- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
Hiç sanmıyorum uykuyu çok severimOhhhh ne güzel
Bugün sabahçısın o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sanmıyorum uykuyu çok severimOhhhh ne güzel
Bugün sabahçısın o zaman
BendeHiç sanmıyorum uykuyu çok severim
Benim de en sevdiğimBende
Hele de kışın yorgana sarılıp ohh miss
Evet canım sabah 10 a kadar yasak8den sonra sokağa çıkma kısıtlaması haftaiçi de geçerli değil mi??
Yok ayol düşmedi. Bdv’de biriyle tartıştım tutamadım kendimi. Ban yedim seni andım daha da bulaşmam bdv de kimseye ama damarıma dokundu.boza sana ne oldu seni etiketledim düştü mü ekranına
Konuya ben de dahildim.ve ben de cevap yazdim. Acikcasi uzuldum.boyle yorum yapmana. Her sey yaziliyor.diye dusunmustum ben. Ben kendi adina.yaziyorum.bu mesaji tamamen.Burda konuşulan herşey ailevi değil kimin kv ile sorunlarını anlattığını gördünüz
Bir dönüp bakın polo ile kaç sayfa aileleri çekiştirmişsiniz
Bunları görmek okumak zorunda değiliz ...
Hayır haftaici 20-65 yaş arasına serbest8den sonra sokağa çıkma kısıtlaması haftaiçi de geçerli değil mi??
Hahahah bende astrolokları takip ediyorum neler olacak acaba diye
Bardak süper 500 cc miKendime diyet hediyesi aldım Migros’tan
Bardak 5.90 fiyatı ama ölçüyü ölçmedim ölçüp yazarım sanaÇok güzel çeşitler var onlardada kaldı aklımŞişemde güzel oda cam onuda beğenBardak süper 500 cc mi
Değil8den sonra sokağa çıkma kısıtlaması haftaiçi de geçerli değil mi??
Ay yok 15 günü var bence daha o işin . Ama Nilay kıtlık olacak diyorTugce 2021 ongorulerini gordunmu bebis
Ay yok 15 günü var bence daha o işin . Ama Nilay kıtlık olacak diyor