- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
Sabah 9da açılır akşam 6da kapanır.Resmi günler ve haftasonu makas açık olurIyiymis, zaten kuyumcuya gitsem 6 tl yol parasi
Haftasonlari kur kapalı olunca makas aralığı çok açık başka ekşi yönü yok galiba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah 9da açılır akşam 6da kapanır.Resmi günler ve haftasonu makas açık olurIyiymis, zaten kuyumcuya gitsem 6 tl yol parasi
Haftasonlari kur kapalı olunca makas aralığı çok açık başka ekşi yönü yok galiba.
Rica ediyorum canımTamam sekerim sağol
tesekkurlerSabah 9da açılır akşam 6da kapanır.Resmi günler ve haftasonu makas açık olur
Caním baska sıkıntı yoksa batarya degistir yazık o kadar parayaŞarjım 2 saate bitiyor tel hep şarjda.Servis baktık bakalım batarya içim gidelim diyoruz yarın eşim arayacak.Telin 5.yılı çok şükür başka sıkıntısı yok.Yeni tek baktım 7.200tl
Dayan az kaldı almaaaaTrendyol çukurundayım az kaldı diren kendim
Sepette bakıp bakıp çıkıyorumDayan az kaldı almaaaa
Tebrik ediyorum seniSepette bakıp bakıp çıkıyorum
Almayacağım son kararim
Yaaaaa firsatini bekliyorum roblt supurge 4000 in altina duser mi senceSepette bakıp bakıp çıkıyorum
Almayacağım son kararim
Gece cocuklar uyuyunca sızmışım hahaha
Boza baş bebeğin diğer dişi de patlamak üzere şişmiş biraz da ateşi var aynı sizin gibi oluyoruz galibaGece cocuklar uyuyunca sızmışım hahaha
Ah kuzucum ya. Böyle arka arkaya çıkarırken çok yoruluyorlar. Allah yardımcınız olsun ikinizin de.Boza baş bebeğin diğer dişi de patlamak üzere şişmiş biraz da ateşi var aynı sizin gibi oluyoruz galiba