- 11 Mart 2013
- 33.283
- 1
- 53.210
- 798
- 32
Yaaaaaşekerler 5tasımın tası kendılıgınden catladı bıan alyansımda aynı durum da yenı fark ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaaşekerler 5tasımın tası kendılıgınden catladı bıan alyansımda aynı durum da yenı fark ettim
Zayıf kadınlar pisti boşaltıntuce_tuce sekerim anons yapalım zayıf bayanları pistten alalım ortalık acılsın
Orman meyveli kefir iciyor su gibi ıhlamur iciyor bebek ürünleri yemiyorBen katılamam şekerler mutfaktan kısamıyorum. Stokçu da değilim. Nerdeyse her gün markete gidilir.Benim kızım çok seçici tuce_tuce abi bebeğin büyümüş hali yarın kuruyemiş alacağım zaten onlar çok tutar. Ama merak ediyorum haftada ne harcıyoruz. Yazarım bende bu hafta.
Cok az gobegim kaldı doğumdan sonra fıtık oldum bir süre sonra mekik çekemedim çirkin görünüyortuce_tuce aynı boydayız ve ben 52 kg ile çok zayıfım. Seni çok merak ediyorum
Sana öyle geliyordur kuzum farkedilir bişey değildir. Hem olur o kadarcık. Annesin sen❤Cok az gobegim kaldı doğumdan sonra fıtık oldum bir süre sonra mekik çekemedim çirkin görünüyor
İşte buuuHele 3 çocuk doğurunda göreyim kiloları bu yeni aklıma geldi
Kocaman kizzz abi bebek tutuyor düşün durumuSana öyle geliyordur kuzum farkedilir bişey değildir. Hem olur o kadarcık. Annesin sen❤
İnanmıyorum yaaa 46 kg da ne göbeği. O zaman fıtıktan olan bi şişlikKocaman kizzz abi bebek tutuyor düşün durumu
neden olduYaaaaa
Bilmiyorum ama üzülüyorum hepİnanmıyorum yaaa 46 kg da ne göbeği. O zaman fıtıktan olan bi şişlik
Bir defa benim tek taşımın taşı düşmüştü kuyumcuya verdim yaptırdılar bilmiyorum kineden oldu
esımın hedıyesıBir defa benim tek taşımın taşı düşmüştü kuyumcuya verdim yaptırdılar bilmiyorum ki