- 11 Aralık 2019
- 3.734
- 12.764
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmkanım olsa çıkmaz miyim sanıyorsunuz. Aç kalsamda umursamazdim ama o çocuğa bile yediremem o derece. Borç batagindayiz izne çıksam eşimden bize sace 200 kalıyor. Oda onun yol parasına bile yetmiyor düşün .Yani ücretsize filan ayrıl çocuk istemiyor işte psikolojik olarak yoruyorsun onu
Peki bişey sorcam çalışıyorum yol parası ve sabah yada öğlen illaki bişey yiyorum evden goturemediysem bunlarda dahil mi harcamayaYeni haftaya 300 TL ile başlıyoruz Kızlar . Tarih tarih harcamalarınızı yazın resim çekin pazar günü herkes atar karşılaştırma yaparız bence herkes günlük harcama yazmayı bıraksın kim yarışı önde götürüyor süpriz olsun pazar görelim
Teyzesini seviyor onun peşinden ağlıyor iyi anlasiyorlar. Annemi aradım diğer kardeşim gelsin zor durumdayım dedim oda gelcek. Çünkü bu sınava hazirlaniyor gün boyu bakamaz ders çalışma fırsatı olmaz birlikte bakarlar. O çözümü buldum. Arkadaşla çocuğuyla enerjileri uymadı istemiyor çocuk çünkü daha önce böyle bişey yaşamadım.Yani ücretsize filan ayrıl çocuk istemiyor işte psikolojik olarak yoruyorsun onu
Aynen öyle çünkü evde görmediği tavırları orada görüyor sorun oTeyzesini seviyor onun peşinden ağlıyor iyi anlasiyorlar. Annemi aradım diğer kardeşim gelsin zor durumdayım dedim oda gelcek. Çünkü bu sınava hazirlaniyor gün boyu bakamaz ders çalışma fırsatı olmaz birlikte bakarlar. O çözümü buldum. Arkadaşla çocuğuyla enerjileri uymadı istemiyor çocuk çünkü daha önce böyle bişey yaşamadım.
Bence dahil değilPeki bişey sorcam çalışıyorum yol parası ve sabah yada öğlen illaki bişey yiyorum evden goturemediysem bunlarda dahil mi harcamaya
Okey sadece mutfak masrafını yazcamBence dahil değil
Ya Allah kimseyi o şekil Sınamasin onun kokusuyla bende isterdim ömür geçirmeyi herşeyi görüyorsunuz. Hepsi kaynanamlarin yüzünden şimdi lüks daireye tasinmislar bı arabaları var ikinci güzel bir araba alıyorlar. Altınımi bile görmedim keşke olsaydı her ay bı altın bozdururdum. Kimsenin malında gözüm yok altın konusunda söz verdiler şimdi geri plandalar her seferinde yok onlarda para bide herşeyi onlar yapmış gibi tavırları yok mu. Hakkımı çocuğumun hakkını helal etmiyorum.Aynen öyle çünkü evde görmediği tavırları orada görüyor sorun o
Sıkma canını sadece imkanları iyileştirmeye çalış bebek için . Eşin ne diyor bu duruma ? Allah yardımcın olsunYa Allah kimseyi o şekil Sınamasin onun kokusuyla bende isterdim ömür geçirmeyi herşeyi görüyorsunuz. Hepsi kaynanamlarin yüzünden şimdi lüks daireye tasinmislar bı arabaları var ikinci güzel bir araba alıyorlar. Altınımi bile görmedim keşke olsaydı her ay bı altın bozdururdum. Kimsenin malında gözüm yok altın konusunda söz verdiler şimdi geri plandalar her seferinde yok onlarda para bide herşeyi onlar yapmış gibi tavırları yok mu. Hakkımı çocuğumun hakkını helal etmiyorum.
Tamam canımKızlar yediklerinizi akşam toplu yazalım
Sabah :
Öğlen :
Akşam :
İçilen su miktarı:
Bu şekilde
zayıflama olayı ile ilgili seni tayin ettim şeker vekilimsinTamam canım
Hayır onun bebeleri çok harcıyorAlışveriş içinde Kmsl Hnd yi sec