- 11 Mart 2013
- 33.257
- 1
- 53.197
- 798
- 32
Aferin iyiki aldınKendime diyet hediyesi aldım Migros’tan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aferin iyiki aldınKendime diyet hediyesi aldım Migros’tan
Kesin olacak diyorumBende onu diyorum
Sence?
Yazma kızzz aaaa not al pazar yolla süprizi kaçtı3 paket yeşil çay değişik ceşitlerden
1 paket form kayısı cayı
250gr Türk kahvesi
1 kg kuşası et Migros’ta indirimde 37tl kilosu
Süt
Limon
Zencefil
Zerdecal
Oğlana bilim çocuk dergisi
Soda
Ekmek
Kendime diyet için ödül bardağı ve şişe
160tl harcadım
Evet bende gördüm onuDimi sanki
Birde dijitallesme var
Ooo enfessssEki Görüntüle 2726926 bugün kú ganimetim
Gule gule kullan cok guzelmis ben de bugun basladim diyete alsama kadar cok iyi gittim ama biraz.once yine birseyler yedim. Of ilk gunu lacamakszi gecirmek.bir kac gunden sonra anca oluyor bende.Kendime diyet hediyesi aldım Migros’tan
Benide diyet çarptıAyy hakket yazmayacaktık pardon 6 saat canlinders beni çarptı
Ben kaçamak yapmadım bugün masalalhGule gule kullan cok guzelmis ben de bugun basladim diyete alsama kadar cok iyi gittim ama biraz.once yine birseyler yedim. Of ilk gunu lacamakszi gecirmek.bir kac gunden sonra anca oluyor bende.
Benim çalıştığım banka en az 3 bin gram almaya izin veriyor. Daha doğrusu bankaya bağlı bir yatırım fonu sitesi. O yüzden miktar fazla.Maşallah bereketli olsun
Ben de üç beş ala ala 70 gr yaptım bankadan
İnanmıyorum yaa çok geçmiş olsun canım benimTestğm pozitif çıktı kızlar ilaç getirdiler şimdi yarın sabah içmeye başla dedi sağlık personeli
Testğm pozitif çıktı kızlar ilaç getirdiler şimdi yarın sabah içmeye başla dedi sağlık personeli