🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
okyonus tuce_tuce çok sağolun kizlar,çok mutlu ettiniz.
Güne sulu göz başladım.Bir seneyi gecti doğum için izindeyim.Ama son zamanlarda öğrencilerimi daha çok özler oldum.Onlari ozledikce de evdeki veledime sarılıp şimdilik sensin öğrencim diyorum. Arayan,mesaj atan hayatina dokundugum güzel kalplerim sabahima güzellik katti...İyi ki öğretmenim.Ben de gününüzü kutlarım öğretmen arkadaşlarım.

Ben de 2 senedir izindeydim. Gecrigimiz haziranda basladim. Ve ayni hisler icerisindeyim sizinle. O kadar özledimki okulumi öğrencilerimi. Umarim.bir an önce saglikla kavusuruz .

Çok geçmiş olsun canım

offff geçen haftalarda bende de acayip bqş ağrısı vardı ama öyle böyle değil acaba bende mi atlattım

Penguen Çok geçmiş olsun, inşallah hafif atlatırsınız
Çok sağolun kızlar iyiyim arada sol kolumun altı ağrıyor onun dışında iyi gibiyim arada kas ağrısı oluyor o çok canımı yakıyor

Penguen nasılsın nasıl oldu ? Keşke ücretsiz izne çıksan biraz çocuklar evde yanlız kalıyorlar çok büyük tehlike eşin zaten büyük risk altındaydı sende dışarıdaydın . Artık zaten kapmamak imkansız bence . Nasıl kapmadık demek lazım aslında .

Eşim abur cubur çok yiyiyor beni o yoldan çıkarıyor gece abur. Cubur tatlı
Bizde de durum benzer. Esim her aksam hadi biraey yapalim yacda alalim der. Ben diyetteyken de soyler arada. Her zaman hayir diyemiyorum. Ama cocuklar oldugu icin paketli gidayi olabildigince az tuketiyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…