- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Zam mı demek istedin canımkızlar herseye faız gelecekmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zam mı demek istedin canımkızlar herseye faız gelecekmiş
bu Kovıt19 da pıknıkmıBu arada eltim aradı yarın pikniğe gidelim diyor dedim yok hava yağmurlu kız hasta olur bişey olmaz diyor
Kendi bebesi daha 3 aylık ben bebekle geliyom sen niye gelmiyon diyor
bugünlerde pek iyiler anlamadım severim eltimi ama
Muhteşem görünüyor
Evet can hemde ne zamZam mı demek istedin canım
Tarifi bera tatlı dünyası anne böreği yaz karşına çıkarBunun tarifini istiyorum
Ya bende ciddi diyete girmeliyim kilo alıyorum
Tereyağ sıvı yağ karışımı ve yumurtaMuhteşem görünüyor
Eline sağlık Özrengin abla
üstüne ne sürdün de böyle nar gibi kızarmış ,benimkilerde böyle olsun istiyorum
Tabi ben yufkadan yaparım. Bu kadar ince açamıyorum
bugun haberlerde gosterdıler herseye faız gelecek dıye canNasil yani
bugun haberlerde gosterdıler herseye faız gelecek dıye can
Amin gecım artık zorBu kadar oynak piyasa ile cok normal
Allah herkese yardim etsin
Evet geldi, xiaomi aldım ben. Geldiğinden beri 2 güne bir açıyorum, çok güzelmiş.Geldi mi robotun canım hangi marka aldın
tabiYapın tabi etinden sütünden yararlan
Güzel günlerde kullan canımEvet geldi, xiaomi aldım ben. Geldiğinden beri 2 güne bir açıyorum, çok güzelmiş.
Geçmiş olsun canımBenim kız yaptı yapacağını yine telefonu yüzüme fırlattı ve kaşıma geldi şuan da kemiğim şiş ve mosmor oldu
Teşekkür ediyorum umarım bir an evvel toparlartuce_tuce annenize cok cok gecmis olsun saglikla kavusun insallah
Ellerine sağlık ablacım afiyet olsun
İnş Canım nefes darlığı başlamış 3. Gün umarım bir an evvel toparlartuce_tuce cok geçmiş olsun ya çabucak toparlar insallah
Sağol canım daha güzelleri senin olsun. Cedric1003 arkadaşımız almış çok beğendim bende aldım.Sende al aynısınıÇocuklarla çorbamızı içtik lahana turşusunu çok seviyoruz ailece kızlarda güzel yedi eşim uyuyor uyanınca hazırlarım ona tepside gece çok uyumadı şimdi kaldırmaya kıyamadım vücut dinlensin biraz. okyonus çok güzel aldıkların güle güle iyi günlerde kullan canım fincan takımına bayıldım pikelerde çok güzel