yurek yıyen varsa yaklaşsın bende onları ödullendırırım emnıyetle kufurleYaaPolo33 fırsat kollayan erkek çok ortalıkta maalesef. Muhattap olma hiç. Geçen gün bende birine sinir oldum biliyosun.
Canım sürekli oku onu.Oğluş 15 dk da bir bağıra bağıra ağlayarak uyanıyoryandık anneme msj yazdım kızz orada olmak istiyorum diye annemde niye covid mi olmak istiyorsun dedi eşim dedi ki normal durum olsa dün gece seni yola çıkartmıştım
Yapma böyle canini sıkmaya degmezburnum kanıyor sinirden benım öfkem hep boyle bu 2cı kanama bugun cıttın 2cı sınırlenmem
Off iş yerinde huzursuzluk cok zorKalktim namaz kildim dua ettim tesbih cektim biraz rahatladim
Benim kizdigim yonetim degil cunku derdim tasam yoksa gider calisirim Arife gunude gittim cumarteside benim gitmem gerekiyorsa yanimdakine bakmam orda rahatim hot diyen yok insanlara yardimci olabiliyorum aile gibiyiz ama bazen cok bencillesiyorlar ve birlik yok beni uzen bu haksizlik adaletsizlik oluyor
Sirtim tutuk olmasa giderim soguga care ararim bos odalara kacarim ama bireysel cozumler asla ise yaramaz surec kapali
Birde kimsenin uzerime yuk atmasina izin veremem vermem ben 2yonetimle calistim ikisiylede net oldum
Ben hastalanmadan once test olayini baskana anlattim gondermek istememislerdi sensiz o oda yurumez dedi ceza gibi iltifat ama olsun yinede guzel
Ders çalıştım biraz
Ders çalıştım biraz
Yatiyorum artik
Kahvaltılık evdekilere poaca hamuru yogurdum sabah yaparim artık
Fena uykum geldi
Bugünde pek yoruldum evde serin
Yorganına bürünüp yatmaya gidiyorum iyi ceceler
Haklısın canımCanım sürekli oku onu.
Yapma böyle canini sıkmaya degmez
Off iş yerinde huzursuzluk cok zor
Soğuk daha zor
Allah yardımcın olsun
Su insanlara da vicdan versin ne diyim
Görevde yükselme sınavıAa bizi ihmal etme ama lutfen
Bu gecelik affettim
Ne dersi calisiyorsun kacirmisim
Neyse hadi uyu uyu
Görevde yükselme sınavı
Teknisyenlik için basvurdum 6 aralıkta sınav var
Kafam çorbaya döndü
Ozaman bana numaranı verhergunmu sınırlensem ben evı sıldım. heryerıyarına yemekte sebze dolöası doldurdum mutfakta cıflendı. wclerede camasır suyu doktum ayy bune enerjık bugun
Inşallah cnmAaa cok iyi insallah gecersin
Inşallah cnm
Maaşta ciddi artış olacak
Yoksa ders falan çalıştıramaz kimse bana
InsallahhhBu saatten sonra o lazim ztn baska ne olacakti
Insallah gecersin
Yaaa çok geçmiş olsunBu bebeler büyüyor ama bizide gömüyorlar ya . Balım TV ünitesine çıkmış kayıp düştü çenesi surtundu yara. Dişleri dudağına batmış baya kanadı panikten ne yapacağımı bilemedim eşimi benden panik görünce iyicene sinirlerim bozuldu. Adam üzülüyor çocuğa sinirden ağlayacak resmen kanı gördü diye çok korktu ikisini sakinlestirmekle uğraştım. Gene zor ve korkutucu bir gün
TesekkurlerGüle güle kullanın
TesekkurlerHayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?