🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde çiğ köfte partisi yapacağız günün en sevdiğim saatleri başladı kahve çay meyve
Bizde bugün akşam üzeri çiğ köfte sipariş ettik canımız çekti şimdide bebek ayağımda çay cips meyve kuruyemiş yapıyoruz.zararli yiyecekleri yiyip üstüne yararlı olan meyveyi yiyip durumu eşitlicez
Tuce haftalık 300 tl bütçesine acil durumlarda çıkan dr. eczane gibi masraflarda giriyormu eger girmiyorsa şampiyonluğa adayım da ayıptır soylemesi

Gerçekten mi girmiyor oğlana bu hafta sidefer aldım mesela 95 TL aynı benim kafa zararlı yararlı yapıp eşitliyorum

Her bankanın kuru farklı oluyor ya neden acaba ?
Birde altın alınca ne kadar vergi kesiliyor o konuda hiç bilgim yok satınca da vergi veriyormuyuz. Beni aydınlatirmisiniz
Her bankanın kar marjı ile alakalı bir durum . Nasıl ki bir kuyumcuya gidiyoruz 800 TL ye çeyrek alıyoruz bir diğerinde 810 TL olduğunu düşün . Ben bu vergi olayı geldikten sonra hiç bankadan almadım . Bankadan alınca hiç mutlu olmuyorum çünkü dokunmam lazım banka olayını okyonus şekerime soralım canım aydınlatır mısın vergi kaç TL di

Iyi akşamlar hanımlar herkes iyidir inşallah
Bizim bu hafta hastane dışında ciddi harcamamız yok ekmek bile 3 günde bir alıyoruz şu aralar eşim köy ekmeği alıp geliyor oda bereketli ve 1 dilimi bile çok doyurucu oluyor 7 tl ye aliyor dilimleyip kızartınca miss gibi olur
dün akşam üzeri bebek ve büyük Oğlan hasta diye kv ve kp biz gelelim isterseniz 4 gundur perisan oldunuz iki hasta cocukla yemek yapariz buyuk oglanla ilgileniriz kucugu hastaneye getirirseniz falan buyugun yaninda dururuz gelelim isterseniz dediler sağolsunlar onlar geldi gece kaldılar bugün öğleden sonra gittiler bayağı bi alışveriş yapmışlar marketten gelirken haftaya kadar yetecek herşey var evde çok şükür

Miniğin nasıl oldu dişi nasıl

Bende fiziki seviyorum canim yeni doğum.yaptim kuyumcuya gitmem zor

Gerçekten mi girmiyor oğlana bu hafta sidefer aldım mesela 95 TL aynı benim kafa zararlı yararlı yapıp eşitliyorum
Evet eevett sampiyonluga kosuyorum Valla alınıyor canm yeterki iyi olsunlar diye.Bende dün akşam microfer demir damlasını döktüm yanlışlikla halbuki şiseyi yeni açmıştım 2 ayda gidecek damlayi heba ettim dibinde 3-4 gun yetecek kadar kadar kaldi 60 tl fiyatı.
Bak ama meyveyi en son ye yararlı uzun süre kalsın bari içerde şaka tabi canm❣

Miniğin nasıl oldu dişi nasıl
Bugun nefesi ve burnu daha iyi cok sukur ateside yokistah baya kötü ama.
Ama zorla da olsa güldürmeyi becerebiliyoruz enazindan3 gün boyunca gulmeyi bırak ağlamaktan başka hiç bişey yapmadi normal yüz ifadesi bile yoktu.
Ilaclari ve alerji damlalari uyutuyor sürekli onun için diş acısida fazla hissetmiyor gibi.

Kambiyo vergisi %1 di baya fark ediyordu şimdi binde 1 oldu artık çok vergi kesintisi yok.Ben iş bankasından alıyorum.Makas aralıgı genelde 4tl oluyor.

Yavrum yaaa kiyamam iyi olsun bebekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…