Çok üzüldüm. Başınız sağolsun.Sağolun
Nasılsın canım eşinden varmı haber?Cocuklar nasıl?Tüm altıncı öğretmenlerimizin günü kutlu olsun
Tesekkurler tuceHerkese günaydınboza , nedemistimkibenn , @Kahveci bi hatun , @mutlu1988 , @Salty , @ozrengin öğretmenler gününüz kutlu olsun sizi çok seviyorum ay umarım başka arkadaş unutmadım şuan
Kolayliklar diliyorumDiyetimizin 2.gününden merhabalarBugün mesai var kahvaltı erken edeceğim acıkmalar yasarım ama atlatacağım
Sağol canım inşallahSevgiyeyolculuk başınız sağolsun canım
Ölüm oranları çok yükseldi ne yazık ki
Genç yaşlı dinlemiyor
İnş ailesi bir an önce iyileşir
Ben de 2 senedir izindeydim. Gecrigimiz haziranda basladim. Ve ayni hisler icerisindeyim sizinle. O kadar özledimki okulumi öğrencilerimi. Umarim.bir an önce saglikla kavusuruz .okyonus tuce_tuce çok sağolun kizlar,çok mutlu ettiniz.
Güne sulu göz başladım.Bir seneyi gecti doğum için izindeyim.Ama son zamanlarda öğrencilerimi daha çok özler oldum.Onlari ozledikce de evdeki veledime sarılıp şimdilik sensin öğrencim diyorum.Arayan,mesaj atan hayatina dokundugum güzel kalplerim sabahima güzellik katti...İyi ki öğretmenim.Ben de gününüzü kutlarım öğretmen arkadaşlarım.
Eşim abur cubur çok yiyiyor beni o yoldan çıkarıyor gece abur. Cubur tatlıKolayliklar diliyorumBen de bugun tekrardan basliyorum. Insaallah kacamaksiz.kapatabilirim bu gunu
Gece yoğurda atacağım.Zencefil,zerdeçal,tarçın. Yoğurtla bunları yıyıp yatacağım 1 hafta.Biraz ara veririm sonra yine devam
Çok geçmiş olsun canım
offff geçen haftalarda bende de acayip bqş ağrısı vardı ama öyle böyle değil acaba bende mi atlattım
Selam kizlar,
Penguen cok gecmis olsun, insallah hafif atlatirsin.
Kizlar ben haftalik harcama listesine katilamam, adil olmaz, ben de kendi kendime takilip toplu alisverisler haric haftalik 100$ limit koyuyorum, sebze, meyve, ekmek, temizlik urunleri icin.
Haftasonu 170$ harcandi, fazla tutmasinin sebebi kahvaltilik aldik ve Turk urunleri oldugu icin normalden daha pahaliya geliyor bize.
Çok sağolun kızlar iyiyim arada sol kolumun altı ağrıyor onun dışında iyi gibiyim arada kas ağrısı oluyor o çok canımı yakıyorPenguen Çok geçmiş olsun, inşallah hafif atlatırsınız
Bizde de durum benzer. Esim her aksam hadi biraey yapalim yacda alalim der. Ben diyetteyken de soyler arada. Her zaman hayir diyemiyorum. Ama cocuklar oldugu icin paketli gidayi olabildigince az tuketiyoruzEşim abur cubur çok yiyiyor beni o yoldan çıkarıyor gece abur. Cubur tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?