- 11 Mart 2013
- 33.276
- 1
- 53.201
- 798
- 32
Günaydın şekerGünaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın şekerGünaydın kızlar
Tamamdır canımKızlar bakın bu nitelikte olsun böyle yazalım pazar günü akşam herkes atsın kazanan ortaya çıksın . Hile yapanı yakarım
Kesinlikle hatta ben fış gonderırım yarişmadıkı arkadaslara basarılar dılerım ama bırıncılıgı kımseye kaptırmamYeni haftaya 300 TL ile başlıyoruz Kızlar . Tarih tarih harcamalarınızı yazın resim çekin pazar günü herkes atar karşılaştırma yaparız bence herkes günlük harcama yazmayı bıraksın kim yarışı önde götürüyor süpriz olsun pazar görelim
Alışveriş içinde Kmsl Hnd yi sec
Ahahhah görürsünüz bu hafta minimal harcayağım kızımı da gaza getirdimHayır onun bebeleri çok harcıyor
Böyle hiç heyecanlı değilllBirinci belli ikinciler yarışın aranızda
460 TL altında alım fırsatı verir...
YTD
Bak kendini biliyorsunAhahhah görürsünüz bu hafta minimal harcayağım kızımı da gaza getirdim
aslında bizim evde temel ihtiyaçlar hep oluyor bizim harcamamız saçma sağan şeylere
Bilmek sorun değil uygulama sıkıntılıBak kendini biliyorsun
Tahsildaroğlu dışında kaşar yemiyor bizim kız ekşi geliyormuşOrman meyveli kefir iciyor su gibi ıhlamur iciyor bebek ürünleri yemiyor
Eşim benden kötü diyebilirim. Oda çok üzülüyor bu duruma ailesine kırgın napim dio. Akşamları sanki bedelini öder gibi çocukla koştur koştur oynuyor. Evin içinde kahkaha sesleri. Vicdanını rahatlatiyordur belkiSıkma canını sadece imkanları iyileştirmeye çalış bebek için . Eşin ne diyor bu duruma ? Allah yardımcın olsun
Dünyanın bin türlü hali var kimseye güven olmaz çalışmayı bırakma sakınYa Allah kimseyi o şekil Sınamasin onun kokusuyla bende isterdim ömür geçirmeyi herşeyi görüyorsunuz. Hepsi kaynanamlarin yüzünden şimdi lüks daireye tasinmislar bı arabaları var ikinci güzel bir araba alıyorlar. Altınımi bile görmedim keşke olsaydı her ay bı altın bozdururdum. Kimsenin malında gözüm yok altın konusunda söz verdiler şimdi geri plandalar her seferinde yok onlarda para bide herşeyi onlar yapmış gibi tavırları yok mu. Hakkımı çocuğumun hakkını helal etmiyorum.
Olsun boşver sen üzülmeEşim benden kötü diyebilirim. Oda çok üzülüyor bu duruma ailesine kırgın napim dio. Akşamları sanki bedelini öder gibi çocukla koştur koştur oynuyor. Evin içinde kahkaha sesleri. Vicdanını rahatlatiyordur belki
Bir yere gidemezsinValla kendime olan inancım gitti resmen bende kendimi hırslı bilirdim. Şuan usulca yarışmadan kaçsam mi napsam