- 8 Ocak 2015
- 6.062
- 19.036
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhhhhh güle güle kullan canımMasallah 2gündür 0 harcamaBiZim sabah 20tl şimdi 360tl Karaca’ya dadandım
Hoşgeldinokyonus kuzumm nasılsn ,ya benim minik hasta malesef okuyorum ama ben de hastalanıyorm galiba enerjim çok düşük bu aralar
Slm sarısever kızlar herkese selam
Ama çok güzel görünüyorlar canım inşallah kaynazKahve fincanı takımı 3 tane pike.Koltuklara örteceğim Birini terziye kestirip 2 ye böldürüp teklilere örtecegim yorumlarda herkes koltuklara aldık güzel oldu yazmısKoltuklarda olmazsa örtünürüz ziyan olmaz
Afiyet olsun2 kilo Patates 3₺
1 kilo havuç 2 ₺
Mor lahana 2.5₺
Marul 3₺
Yarım ıspanak 2.5₺
Zeytin 15₺
Lahana 4₺
Yufka 2.5₺
Meyveyi canımız istediğinde eşim akşamları alıp geliyor yiyeceğimiz kadar o yüzden pazardan almıyorum.
Marketten hazır yemek içecek bebek bezi aldım 85 TL harcadım
Akşam yemeğinde domates çorbası ıspanak köfte var
Kayinvaliden nereli kuzum arabasını hamurunu mu yapmış yoksa çorba miTemizliği yaptım bitti ohh miss
Yemek derdimde yok
Kv arabası yapmış evdekiler onu yer
Bende kofte salata yaparım kendime
Hazır yufkadan yapsana canım pratik olur.Eziyetli işleri sevmem
Muhtesem gorunuyor ellerin dert gormesin ogretmenim carsaf boregi mi bu
Hayır canım, oklavada açtımMuhtesem gorunuyor ellerin dert gormesin ogretmenim carsaf boregi mi bu
Oh masallah abla döktürmüşsün eline koluna sağlık
Oh buldun Çalışkan kayınvalideyi çalıştır tabiİyi akşamlar kızlar yazamadım bir türlü sabah bir girip çıktım. Buzluga köfte yaptık Bugun kv ile.
ptesi de mantı yapcaz insallah dedim hazır yemek koyalim dolaba iyi olurOh buldun Çalışkan kayınvalideyi çalıştır tabi
Yapın tabi etinden sütünden yararlanptesi de mantı yapcaz insallah dedim hazır yemek koyalim dolaba iyi olur
Bunun tarifini istiyorumHayır canım, oklavada açtım
Tabi bunlar arşivden
Şimdi malum diyetteyim
Eki Görüntüle 2725391
Ama oğlan bundan yani peksemet istedi yaptım
Kendim yemedim
Tat koku almıyorum o yüzden canım da çekmiyor
Son gaz diyete devam