- 11 Aralık 2019
- 3.734
- 12.764
- 208
Kesinlikle katiliyorum hayat insana ne getirecek hiç belli olmaz .Dünyanın bin türlü hali var kimseye güven olmaz çalışmayı bırakma sakın
Çocuğunu da kendi aile bireylerin birazcık yardımda bulunup idare edebiliyorsanız etmeye bakın derim
Benim çocukların babası bir zaman çocuklar anne çalışma da evde bize güzel güzel yemekler yap dediğinde babanıza sorun bakalım ne düşünüyor dediğimde aynen lafı şu olmuştu "Ben karı besleyemem "
Allah böylelerine muhtaç etmesin
Çalışmasam şu hayatı rüyamda bile göremezdim
Kendime ait evim arabam ve de borçsuz bir hayatım var
Bana hamdolsun yetiyor
Benimde istegim o zaten kimseye hesap kitap yapmıyorum. Çocuğuma istediğimi alıyorum. Çocuk mama diyince ben bu çocuğa taş mı yedircem olmuyor. İmkanlar bu kadar. Hayata borçla başladık toparlanması da borçla oluyor.Dünyanın bin türlü hali var kimseye güven olmaz çalışmayı bırakma sakın
Çocuğunu da kendi aile bireylerin birazcık yardımda bulunup idare edebiliyorsanız etmeye bakın derim
Benim çocukların babası bir zaman çocuklar anne çalışma da evde bize güzel güzel yemekler yap dediğinde babanıza sorun bakalım ne düşünüyor dediğimde aynen lafı şu olmuştu "Ben karı besleyemem "
Allah böylelerine muhtaç etmesin
Çalışmasam şu hayatı rüyamda bile göremezdim
Kendime ait evim arabam ve de borçsuz bir hayatım var
Bana hamdolsun yetiyor
Tabi canım tamamen ihtiyaç
Moralini bozma Allah en kötüsünden korusun canımBenimde istegim o zaten kimseye hesap kitap yapmıyorum. Çocuğuma istediğimi alıyorum. Çocuk mama diyince ben bu çocuğa taş mı yedircem olmuyor. İmkanlar bu kadar. Hayata borçla başladık toparlanması da borçla oluyor.
Korktum ya kız ben. Valla çiğ çiğ yersiniz beni. Ama azcik inançBir yere gidemezsin
Canım benim yaKorktum ya kız ben. Valla çiğ çiğ yersiniz beni. Ama azcik inanç
Bence sayılmalı
Yavrum benim kıyamam onaArkadasimin 7 aylik bebegini covidden yatirmislar cok atesliymis hastahanede tekmis cok agladim
Kahvaltı yaptık ortalığı toparladım mutfağı banyoyu temizledim
Eşim oğlanı dışarı çıkaracak saati gelince, ben de evi süpürüp sileceğim
457 den altın almıştım bir miktar, bugün 467 den bozdurdum 546 lira kâr ettim
Malum eşim şuan çalışmıyor bu şekilde al sat yaparak biraz kâr etmeyi düşünüyorum ev bütçesine katkısı olur az da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?