- 11 Mart 2013
- 33.228
- 1
- 53.185
- 798
- 32
Bu arada emzirme isi nasıl gidiyorSenin oğluş nasıl oldu?ara sayfaları okuyamadım yine yazdıysan görmedim onun için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada emzirme isi nasıl gidiyorSenin oğluş nasıl oldu?ara sayfaları okuyamadım yine yazdıysan görmedim onun için.
Tesekkur ediyorumKambiyo vergisi %1 di baya fark ediyordu şimdi binde 1 oldu artık çok vergi kesintisi yok.Ben iş bankasından alıyorum.Makas aralıgı genelde 4tl oluyor.
Ayvaya limon sıkta ye canm hem bulantina iyi gelir hemde tadı çok güzel oluyorBiraz yedim canım
Yaşayacak kadar
Bende meyve yicem mandalina ve ayva çok iyi geliyor
Abi bebegin adaşı olduğunu her hâlinden belli ediyor emzirmede malesef aynen yine uykuya dalınca emiyor gözü açıkken ve akli başındayken emmiyor.Bu sabah sırf emzirmek için ilaç niyetine emsin diye arabaya indik müzik açtık caddeye sürdü eşim öyle emzirdim emmesi bitince geldik eveBu arada emzirme isi nasıl gidiyor
Ahh ahh ben delirmiştim o yüzden işte çok kötüydü neyse az kaldı gör bak abi bebek Ağustos ayında kendi emmeye başlamıştı . Aralık sonu doğumlu bu arada . Akşam duştan çıktı pijamaları giydirdik . Eşim saçını kuruturken buda tutmuş meme emiyor çok komikti eşim diyor ki sanki elinden alıyorlar haline bak . Aylarca seni ne kadar çok ağlattı diyordu valla çok ağladım sütüm bitti zannettim meğer hiç bitmemiş oğlan emmeye başlayınca anladım . Sende öyle olacaksınAbi bebegin adaşı olduğunu her hâlinden belli ediyor emzirmede malesef aynen yine uykuya dalınca emiyor gözü açıkken ve akli başındayken emmiyor.Bu sabah sırf emzirmek için ilaç niyetine emsin diye arabaya indik müzik açtık caddeye sürdü eşim öyle emzirdim emmesi bitince geldik eve
Yaa cok tatli oluyorlar ozamanlar ❣daha disarlarda veya baskalarinin yaninda yakana yapisip memee diye bagiracak Ben zaten sen kendi isteğiyle emmeye başladı demistin ya onun icin umudunu kaybetmiyorum hiç.Ahh ahh ben delirmiştim o yüzden işte çok kötüydü neyse az kaldı gör bak abi bebek Ağustos ayında kendi emmeye başlamıştı . Aralık sonu doğumlu bu arada . Akşam duştan çıktı pijamaları giydirdik . Eşim saçını kuruturken buda tutmuş meme emiyor çok komikti eşim diyor ki sanki elinden alıyorlar haline bak . Aylarca seni ne kadar çok ağlattı diyordu valla çok ağladım sütüm bitti zannettim meğer hiç bitmemiş oğlan emmeye başlayınca anladım . Sende öyle olacaksın
Bende doğum yaptım gidemem artık kuyumcuya mesela 1 gr için ne kadar vergi kesiliyorBen virüs var diye kuyumcu gezmek istemedim ayrıca evde giriş üstü bana pekte güvenli gelmiyor evde saklamak.Fiziki aldıklarım var onlarda annemin evde kasada
Şimdi baktım 466tl den 8 gr almışım en son 8tl gibi bir rakam kesilmiş.Daha önce 80falan kesiliyordu.Şimdi düşükBende doğum yaptım gidemem artık kuyumcuya mesela 1 gr için ne kadar vergi kesiliyor
Ben buradayım herkes nerde ki bu akşam
Tuce birsey soracağım BİM’e gelen laptop sizin aldığınız modelmi bir bakarmısınBen buradayım herkes nerde ki bu akşam
Bir saniye bakalımTuce birsey soracağım BİM’e gelen laptop sizin aldığınız modelmi bir bakarmısın
MasallahBu hafta şu ana kadar 141.60 tl harcadım
Iyiymis, zaten kuyumcuya gitsem 6 tl yol parasiŞimdi baktım 466tl den 8 gr almışım en son 8tl gibi bir rakam kesilmiş.Daha önce 80falan kesiliyordu.Şimdi düşük
Tamam sekerim sağolokyonus bizimki bu HP 1z1f3ea 15-dw2019nt I5-1035g1 8gb 256gb Ssd 15.6 Win 10 Home | Trendyol BİM’e gelende Windows yüklü değil lisanslı Windows en az 1500 TL diyor eşim