• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Offff abi bebek kötü ya hiç birşey yemedi ilaç içemiyorum. Kv ye pilav yoğurt , çorba filan koydum eline verdim al anne sen yedir ben salata yapayım dedim . 1 kaşık yedirdi ancak bitti yemiyor dedi bıraktı 🤣🤣🤣 Penguen Penguen seni dinledim
Kuzumm seninki dış çıkarıyor ya ondan normal halinden oldukça farklıdir huysuzdur iyice
Normalde bizimkide öyle yemiyorsa zorlayınca hiç yemiyoacikinca yer ya da emer
Ama bari kucağında tutsa dikkatini dağıtsa

Yan masamdaki çocuk 2 saatir cok bogazım agrıyor temaslılar dikkat edin yazmış gruba.2 gün önce göreve gittim arabada 5kişi şeklinde.Dünde benim PC de rapor yazdı.Elimi yıkıyorum maskeliyim ama Allah’a emanet artık.Moralim bozuldu.Eşimde servisle gidiyor zaten her konuda riskliyiz.Olursakta kolay atlatırız inş kayınvalidede olmaz ins

Kmsl Hnd Kmsl Hnd alışveriş kebab işi bitmedi mi
Nerelerdesin gel günün bilançosunu söyle😱😱tahmin edeyim 800 tl gitti 😬😬
Yettim bacım yettim 🤣🤣

Yokk kız ne ettin 800😱😱
Geam alacaktım çıktığımda 550 dedi çeyrek 880🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Aman dedim boşver gramı çeyreği ailenle geçir günü 🥰🥰
annemi ve babamı çağırdım dışarda yemek yedik ailecek 230 tl
Küçük kıza burger king 18 tl
Büyük kıza sweat tişört 100 tl
Küçük kızı oyun yerine götürdüm 50 tl jeton
markette 100 tl

Harcadım çok şükür güzelvakit geçirmiş olduk kızlarımda eğlendi❤️❤️❤️❤️

Herşeye ne kadar zam gelşyor yaaa daha pazargünü 8 tl ye aldığım avakadoyı 9 tl yapmışlar sinir oldum😡😡😡

Offff abi bebek kötü ya hiç birşey yemedi ilaç içemiyorum. Kv ye pilav yoğurt , çorba filan koydum eline verdim al anne sen yedir ben salata yapayım dedim . 1 kaşık yedirdi ancak bitti yemiyor dedi bıraktı 🤣🤣🤣 Penguen Penguen seni dinledim
Öyle canım seni eleştirdiği herşeyi ona yaptırcan akıllıysa bidaha yapmaz değilse zaten seninle uğraştığını anlarsın

Yan masamdaki çocuk 2 saatir cok bogazım agrıyor temaslılar dikkat edin yazmış gruba.2 gün önce göreve gittim arabada 5kişi şeklinde.Dünde benim PC de rapor yazdı.Elimi yıkıyorum maskeliyim ama Allah’a emanet artık.Moralim bozuldu.Eşimde servisle gidiyor zaten her konuda riskliyiz.Olursakta kolay atlatırız inş kayınvalidede olmaz ins
Allah korusun inşallah olmaz sizede bulaştırmaz. Ellerini bolca yıka agzına gözüne götürmemeye çalış canım sen önlemini alda gerisi Allaha emanet akşama kadar o kadar çok insan geliyor ki hep evraklarla kimliklere dokunuyorum dün gece boğazım agrıdı bende çok korktum ellerimi görsen çatladı hep kolonyalamaktan

Allah korusun inşallah olmaz sizede bulaştırmaz. Ellerini bolca yıka agzına gözüne götürmemeye çalış canım sen önlemini alda gerisi Allaha emanet akşama kadar o kadar çok insan geliyor ki hep evraklarla kimliklere dokunuyorum dün gece boğazım agrıdı bende çok korktum ellerimi görsen çatladı hep kolonyalamaktan
Benimde bikaç gündür boğazım yanıyor yaaaa ılık şeyler içmeye dikkat ediyorum ama psikolojik herhalde😥😥😥😥

Yettim bacım yettim 🤣🤣

Yokk kız ne ettin 800😱😱
Geam alacaktım çıktığımda 550 dedi çeyrek 880🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Aman dedim boşver gramı çeyreği ailenle geçir günü 🥰🥰
annemi ve babamı çağırdım dışarda yemek yedik ailecek 230 tl
Küçük kıza burger king 18 tl
Büyük kıza sweat tişört 100 tl
Küçük kızı oyun yerine götürdüm 50 tl jeton
markette 100 tl

Harcadım çok şükür güzelvakit geçirmiş olduk kızlarımda eğlendi❤️❤️❤️❤️

Herşeye ne kadar zam gelşyor yaaa daha pazargünü 8 tl ye aldığım avakadoyı 9 tl yapmışlar sinir oldum😡😡😡
Afiyet olsun güzel anılar biriktirmekte birikim canım asosyal olup evden çıkmadan biriktirdiğin paranın ne kıymeti var Allah saglık sıhhat versin kimseye muhtaç olmayalım arttıkça birikir

Afiyet olsun güzel anılar biriktirmekte birikim canım asosyal olup evden çıkmadan biriktirdiğin paranın ne kıymeti var Allah saglık sıhhat versin kimseye muhtaç olmayalım arttıkça birikir
Teşekkür ederim canım zaten ben birikimi burdan öğreniyorum öncesi tam bir felakettt🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Benimde bikaç gündür boğazım yanıyor yaaaa ılık şeyler içmeye dikkat ediyorum ama psikolojik herhalde😥😥😥😥
Benimde öyle akşam biraz kafaya taktım ben hasta olursam ağır geçiririm gibi hissediyorum en ufak agrımda ilaç içtiğim için vücut direncin düşük

Teşekkür ederim canım zaten ben birikimi burdan öğreniyorum öncesi tam bir felakettt🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Bende çok tutumluydum inan sonra gereksiz şekilde kendime zarar verdiğimi farkettim istediğimi abartmadan alıyorum kalırsa birikir yoksa güzel zaman geçirmeye bakıyorum eskiden eğer o ay ödemeleri yaptım diyelim pazar parası ayırdım, taksit vb geriye kendime hiç para ayırmazdım gerekirse yemek bile yemezdim. Annem çok yokluk çekmiş ondan sanırım bizde çektik baya rabbim sonradan güzel şeyler nasip etti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back