• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada emzirme isi nasıl gidiyor
Abi bebegin adaşı olduğunu her hâlinden belli ediyor emzirmede 😍malesef aynen yine uykuya dalınca emiyor gözü açıkken ve akli başındayken emmiyor.Bu sabah sırf emzirmek için ilaç niyetine emsin diye arabaya indik müzik açtık caddeye sürdü eşim öyle emzirdim emmesi bitince geldik eve 🤭

Abi bebegin adaşı olduğunu her hâlinden belli ediyor emzirmede 😍malesef aynen yine uykuya dalınca emiyor gözü açıkken ve akli başındayken emmiyor.Bu sabah sırf emzirmek için ilaç niyetine emsin diye arabaya indik müzik açtık caddeye sürdü eşim öyle emzirdim emmesi bitince geldik eve 🤭
Ahh ahh ben delirmiştim o yüzden işte çok kötüydü 😃 neyse az kaldı gör bak abi bebek Ağustos ayında kendi emmeye başlamıştı . Aralık sonu doğumlu bu arada . Akşam duştan çıktı pijamaları giydirdik . Eşim saçını kuruturken buda tutmuş meme emiyor 😀çok komikti eşim diyor ki sanki elinden alıyorlar haline bak . Aylarca seni ne kadar çok ağlattı diyordu valla çok ağladım sütüm bitti zannettim meğer hiç bitmemiş oğlan emmeye başlayınca anladım . Sende öyle olacaksın 😍

Ahh ahh ben delirmiştim o yüzden işte çok kötüydü 😃 neyse az kaldı gör bak abi bebek Ağustos ayında kendi emmeye başlamıştı . Aralık sonu doğumlu bu arada . Akşam duştan çıktı pijamaları giydirdik . Eşim saçını kuruturken buda tutmuş meme emiyor 😀çok komikti eşim diyor ki sanki elinden alıyorlar haline bak . Aylarca seni ne kadar çok ağlattı diyordu valla çok ağladım sütüm bitti zannettim meğer hiç bitmemiş oğlan emmeye başlayınca anladım . Sende öyle olacaksın 😍
Yaa cok tatli oluyorlar ozamanlar ❣daha disarlarda veya baskalarinin yaninda yakana yapisip memee diye bagiracak 🤣Ben zaten sen kendi isteğiyle emmeye başladı demistin ya onun icin umudunu kaybetmiyorum hiç.
Kv diyorki bugun biz emzirmeye cikanca bizim kız çocukların biri 4 -diğeri 7 aylıkken aynısı oldu hiç uğraşmadı verdi mamayı bıraktı çocuklar haliyle diyor.Sen çok uğraşıyorsun canın çıkıyor emzircem diye ama pes etmiyorsun aferim başkasi olsa benim kızımda dahil cooktaan bırakmıştı diyor.Benim diğer oğlumda da oldu ozaman calisiyirdum kv bakiyordu ogluma ozamanda cok cabaladim 23 aylik olana kadar emmisti krese gidecek diye ben zorla biraktırmistim 😁ama ozaman 10 günde halletmiştik bu direniyor 3 aydır ama bende direniyorum💪en kötü 1 yaşına kadar böyle bile devam etse raziyim.sonra artık bırakırsa bırakır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back