Her bankanın kuru farklı oluyor ya neden acaba ?Merhaba ben alıyordum yapıkrediden
AtmaBen hic birsey almadim cok iyi gidiyorum
Herkesi nasil da gaza getirdim amaaa
Bizde bugün akşam üzeri çiğ köfte sipariş ettik canımız çektiBizde çiğ köfte partisi yapacağızgünün en sevdiğim saatleri başladı kahve çay meyve
Gerçekten miBizde bugün akşam üzeri çiğ köfte sipariş ettik canımız çektişimdide bebek ayağımda çay cips meyve kuruyemiş yapıyoruz.zararli yiyecekleri yiyip üstüne yararlı olan meyveyi yiyip durumu eşitlicez
Tuce haftalık 300 tl bütçesine acil durumlarda çıkan dr. eczane gibi masraflarda giriyormueger girmiyorsa şampiyonluğa adayım da ayıptır soylemesi
AyyyyValla kiz
Kiz alacak halimmi var
Anca yeme icme
Su an kuruyemisin son kasesini koydum yas tutuyorum
Yarin sut ve mandalina alirim
Her bankanın kar marjı ile alakalı bir durum . Nasıl ki bir kuyumcuya gidiyoruz 800 TL ye çeyrek alıyoruz bir diğerinde 810 TL olduğunu düşünHer bankanın kuru farklı oluyor ya neden acaba ?
Birde altın alınca ne kadar vergi kesiliyor o konuda hiç bilgim yok satınca da vergi veriyormuyuz. Beni aydınlatirmisiniz
Miniğin nasıl oldu dişi nasılIyi akşamlar hanımlar herkes iyidir inşallah
Bizim bu hafta hastane dışında ciddi harcamamız yok ekmek bile 3 günde bir alıyoruz şu aralar eşim köy ekmeği alıp geliyor oda bereketli ve 1 dilimi bile çok doyurucu oluyor 7 tl ye aliyor dilimleyip kızartınca miss gibi olur
dün akşam üzeri bebek ve büyük Oğlan hasta diye kv ve kp biz gelelim isterseniz 4 gundur perisan oldunuz iki hasta cocukla yemek yapariz buyuk oglanla ilgileniriz kucugu hastaneye getirirseniz falan buyugun yaninda dururuz gelelim isterseniz dediler sağolsunlar onlar geldi gece kaldılar bugün öğleden sonra gittiler bayağı bi alışveriş yapmışlar marketten gelirken haftaya kadar yetecek herşey var evde çok şükür
Bende fiziki seviyorum canimHer bankanın kar marjı ile alakalı bir durum . Nasıl ki bir kuyumcuya gidiyoruz 800 TL ye çeyrek alıyoruz bir diğerinde 810 TL olduğunu düşün. Ben bu vergi olayı geldikten sonra hiç bankadan almadım . Bankadan alınca hiç mutlu olmuyorum çünkü dokunmam lazım banka olayını okyonus şekerime soralım canım aydınlatır mısın vergi kaç TL di
Evet eevett sampiyonluga kosuyorumGerçekten migirmiyor oğlana bu hafta sidefer aldım mesela 95 TL aynı benim kafa zararlı yararlı yapıp eşitliyorum
Bugun nefesi ve burnu daha iyi cok sukur ateside yokMiniğin nasıl oldu dişi nasıl
Kambiyo vergisi %1 di baya fark ediyordu şimdi binde 1 oldu artık çok vergi kesintisi yok.Ben iş bankasından alıyorum.Makas aralıgı genelde 4tl oluyor.Her bankanın kar marjı ile alakalı bir durum . Nasıl ki bir kuyumcuya gidiyoruz 800 TL ye çeyrek alıyoruz bir diğerinde 810 TL olduğunu düşün. Ben bu vergi olayı geldikten sonra hiç bankadan almadım . Bankadan alınca hiç mutlu olmuyorum çünkü dokunmam lazım banka olayını okyonus şekerime soralım canım aydınlatır mısın vergi kaç TL di
Senin oğluş nasıl oldu?ara sayfaları okuyamadım yine yazdıysan görmedim onun için.Miniğin nasıl oldu dişi nasıl
Ben virüs var diye kuyumcu gezmek istemedim ayrıca evde giriş üstü bana pekte güvenli gelmiyor evde saklamak.Fiziki aldıklarım var onlarda annemin evde kasadaBende fiziki seviyorum canimyeni doğum.yaptim kuyumcuya gitmem zor
Yavrum yaaa kiyamam iyi olsun bebeklerBugun nefesi ve burnu daha iyi cok sukur ateside yokistah baya kötü ama.
Ama zorla da olsa güldürmeyi becerebiliyoruz enazindan3 gün boyunca gulmeyi bırak ağlamaktan başka hiç bişey yapmadi normal yüz ifadesi bile yoktu.
Ilaclari ve alerji damlalari uyutuyor sürekli onun için diş acısida fazla hissetmiyor gibi.
Yaa biraz daha iyi patlamış sanırım öyle gördük cok dokundurmuyor zaten ama gece güzel uyuduk şükürSenin oğluş nasıl oldu?ara sayfaları okuyamadım yine yazdıysan görmedim onun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?