Yok canım gerçek ismim zerya değil :) ama ben de çok beğeniyorumben senin ismin zerya sandım :) çok fazla koyuyorlar burda bende beğendim bu ismi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım gerçek ismim zerya değil :) ama ben de çok beğeniyorumben senin ismin zerya sandım :) çok fazla koyuyorlar burda bende beğendim bu ismi
Bak simdi gördüm şekerim hayırlı olsunnPro üye yazıyor görmedin mi
Canım mm ne iyi etmişsiniz afiyet olsunTeşekkür ederim canım
Kayseri mantısı efsane afiyet olsun zeryamAnneme geldim kızlar akşamüstü
Sağolsun çok güzel yemekler hazırlamış. Karnıyarık, pilav, kayseri mantısı
Azar azar yedim hepsinden.
Bugünün harcaması yol parası 25 tl
Valla iyi oldu aklından biberona inek sütü koysun dediğine eminim kalktım 30 cc su 30 cc süt koydum getirdim içir diye tabiki içmedi içmeyeceğini bildiğim için böyle birşey yaptımÖyle canım seni eleştirdiği herşeyi ona yaptırcan akıllıysa bidaha yapmaz değilse zaten seninle uğraştığını anlarsın
Gelenleri yadırgamış olabilir abi bebek sonuçta sürekli gördüğü insanlar değil diş de çıkarıyorCok yoruldum künefe filan alındı kaç TL harcandı bilmem abi bebek aç uyudu onun dışında 2 gün hemen geçsin bence
Ben istedim zerya ismini cok beğenmiştim eşim beğenmedi iki kıza da müzik terimleri koydukYok canım gerçek ismim zerya değil :) ama ben de çok beğeniyorum
Müzik öğretmeni misin canımBen istedim zerya ismini cok beğenmiştim eşim beğenmedi iki kıza da müzik terimleri koyduk
Eşim müzikçiMüzik öğretmeni misin canım
Yada esin mi müzikçi
Evet onlara gitmek istemiyor hiç zaten ağlıyor Dişi de patlamış ama birkaç gün daha devam eder sanırım . Yarın kv buğday yapacak heveslendi . Altın filan yok getirmemiş birşey. Bebeğe de birşey getirmemiş şaşırdım birazGelenleri yadırgamış olabilir abi bebek sonuçta sürekli gördüğü insanlar değil diş de çıkarıyor
Kv ne yapıyor altını nı getirdi mi
Ayyy az cekmedik ela lalelerdenEşim müzikçi
Ben sınıf öğretmeniyim bana kalsa Ela lale koyardım
Sen kv hic birsey bekleme canımEvet onlara gitmek istemiyor hiç zaten ağlıyor Dişi de patlamış ama birkaç gün daha devam eder sanırım . Yarın kv buğday yapacak heveslendi . Altın filan yok getirmemiş birşey. Bebeğe de birşey getirmemiş şaşırdım biraz
Benim oğlan 10 aylık oldu ya kp sordu ne kadarlık diye . Eşim 10 dedi kp yaşına 2 ay kalmış . Babaannesi doğum gününe hediye alır filan dedi kv diyor ki ne alayım ki babaannesi ile anneannesi yarışa girsinler diyor kp deSen kv hic birsey bekleme canım
Beklentilerini minumum tut
Müzik terimlerini de seviyorum kızım olsa düşünebilirdim koymayı.Ben istedim zerya ismini cok beğenmiştim eşim beğenmedi iki kıza da müzik terimleri koyduk
İpek de güzel isim bakBenim kızım olsa İpek olurdu
Bana hiç gelmez1İpek de güzel isim bak
Ay ben hep kızım olsun istemiştim. Şimdi çok konuşursak allah korusun ikinci çocuk yapma fikri falan gelir bana