• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy hepsi bir alem yaaa
Şimdi de beni aradı geliyorsunuz dimi sizi bekliyoruz diyor😡
Diğer oğluna teklif bile edemezler hep bize ısrar emrivakiler 😡
Oğlunu zaten ayarlamış seni niye arıyor önce sana sorsa olmaz diyeceksın😂Bak kalbin temiz ama yemek soruyordun yemek daveti aldın😂

Ben gümüşhaneliyim canım. Benim memletimle alakalı bir isim değil zerya. Doğuda zerya ismi çok var biliyorum :)

Çok beğendiğim bir isim o yüzden nick olarak aldım kendime 😂

Kızım olsaydı zerya koyardım adını
ben senin ismin zerya sandım :) çok fazla koyuyorlar burda bende beğendim bu ismi

Oğlunu zaten ayarlamış seni niye arıyor önce sana sorsa olmaz diyeceksın😂Bak kalbin temiz ama yemek soruyordun yemek daveti aldın😂
Ahhh be canım 8 yıllık evliyim ben bir kere daha onun evinde hazır sofraya oturmadım
İlla ki bekler beni eksik bir şeyler çıkar
Yoldayken arar eşim sofra hazır dimi geliyoruz der gideriz hiç bir şey hazır değil
Eşimde diyor ki ne yapayım anlamıyor
Şimdi mesela eşim diyor ki sen çocukla ye gittiğimizde nasıl olsa hazır olmayacak çok aç beklememiş olursunuz

Ahhh be canım 8 yıllık evliyim ben bir kere daha onun evinde hazır sofraya oturmadım
İlla ki bekler beni eksik bir şeyler çıkar
Yoldayken arar eşim sofra hazır dimi geliyoruz der gideriz hiç bir şey hazır değil
Eşimde diyor ki ne yapayım anlamıyor
Şimdi mesela eşim diyor ki sen çocukla ye gittiğimizde nasıl olsa hazır olmayacak çok aç beklememiş olursunuz
Sevmediğim insan tipi uyusuk insan😀Cok mana bulmak istemiyorum gelinim uyusuk olur😂Benimde basımda var

Ayyyy sinir küpüyüm şu an
Kv aradı yemek yaptım akşam gelin hemde kalın diye ısrar kıyamet 😡
Eşimde kırmayalım gidelim diyor
Gerçekten anlamıyorum ya yarım saatlik mesafede bunların kalma aşkını
kalma canım hamileliği bahane et uyuyamıyorum kendi yatagımdan başkasından zaten bulantım var falan de

Ayyyy sinir küpüyüm şu an
Kv aradı yemek yaptım akşam gelin hemde kalın diye ısrar kıyamet 😡
Eşimde kırmayalım gidelim diyor
Gerçekten anlamıyorum ya yarım saatlik mesafede bunların kalma aşkını
Kaynanamız aynı kisi olabilir mi😀😀

8 senelik evlilik
Her gittiğinde yemeği sana kilitleme
Hep bir kalın ısrarı

Allah kahretmesin seni altın ne oldu böyle abd seçimlerini Biden mı kazandı acaba

Kaynanamız aynı kisi olabilir mi😀😀

8 senelik evlilik
Her gittiğinde yemeği sana kilitleme
Hep bir kalın ısrarı
Valla bizimki de öyle sayılır
Çocuğa baksın ben ders calsayim diye bir buçuk hafta gittim önüne kahvaltısını ben koydum ben kaldırdım
Bir kocası evdeyken kendi göstermelik kurdu
Sonraları ben oğlanla evde yiyip öyle gittim
On saat sofra tantanasi olmasın diye.

😍 Herkese merhabalar 😍
Topiğimizde bol bol birikim , tasarruf , günlük yaşam konuşalım 😍 bundan sonra her ay , her sene şeklinde hedefler koyup ne kadar birikim yapabiliriz neler yapabiliriz hep birlikte bakalım ☺️ Herkes için hayırlı uğurlu olsun 🙏🏻
Hayırlı olsun topiğiniz bol bereketli birikimler dileğiyle...😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back