• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani ücretsize filan ayrıl çocuk istemiyor işte psikolojik olarak yoruyorsun onu
İmkanım olsa çıkmaz miyim sanıyorsunuz. Aç kalsamda umursamazdim ama o çocuğa bile yediremem o derece. Borç batagindayiz izne çıksam eşimden bize sace 200 kalıyor. Oda onun yol parasına bile yetmiyor düşün .

Yeni haftaya 300 TL ile başlıyoruz Kızlar . Tarih tarih harcamalarınızı yazın resim çekin pazar günü herkes atar karşılaştırma yaparız 🤣 bence herkes günlük harcama yazmayı bıraksın kim yarışı önde götürüyor süpriz olsun pazar görelim 🤣
Peki bişey sorcam çalışıyorum yol parası ve sabah yada öğlen illaki bişey yiyorum evden goturemediysem bunlarda dahil mi harcamaya

Yani ücretsize filan ayrıl çocuk istemiyor işte psikolojik olarak yoruyorsun onu
Teyzesini seviyor onun peşinden ağlıyor iyi anlasiyorlar. Annemi aradım diğer kardeşim gelsin zor durumdayım dedim oda gelcek. Çünkü bu sınava hazirlaniyor gün boyu bakamaz ders çalışma fırsatı olmaz birlikte bakarlar. O çözümü buldum. Arkadaşla çocuğuyla enerjileri uymadı istemiyor çocuk çünkü daha önce böyle bişey yaşamadım.

Teyzesini seviyor onun peşinden ağlıyor iyi anlasiyorlar. Annemi aradım diğer kardeşim gelsin zor durumdayım dedim oda gelcek. Çünkü bu sınava hazirlaniyor gün boyu bakamaz ders çalışma fırsatı olmaz birlikte bakarlar. O çözümü buldum. Arkadaşla çocuğuyla enerjileri uymadı istemiyor çocuk çünkü daha önce böyle bişey yaşamadım.
Aynen öyle çünkü evde görmediği tavırları orada görüyor sorun o

Aynen öyle çünkü evde görmediği tavırları orada görüyor sorun o
Ya Allah kimseyi o şekil Sınamasin onun kokusuyla bende isterdim ömür geçirmeyi herşeyi görüyorsunuz. Hepsi kaynanamlarin yüzünden şimdi lüks daireye tasinmislar bı arabaları var ikinci güzel bir araba alıyorlar. Altınımi bile görmedim keşke olsaydı her ay bı altın bozdururdum. Kimsenin malında gözüm yok altın konusunda söz verdiler şimdi geri plandalar her seferinde yok onlarda para bide herşeyi onlar yapmış gibi tavırları yok mu. Hakkımı çocuğumun hakkını helal etmiyorum.

Ya Allah kimseyi o şekil Sınamasin onun kokusuyla bende isterdim ömür geçirmeyi herşeyi görüyorsunuz. Hepsi kaynanamlarin yüzünden şimdi lüks daireye tasinmislar bı arabaları var ikinci güzel bir araba alıyorlar. Altınımi bile görmedim keşke olsaydı her ay bı altın bozdururdum. Kimsenin malında gözüm yok altın konusunda söz verdiler şimdi geri plandalar her seferinde yok onlarda para bide herşeyi onlar yapmış gibi tavırları yok mu. Hakkımı çocuğumun hakkını helal etmiyorum.
Sıkma canını sadece imkanları iyileştirmeye çalış bebek için . Eşin ne diyor bu duruma ? Allah yardımcın olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back