Olsun o bile iyi al senBurayı okuya okuya altın alasım geldi :) ancak elimdeki parayla gram anca alırım
Bir yerden başlamak lazımBurayı okuya okuya altın alasım geldi :) ancak elimdeki parayla gram anca alırım
Bence deBir yerden başlamak lazım
Kuzumm seninki dış çıkarıyor ya ondan normal halinden oldukça farklıdir huysuzdur iyiceOffff abi bebek kötü ya hiç birşey yemedi ilaç içemiyorum. Kv ye pilav yoğurt , çorba filan koydum eline verdim al anne sen yedir ben salata yapayım dedim . 1 kaşık yedirdi ancak bitti yemiyor dedi bıraktıPenguen seni dinledim
Yettim bacım yettimKmsl Hnd alışveriş kebab işi bitmedi mi
Nerelerdesin gel günün bilançosunu söyletahmin edeyim 800 tl gitti
Öyle canım seni eleştirdiği herşeyi ona yaptırcan akıllıysa bidaha yapmaz değilse zaten seninle uğraştığını anlarsınOffff abi bebek kötü ya hiç birşey yemedi ilaç içemiyorum. Kv ye pilav yoğurt , çorba filan koydum eline verdim al anne sen yedir ben salata yapayım dedim . 1 kaşık yedirdi ancak bitti yemiyor dedi bıraktıPenguen seni dinledim
Allah korusun inşallah olmaz sizede bulaştırmaz. Ellerini bolca yıka agzına gözüne götürmemeye çalış canım sen önlemini alda gerisi Allaha emanet akşama kadar o kadar çok insan geliyor ki hep evraklarla kimliklere dokunuyorum dün gece boğazım agrıdı bende çok korktum ellerimi görsen çatladı hep kolonyalamaktanYan masamdaki çocuk 2 saatir cok bogazım agrıyor temaslılar dikkat edin yazmış gruba.2 gün önce göreve gittim arabada 5kişi şeklinde.Dünde benim PC de rapor yazdı.Elimi yıkıyorum maskeliyim ama Allah’a emanet artık.Moralim bozuldu.Eşimde servisle gidiyor zaten her konuda riskliyiz.Olursakta kolay atlatırız inş kayınvalidede olmaz ins
Benimde bikaç gündür boğazım yanıyor yaaaa ılık şeyler içmeye dikkat ediyorum ama psikolojik herhaldeAllah korusun inşallah olmaz sizede bulaştırmaz. Ellerini bolca yıka agzına gözüne götürmemeye çalış canım sen önlemini alda gerisi Allaha emanet akşama kadar o kadar çok insan geliyor ki hep evraklarla kimliklere dokunuyorum dün gece boğazım agrıdı bende çok korktum ellerimi görsen çatladı hep kolonyalamaktan
Afiyet olsun güzel anılar biriktirmekte birikim canım asosyal olup evden çıkmadan biriktirdiğin paranın ne kıymeti var Allah saglık sıhhat versin kimseye muhtaç olmayalım arttıkça birikirYettim bacım yettim
Yokk kız ne ettin 800
Geam alacaktım çıktığımda 550 dedi çeyrek 880
Aman dedim boşver gramı çeyreği ailenle geçir günü
annemi ve babamı çağırdım dışarda yemek yedik ailecek 230 tl
Küçük kıza burger king 18 tl
Büyük kıza sweat tişört 100 tl
Küçük kızı oyun yerine götürdüm 50 tl jeton
markette 100 tl
Harcadım çok şükür güzelvakit geçirmiş olduk kızlarımda eğlendi
Herşeye ne kadar zam gelşyor yaaa daha pazargünü 8 tl ye aldığım avakadoyı 9 tl yapmışlar sinir oldum
Teşekkür ederim canım zaten ben birikimi burdan öğreniyorum öncesi tam bir felaketttAfiyet olsun güzel anılar biriktirmekte birikim canım asosyal olup evden çıkmadan biriktirdiğin paranın ne kıymeti var Allah saglık sıhhat versin kimseye muhtaç olmayalım arttıkça birikir
Benimde öyle akşam biraz kafaya taktım ben hasta olursam ağır geçiririm gibi hissediyorum en ufak agrımda ilaç içtiğim için vücut direncin düşükBenimde bikaç gündür boğazım yanıyor yaaaa ılık şeyler içmeye dikkat ediyorum ama psikolojik herhalde
Offfff yaaaa vallahi bitsin artık şu virüs sıkıldımBenimde öyle akşam biraz kafaya taktım ben hasta olursam ağır geçiririm gibi hissediyorum en ufak agrımda ilaç içtiğim için vücut direncin düşük
Bende çok tutumluydum inan sonra gereksiz şekilde kendime zarar verdiğimi farkettim istediğimi abartmadan alıyorum kalırsa birikir yoksa güzel zaman geçirmeye bakıyorum eskiden eğer o ay ödemeleri yaptım diyelim pazar parası ayırdım, taksit vb geriye kendime hiç para ayırmazdım gerekirse yemek bile yemezdim. Annem çok yokluk çekmiş ondan sanırım bizde çektik baya rabbim sonradan güzel şeyler nasip etti.Teşekkür ederim canım zaten ben birikimi burdan öğreniyorum öncesi tam bir felakettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?