• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babam ben aynı ortamda olmak istemiyorum sonra geleceğim dedi birde Antalya ya gitmeleri lazımmış belediye arsamızın 15 metresine el koydu bize geri satıyor onu alacağım acil demişti 🤣 şimdi kp i aramış kp gidiyorlarmış dedi ben konuşmadım 😚

Oğulları izin alıp geldi hemen 🤣

okyonus okyonus ümidimi kestim altından 🥳🤣
Verir belki😂sen mazot parası verecekmisin?

Ben oğlumda 2 binle çıktım hastaneden Gaziosmanpasa Avrasya Hastanesi'nde yaptım doğumu çok güzel bir hastane ama doktorum gitti sadece emzirmeyle ugrasmadilar o yüzden çok kızdım
Bende ege üni de yaptım
Sezaryan oldu
Çok ilgliydiler
Doğumhane de yattım çocuk için tehlikeli diye
Her sabah akşam nstye takıyorlar doğmdan sonra emzirmek için yardımcı oldular
Bence özele gerek yokmuş onu iyi anladım

Yarım 🤣 yok ben bedavaya gelmedim baya altınım vardı kv bana 5 i bir yerde takmıştı 🤩
Yok nerde benim ikinci evliligim bitane yuzuk aldi biwe tektas oda fransa altini alerji etti takamiyom bile.yarimida ben buldum evde eslarinin icinde kabullendimki artik benim bu diye 😂😂aksama kadar istiyom istiyom altinimi diyom ama tik yok adamda

Bende ege üni de yaptım
Sezaryan oldu
Çok ilgliydiler
Doğumhane de yattım çocuk için tehlikeli diye
Her sabah akşam nstye takıyorlar doğmdan sonra emzirmek için yardımcı oldular
Bence özele gerek yokmuş onu iyi anladım
Üniversite hastanelerini bı araştırmam lazım

zerya271210 zerya271210 canım sen nerelisin burda çok denk geliyorum zerya ismine doğum servisindeyim kayıtta görüyorum isimleri
Ben gümüşhaneliyim canım. Benim memletimle alakalı bir isim değil zerya. Doğuda zerya ismi çok var biliyorum :)

Çok beğendiğim bir isim o yüzden nick olarak aldım kendime 😂

Kızım olsaydı zerya koyardım adını

Ayyyy sinir küpüyüm şu an
Kv aradı yemek yaptım akşam gelin hemde kalın diye ısrar kıyamet 😡
Eşimde kırmayalım gidelim diyor
Gerçekten anlamıyorum ya yarım saatlik mesafede bunların kalma aşkını
Doymazlar analarına🤪Benimli diyor anne Koza gibisin uyuyorsun yakında kelebek olacaksın😂Arada duruyor duruyor anam garip anam diyor durup dururken😂

Eklentiler

• EE05421E-E1C8-4C22-85B6-BDE856EE6779.jpeg
    EE05421E-E1C8-4C22-85B6-BDE856EE6779.jpeg
    406,8 KB · Görüntüleme: 77
Doymazlar analarına🤪Benimli diyor anne Koza gibisin uyuyorsun yakında kelebek olacaksın😂Arada duruyor duruyor anam garip anam diyor durup dururken😂
Ayyy hepsi bir alem yaaa
Şimdi de beni aradı geliyorsunuz dimi sizi bekliyoruz diyor😡
Diğer oğluna teklif bile edemezler hep bize ısrar emrivakiler 😡

😂😂😂 Yiyip içip küp gibi uyuyo ana neresi garipmiş 🤪😂 aman uyusun varsın iş de yapmasın..çocuğuna bakıyor ya şu ortamda buna şükür 😊
Beklenti içine girmemeye çalışıyorum çocukla oynuyorlar doyuruyor yeter.Ben kalanını hallediyorum.Gündüz evde yokum zaten öğle arasıda dolaşıyorum onları yemek yiyip geri geliyorum.Öğlen kahve içtik😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back