• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bakın bu nitelikte olsun böyle yazalım pazar günü akşam herkes atsın kazanan ortaya çıksın . Hile yapanı yakarım🤣😡

Eklentiler

• 1AFFA27B-476D-41A4-9DE6-43831D242205.png
    1AFFA27B-476D-41A4-9DE6-43831D242205.png
    38,1 KB · Görüntüleme: 102
Yeni haftaya 300 TL ile başlıyoruz Kızlar . Tarih tarih harcamalarınızı yazın resim çekin pazar günü herkes atar karşılaştırma yaparız 🤣 bence herkes günlük harcama yazmayı bıraksın kim yarışı önde götürüyor süpriz olsun pazar görelim 🤣
Kesinlikle hatta ben fış gonderırım yarişmadıkı arkadaslara basarılar dılerım ama bırıncılıgı kımseye kaptırmam :sampiyon: :sampiyon: :KK48:

Sıkma canını sadece imkanları iyileştirmeye çalış bebek için . Eşin ne diyor bu duruma ? Allah yardımcın olsun
Eşim benden kötü diyebilirim. Oda çok üzülüyor bu duruma ailesine kırgın napim dio. Akşamları sanki bedelini öder gibi çocukla koştur koştur oynuyor. Evin içinde kahkaha sesleri. Vicdanını rahatlatiyordur belki

Ya Allah kimseyi o şekil Sınamasin onun kokusuyla bende isterdim ömür geçirmeyi herşeyi görüyorsunuz. Hepsi kaynanamlarin yüzünden şimdi lüks daireye tasinmislar bı arabaları var ikinci güzel bir araba alıyorlar. Altınımi bile görmedim keşke olsaydı her ay bı altın bozdururdum. Kimsenin malında gözüm yok altın konusunda söz verdiler şimdi geri plandalar her seferinde yok onlarda para bide herşeyi onlar yapmış gibi tavırları yok mu. Hakkımı çocuğumun hakkını helal etmiyorum.
Dünyanın bin türlü hali var kimseye güven olmaz çalışmayı bırakma sakın
Çocuğunu da kendi aile bireylerin birazcık yardımda bulunup idare edebiliyorsanız etmeye bakın derim
Benim çocukların babası bir zaman çocuklar anne çalışma da evde bize güzel güzel yemekler yap dediğinde babanıza sorun bakalım ne düşünüyor dediğimde aynen lafı şu olmuştu "Ben karı besleyemem "

Allah böylelerine muhtaç etmesin
Çalışmasam şu hayatı rüyamda bile göremezdim
Kendime ait evim arabam ve de borçsuz bir hayatım var
Bana hamdolsun yetiyor

Eşim benden kötü diyebilirim. Oda çok üzülüyor bu duruma ailesine kırgın napim dio. Akşamları sanki bedelini öder gibi çocukla koştur koştur oynuyor. Evin içinde kahkaha sesleri. Vicdanını rahatlatiyordur belki
Olsun boşver sen üzülme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back