- 11 Mart 2013
- 33.228
- 1
- 53.185
- 798
- 32
Simdi sana resim atardım ama diyet yapıyorsunuz vazgeçtimAnnem bebişim tuçim
Kahvemi koydum seni bekliyorum ama dedikoduya gerek yok biz elit bir sohbet yaparız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi sana resim atardım ama diyet yapıyorsunuz vazgeçtimAnnem bebişim tuçim
Kahvemi koydum seni bekliyorum ama dedikoduya gerek yok biz elit bir sohbet yaparız
Keşke benim olsaaa
Sahane fikirAma şöyle bir hayalim var...en kısa ama bilinmeyen bir zamanda diyete başlıyorum zayıflıyorum, efenime söyliiiyim spordur şekildir vs.....kocişe hiç söylemiyorum....bir geliyor ki şok ay ne güzel olur dimi
Woooowwwww harikasınEnbuyuk Obur benim ama 1 haftada kontrol'altına aldım kendimi
Niye bana bunları yazıyorsun belki bende alırımKiz az once 5 pk makarnayi 5 tl ucretsiz kargo ile kacirdim
Daha once 1 lira ya 1 kg cay kacirdim
60 tl adidas ayakkabi kacirdim
Ya 5 ya 10 tanedir saatini biliyorlar onceden girip aliyorlar
Sahane fikir
Ben bu fikirden kendimi motive edebilirim dimi Tuğçe
Kac tl harcadın sen onu anlatSelam kızlar coook yorgun bacınız bugün alış-veriş yapmaktan yorgun düştü
Kisliklarimi yeniliyorum. Tunik hırka pantolon aldım. Buyukbasin hediyesi tunikte geldi. Başka bisey almam artık eksiklerim tamam.
Arkadaşın mağazasıydı 50tane kıyafet denedim
100tl bıraktım arkadaşaKac tl harcadın sen onu anlat
Büyük baş ödesin şaka bir yana güle güle kullan100tl bıraktım arkadaşa
Kalan borç 1000Tl
Teşekkürler isteyince oluyormuşWoooowwwww harikasın
Tesekkur ederim. Ödemez haberi olsa birde kendi oduyormus gibi dırdır eder.Büyük baş ödesin şaka bir yana güle güle kullan
birikimcihatunlar dan olabilir.Seni nereden tanıyorum
Ay çok alemsin yaaa güldüm şuanTesekkur ederim. Ödemez haberi olsa birde kendi oduyormus gibi dırdır eder.
Dimi dua topiğine gitmiş miydinbirikimcihatunlar dan olabilir.
42 ile hamile kaldım 54 ile doğum yaptım
olabilir canım, karamelli turta falan vardı, geçen yıllarda takip ediyodumDimi dua topiğine gitmiş miydin
Öyle amaAy çok alemsin yaaa güldüm şuan