İşte hayat neyi yaşıyorsak ona göre yönlendiriyor bende elimdeki parayı hiç tutmam eşime kalsa hala öyle herşeyin en iyisini alır giydirir yedirir ama işte çocuklar büyüyor ve ben onları düşünüyorum en azından onlara yardımımız olur diyorumBende çok tutumluydum inan sonra gereksiz şekilde kendime zarar verdiğimi farkettim istediğimi abartmadan alıyorum kalırsa birikir yoksa güzel zaman geçirmeye bakıyorum eskiden eğer o ay ödemeleri yaptım diyelim pazar parası ayırdım, taksit vb geriye kendime hiç para ayırmazdım gerekirse yemek bile yemezdim. Annem çok yokluk çekmiş ondan sanırım bizde çektik baya rabbim sonradan güzel şeyler nasip etti.
Ohhh iyi yapmışsınız afiyet olsunYettim bacım yettim
Yokk kız ne ettin 800
Geam alacaktım çıktığımda 550 dedi çeyrek 880
Aman dedim boşver gramı çeyreği ailenle geçir günü
annemi ve babamı çağırdım dışarda yemek yedik ailecek 230 tl
Küçük kıza burger king 18 tl
Büyük kıza sweat tişört 100 tl
Küçük kızı oyun yerine götürdüm 50 tl jeton
markette 100 tl
Harcadım çok şükür güzelvakit geçirmiş olduk kızlarımda eğlendi
Herşeye ne kadar zam gelşyor yaaa daha pazargünü 8 tl ye aldığım avakadoyı 9 tl yapmışlar sinir oldum
Kız sen nasıl pro oldunokyonus herkes maske kullanıyorsa el hijyenine de dikkat ediliyorsa ben hemen buluşacağını düşünmüyorum
Aynı arabada olmak sıkıntı olabilir çok yakın temas inş. bişey olmaz
Allah bilir insallah yükselnez canımAltın daha da yükselecek mi sizce
Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte maalesef "evet"Altın daha da yükselecek mi sizce
Sağol canımTebrikler canım
Zeynolin sen kendin yazdın değil mi pro üye diye
Kız sus susZeynolin sen kendin yazdın değil mi pro üye diyeyoksa ismin kırmızı olurdu
Üyenin ü sü yanlış yazılmış hayır Zeyno bizimle değilsinCok istedim oldu
Dedim ya canım bu bana özel yapıldı 100 tl verdimÜyenin ü sü yanlış yazılmış hayır Zeyno bizimle değilsinonuda büyük harf yazarsan olur
Beğen butonunun üzerinde basılı tut çıkanlardan seçip tıkla canımKızlar mesajlara nasıl emoji atıyorsunuz..ben sadece beğenmeyi biliyorum
Ohhh iyi yaptın ailelerimizle böyle vakit geçirmeyi cok seviyorum .Yettim bacım yettim
Yokk kız ne ettin 800
Geam alacaktım çıktığımda 550 dedi çeyrek 880
Aman dedim boşver gramı çeyreği ailenle geçir günü
annemi ve babamı çağırdım dışarda yemek yedik ailecek 230 tl
Küçük kıza burger king 18 tl
Büyük kıza sweat tişört 100 tl
Küçük kızı oyun yerine götürdüm 50 tl jeton
markette 100 tl
Harcadım çok şükür güzelvakit geçirmiş olduk kızlarımda eğlendi
Herşeye ne kadar zam gelşyor yaaa daha pazargünü 8 tl ye aldığım avakadoyı 9 tl yapmışlar sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?