• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kizlar. Bugun ben de diyete basliyorum insaallah. Ilk gunu atlatirsam en az 2 hafta hic bozmam. Diyete baslayanlara ve yapanlara basarilar diliyorum😂
Mutlu günaydın dün alıntılar karışmış telefon da 😍annem için teşekkür ediyorum diyette başarılar diliyorum 🤣

Günaydın bayanlar benden sonra birde diyet programı kurulmuş. Ama malesef ben yemek yemesem yaşayamam. Hayatım boyunca en uzun diyetim 3 gün olmustur. Tok olsam bile rüyamda et falan görüyorum canım beyaz ekmeğimi görüyorum. Düşüncesi bile sarstı şuan nooooo😅
Kilo sorunun yok sanırım canım
Olsaydı tıpış tıpış yapardın😊

Kilo sorunun yok sanırım canım
Olsaydı tıpış tıpış yapardın😊
Doğumdan sonra oluştu aslında normal kiloma 4 kilo daha versem kavusacam ama kendi kendine gider umuduyla takmiom 158 boy 54 kilo her şeyim narindir o kilonun hepsi basenlerimdir artık onlarla mutluyum seksi gosteriomus öyle diolar 😅

Yeni haftaya 300 TL ile başlıyoruz Kızlar . Tarih tarih harcamalarınızı yazın resim çekin pazar günü herkes atar karşılaştırma yaparız 🤣 bence herkes günlük harcama yazmayı bıraksın kim yarışı önde götürüyor süpriz olsun pazar görelim 🤣

Günaydın 🌻
İki gündür kotuydum,dünde ateşim çıktı.Mastit denen şeyden nefret ediyorum.Ama emzirmeyi sonlandırmayi da istemiyorum.Birkac ayda bir cekicem bunu malesef..Şükür bugün iyiyim.
Yemek,tatlı yapilicak.Bir de akşama dogru ütü.Dun iyi uyudum,bugün bünyem zorlanicak😵

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back