mutfakta geçti.
hava karanlıktı oğlum uyandığnda, sekiz gibi kahvaltısını yaptrdım. 12 gibi uyudu sonra eşimle kahvaltı yaptık. Bugün izinli.
iki tepsi tuzlu kurabiye yaptım.

Kremalı körili tavuk yaptım.

köy tavuğundan yahni yaptım çok geç pişti.
bende buzluktaki göğüsten yemek yaptım bugün için

Oğluma burgur pilavı ve yoğurt yedirdim.
cennet hurmasını sevmişti,
ama muzla karıştırdığm için yemek istemedi bu sefer.

Açık sütle kakaolu puding yaptım
sonra
Sil süpür derken akşam oldu
Mutfağın halısını yıkamaya verdik 7 gibi gelip aldılar.
oğlumu uyutuyorum şuan.
Carrefour sanaldan sipariş verdik 250 lira tuttu şimdi getirdiler.

Anneme geldim kızlar akşamüstü

Sağolsun çok güzel yemekler hazırlamış. Karnıyarık, pilav, kayseri mantısı

Azar azar yedim hepsinden.

Bugünün harcaması yol parası 25 tl
Kayseri mantısı efsane afiyet olsun zeryam

Öyle canım seni eleştirdiği herşeyi ona yaptırcan akıllıysa bidaha yapmaz değilse zaten seninle uğraştığını anlarsın
Valla iyi oldu aklından biberona inek sütü koysun dediğine eminim kalktım 30 cc su 30 cc süt koydum getirdim içir diye tabiki içmedi içmeyeceğini bildiğim için böyle birşey yaptım

Cok yoruldum künefe filan alındı kaç TL harcandı bilmem abi bebek aç uyudu onun dışında 2 gün hemen geçsin bence
Gelenleri yadırgamış olabilir abi bebek sonuçta sürekli gördüğü insanlar değil diş de çıkarıyor

Kv ne yapıyor altını nı getirdi mi

Gelenleri yadırgamış olabilir abi bebek sonuçta sürekli gördüğü insanlar değil diş de çıkarıyor

Kv ne yapıyor altını nı getirdi mi
Evet onlara gitmek istemiyor hiç zaten ağlıyor Dişi de patlamış ama birkaç gün daha devam eder sanırım . Yarın kv buğday yapacak heveslendi . Altın filan yok getirmemiş birşey. Bebeğe de birşey getirmemiş şaşırdım biraz

Sen kv hic birsey bekleme canım
Beklentilerini minumum tut

Sen kv hic birsey bekleme canım
Beklentilerini minumum tut
Benim oğlan 10 aylık oldu ya kp sordu ne kadarlık diye . Eşim 10 dedi kp yaşına 2 ay kalmış . Babaannesi doğum gününe hediye alır filan dedi kv diyor ki ne alayım ki babaannesi ile anneannesi yarışa girsinler diyor kp de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…