Canım yatıp dinlensen şimdi mont sırasımı boşver iyileşinceye yıkarsın yorganı falan bol bol dinlenin diyorlarGünaydın kızlar gece güzel uyudum çok şükür sıkıntım yok bugün biraz evi toplayıp temizlik yapmak istiyorum montlar attım makinayı yıkansın benim kullandığım uyku setinin yorganını atcam makinaya yavaş yavaş yaparım
AyağaCanım dinlen bence öyle he en geçmiyormuş bu hastalık bugün iyi hissedip yarın başa dönülebiliyor
Yat dinlen beslen terleyip ciğerlerini riske atma bence
Kahvaltı masasını toplayım dedim başım döndü kendimi zor attım yataga iyiydim aslındaCanım dinlen bence öyle he en geçmiyormuş bu hastalık bugün iyi hissedip yarın başa dönülebiliyor
Yat dinlen beslen terleyip ciğerlerini riske atma bence
Başım dönünce yattım canım vazgeçtim bişey yapmıcam eşim assın montlarıdaCanım yatıp dinlensen şimdi mont sırasımı boşver iyileşinceye yıkarsın yorganı falan bol bol dinlenin diyorlar
Montun sırası mı aaaaaBaşım dönünce yattım canım vazgeçtim bişey yapmıcam eşim assın montlarıda
Başım dönünce yattım canım vazgeçtim bişey yapmıcam eşim assınCanım yatıp dinlensen şimdi mont sırasımı boşver iyileşinceye yıkarsın yorganı falan bol bol dinlenin diyorlar
Tüm ay mı yanmıştıKızlar 262 geldi doğalgaz
Eviniz soğuk mu canım epey gelmiş ilk ay içinKızlar 262 geldi doğalgaz
Hangi şehirdesin ?Kızlar 262 geldi doğalgaz
Evet kasım ayından itibarenTüm ay mı yanmıştı
İstanbulHangi şehirdesin ?
Eşim 400 filan bekliyordu. 3 büyük petek ve banyodaki havlupan yanıyor. 500/600/700 diye gider bizimki. Çok sıcak değil çok sogukta. Odalar çok güzel güneş alıyor. Ama alt katımdaki yakmıyor. Üstümüz çatı katı boş bunlarda etkiliyor.Eviniz soğuk mu canım epey gelmiş ilk ay için
Tuğce ne kadar bekliyorsun faturayı.Tüm ay mı yanmıştı
Bizde kasımın 6 sında başladık şuan 200 TL olmuşEvet kasım ayından itibaren
4 ünde filan fatura gelir şuan 200 TLTuğce ne kadar bekliyorsun faturayı.
Ben bazen aç kapat yaptım. Artık öyle yapmıyorum. Daha çok yakıyormuşBizde kasımın 6 sında başladık şuan 200 TL olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?