- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
Mantı yapYada ıspanakTavuk çorbası yapacağım yanına ne yapsam diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mantı yapYada ıspanakTavuk çorbası yapacağım yanına ne yapsam diye düşünüyorum
Verir belkisen mazot parası verecekmisin?Babam ben aynı ortamda olmak istemiyorum sonra geleceğim dedi birde Antalya ya gitmeleri lazımmış belediye arsamızın 15 metresine el koydu bize geri satıyor onu alacağım acil demişti şimdi kp i aramış kp gidiyorlarmış dedi ben konuşmadım
Oğulları izin alıp geldi hemen
okyonus ümidimi kestim altından
Bende ege üni de yaptımBen oğlumda 2 binle çıktım hastaneden Gaziosmanpasa Avrasya Hastanesi'nde yaptım doğumu çok güzel bir hastane ama doktorum gitti sadece emzirmeyle ugrasmadilar o yüzden çok kızdım
Kesinlikle onları bozmaValla kocam bunalmasin diye birikim yapmaya karar verdim. 5 tane ceyregim var 1 tane ata var. Ama onlar bı guvence işte dursun kenarda. Doğum için extradan biriktirmek istiyorum.
Yok nerde benim ikinci evliligim bitane yuzuk aldi biwe tektas oda fransa altini alerji etti takamiyom bile.yarimida ben buldum evde eslarinin icinde kabullendimki artik benim bu diye aksama kadar istiyom istiyom altinimi diyom ama tik yok adamdaYarım yok ben bedavaya gelmedim baya altınım vardı kv bana 5 i bir yerde takmıştı
erişte yap cevizli ya da peynirli çok severim :)Tavuk çorbası yapacağım yanına ne yapsam diye düşünüyorum
Öyle canim valla onları artık yokmuş gibi görüyorum.Kesinlikle onları bozma
Kalsın
Ekstra ne kadar birikirse o kadar kardır
Üniversite hastanelerini bı araştırmam lazımBende ege üni de yaptım
Sezaryan oldu
Çok ilgliydiler
Doğumhane de yattım çocuk için tehlikeli diye
Her sabah akşam nstye takıyorlar doğmdan sonra emzirmek için yardımcı oldular
Bence özele gerek yokmuş onu iyi anladım
Ben gümüşhaneliyim canım. Benim memletimle alakalı bir isim değil zerya. Doğuda zerya ismi çok var biliyorum :)zerya271210 canım sen nerelisin burda çok denk geliyorum zerya ismine doğum servisindeyim kayıtta görüyorum isimleri
İnş vermemVerir belkisen mazot parası verecekmisin?
Lafı oldumu hiç evde?İnş vermem
Doymazlar analarınaBenimli diyor anne Koza gibisin uyuyorsun yakında kelebek olacaksınArada duruyor duruyor anam garip anam diyor durup dururkenAyyyy sinir küpüyüm şu an
Kv aradı yemek yaptım akşam gelin hemde kalın diye ısrar kıyamet
Eşimde kırmayalım gidelim diyor
Gerçekten anlamıyorum ya yarım saatlik mesafede bunların kalma aşkını
Yiyip içip küp gibi uyuyo ana neresi garipmiş aman uyusun varsın iş de yapmasın..çocuğuna bakıyor ya şu ortamda buna şükürDoymazlar analarınaBenimli diyor anne Koza gibisin uyuyorsun yakında kelebek olacaksınArada duruyor duruyor anam garip anam diyor durup dururken
Ayyy hepsi bir alem yaaaDoymazlar analarınaBenimli diyor anne Koza gibisin uyuyorsun yakında kelebek olacaksınArada duruyor duruyor anam garip anam diyor durup dururken
Beklenti içine girmemeye çalışıyorum çocukla oynuyorlar doyuruyor yeter.Ben kalanını hallediyorum.Gündüz evde yokum zaten öğle arasıda dolaşıyorum onları yemek yiyip geri geliyorum.Öğlen kahve içtikYiyip içip küp gibi uyuyo ana neresi garipmiş aman uyusun varsın iş de yapmasın..çocuğuna bakıyor ya şu ortamda buna şükür