- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
AA bende kırmızı olanı var Harika bir tercih yapmıssın
Yavrum benim kıyamam onainşallah toparlar bir an önce
Sayılır saydım bı hafta hakkını kaybettin
Kendimi igrenç hissettim şuanArkadasimin 7 aylik bebegini covidden yatirmislar cok atesliymis hastahanede tekmis cok agladim
Kendimi igrenç hissettim şuan
Bence dünyadaki en güzel yatırım sarı kıza yapılan yatırımHer ay 0.5 gram yapayım diyorumçok mu kötü bi yatırım olur altın sonuçta değil mi
Çokta iyi olur ben maaşın üstünden kalan 5.3 hesaba aktariom cekemiom diye valla gram oldu. Yoktan olduHer ay 0.5 gram yapayım diyorumçok mu kötü bi yatırım olur altın sonuçta değil mi
26 yasındayım aslen ama kımlık yasım 22 orası cok uzun medele lıse okuyorum acıktan ev hanımıyım şimdılık. 21 aylık oglum var merkezde oturuyorum. hayat boyşe devam ediyor işte.Kızlar herkes kaç yaşında, ne iş yapıyor, medeni durumu ,çocuk var mı?
Yazsın mı azıcık tanıyalım birbirimizi
Çok da güzel olurHer ay 0.5 gram yapayım diyorumçok mu kötü bi yatırım olur altın sonuçta değil mi
yanı bennnnnnnMutfak harcamamızı yazıyoruz Kızlar mesela işe gitmek için harcadığımız yemek yol dahil değil onlar zorunlu harcama sayılıyor . Ivır zıvır boş şeylere harcama yapmayalım yeterli bakalım iyi olan kazansın
asla ne hilesi. ben fıdlerı atarım. ama ödul olan ceyregı isterımKızlar bakın bu nitelikte olsun böyle yazalım pazar günü akşam herkes atsın kazanan ortaya çıksın . Hile yapanı yakarım
Çok fenasinyanı bennnnnnntesekur ederim sızlere bu ödülü verdıgınız için...
Aslında çiglisini istiyordum ama bak para harcamayayım diye tekli aldımTabi canım tamamen ihtiyaç
O kahve onda yapılmazsa per perişan olurdun
Alll kızzzzAA bende kırmızı olanı var Harika bir tercih yapmıssınBende pikap ve plak alabilirim bugun
Üfffffff yaaaaSayılır saydım bı hafta hakkını kaybettinkazanamadın ben öne geçeceğim
asla aaa o nerden cıktıÇok fenasinpsikolojik baskı uyguluyorsun herkese bakkkkkkkk
Aslında çiglisini istiyordum ama bak para harcamayayım diye tekli aldım
Alll kızzzz
bende ne zamandır istiyordum
Üfffffff yaaaa
neyse bakalım şansımı kaybetmedim yine de belki umut vardur
yanı bennnnnnntesekur ederim sızlere bu ödülü verdıgınız için...
Hayiiiir ben
Pazar günü az harcama yapmış kişiye haftanın harcamasız kraliçesi ünvanını vereceğimyanı bennnnnnntesekur ederim sızlere bu ödülü verdıgınız için...
Şaka kızzzzAslında çiglisini istiyordum ama bak para harcamayayım diye tekli aldım
Alll kızzzz
bende ne zamandır istiyordum
Üfffffff yaaaa
neyse bakalım şansımı kaybetmedim yine de belki umut vardur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?