- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Canim az önce geldik eve cicek yaptirdik manava ugradim
10 gün karantinadayım ben 16 gün iznim var arkasına onu alırım bir aksilik çıkmazsa evden çıkmam bana eşimden bulamadı bence 3 gün içinde negatif çıkması tuhaf bana komşudan bulaştı galiba onunda eşim grip diyordu askerlerde de varmış covid olan bütün lojmanda yayılma inşallahPenguen bence evede misafir kabul etme artık bulaş yolu iyice arttı.Dogum günü yaptın akşam oturmasına falan arkadaşlarınız geliyor çok riskli.Banada bir sürü görev yazmışlar canım sıkıldı.
Yıllık iznimi alcam karantina raporlu sayılıyormuşum zaten eşimde verdiler 14 günPenguen nasılsın nasıl oldu ? Keşke ücretsiz izne çıksan biraz çocuklar evde yanlız kalıyorlar çok büyük tehlike eşin zaten büyük risk altındaydı sende dışarıdaydın . Artık zaten kapmamak imkansız bence . Nasıl kapmadık demek lazım aslında .
Canım mangalci güzelimGünaydınnn kızlarrr
Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun iyi ki varsınızzz
Cedric1003 tatlım ayrıca çok çok öpüyorum seni güzel anne güzel öğretmen
Grip kocası olan kadınla mı görüştün10 gün karantinadayım ben 16 gün iznim var arkasına onu alırım bir aksilik çıkmazsa evden çıkmam bana eşimden bulamadı bence 3 gün içinde negatif çıkması tuhaf bana komşudan bulaştı galiba onunda eşim grip diyordu askerlerde de varmış covid olan bütün lojmanda yayılma inşallah
Bende kuru fasulyeyi pişirdim öğle yemegımı yiyip kahvemi içtim mesaiye geldim şimdi baya bir yazışmam var onları yapıp halledecegım.Aksamda pilavı yaparım brokoli salatası ve yoğurtla yenir.Yarın evdeyim Perşembe Cuma mesaideyimAbi bebek çorba yedi biraz sonra 2. Uykuya başladı bende hemen kıyma sote yaptım kıyma biraz fazla olmuş yarın öğlen filan ekmek arası yerim artık . Yarın için ıspanak alırsak kıymalı ıspanak yaparım . Birşeyler atıştırdım çayı aldım oturdum biraz dinleyeyim
Sağ olasın canım iyiyim şükür..stresliyimNasılsın canım eşinden varmı haber?Cocuklar nasıl?
Brokoli salatasını nasil yapiyorsun canimBende kuru fasulyeyi pişirdim öğle yemegımı yiyip kahvemi içtim mesaiye geldim şimdi baya bir yazışmam var onları yapıp halledecegım.Aksamda pilavı yaparım brokoli salatası ve yoğurtla yenir.Yarın evdeyim Perşembe Cuma mesaideyim
Bende yapayım ya brokoli bakayım önümüzdeki hafta menüsüne. Tarif rica edebilir miyimBende kuru fasulyeyi pişirdim öğle yemegımı yiyip kahvemi içtim mesaiye geldim şimdi baya bir yazışmam var onları yapıp halledecegım.Aksamda pilavı yaparım brokoli salatası ve yoğurtla yenir.Yarın evdeyim Perşembe Cuma mesaideyim
Brokoli salatasını nasil yapiyorsun canim
Ben brokoliyi haslayip sarimsakli yogurt baharat atip tüketiyorum genelde
Evet oraya gittiğimde söyledi eşim grip olmuş akşama çorba yap dedi onu yapcam dedi onlar iyi şimdi covid olsa 3 günde iyileşmezlerdi herhalde başkada kimseyle görüşmedim eşim hastaydı ben ondan bulaştı diye düşündüm ama testi negatif çıktı sırtım çok kötü agrıyorGrip kocası olan kadınla mı görüştün
Ben haşlıyorum.Sonra zeytinyağ sirke limon tuz sarımsak yapıyorum öyle tüketiyorum bizde genelde zeytinyağlı oluyor bu tarz seyler.Kabal ve havucu yoğurtlu tüketiyoruz.Rendeleyip zeytinyağında kavuruyorım sonra yoğurt az mayonez sarımsak tuz öyle harmanlayıp yerizBrokoli salatasını nasil yapiyorsun canim
Ben brokoliyi haslayip sarimsakli yogurt baharat atip tüketiyorum genelde
Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm ara ara babada geliyor ağırlaşırsam diye çocuklarım aklıma geliyorKızlar Eşimin mesai arkadaşı bugün koronadan vefat ettiçok üzgün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?