🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kizlar. Bugun ben de diyete basliyorum insaallah. Ilk gunu atlatirsam en az 2 hafta hic bozmam. Diyete baslayanlara ve yapanlara basarilar diliyorum
Mutlu günaydın dün alıntılar karışmış telefon da annem için teşekkür ediyorum diyette başarılar diliyorum

Kilo sorunun yok sanırım canım
Olsaydı tıpış tıpış yapardın

Kilo sorunun yok sanırım canım
Olsaydı tıpış tıpış yapardın
Doğumdan sonra oluştu aslında normal kiloma 4 kilo daha versem kavusacam ama kendi kendine gider umuduyla takmiom 158 boy 54 kilo her şeyim narindir o kilonun hepsi basenlerimdir artık onlarla mutluyum seksi gosteriomus öyle diolar

Yeni haftaya 300 TL ile başlıyoruz Kızlar . Tarih tarih harcamalarınızı yazın resim çekin pazar günü herkes atar karşılaştırma yaparız bence herkes günlük harcama yazmayı bıraksın kim yarışı önde götürüyor süpriz olsun pazar görelim

Günaydın
İki gündür kotuydum,dünde ateşim çıktı.Mastit denen şeyden nefret ediyorum.Ama emzirmeyi sonlandırmayi da istemiyorum.Birkac ayda bir cekicem bunu malesef..Şükür bugün iyiyim.
Yemek,tatlı yapilicak.Bir de akşama dogru ütü.Dun iyi uyudum,bugün bünyem zorlanicak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…