- 11 Aralık 2019
- 3.734
- 12.764
- 208
Cnm emsan in bıçak setini aldım ihtiyacın barsa kacirma kırmızısını aldım siyahı daha pahalıydıEşime gösterdim fıncanları oda çok beğendi 300e tamamlayıp indirim kazanayım bari
Bende bundan var.Pek memnunum.Sen koltuk örtüsünü düşün bak çok uygun ve şıkCnm emsan in bıçak setini aldım ihtiyacın barsa kacirma kırmızısını aldım siyahı daha pahalıydı
Cok güzelBende bundan var.Pek memnunum.Sen koltuk örtüsünü düşün bak çok uygun ve şık
turistlere bulaşmıyormu
hemen tedavı olması lazım değil mıYa yüksek ihtimal kovit se niye pazartesiyi bekliyorlar
Kız o bıçakların biri sağa bakıyor biri sola bende düzen hastalığı var düzelt bir zahmetBende bundan var.Pek memnunum.Sen koltuk örtüsünü düşün bak çok uygun ve şık
Eşin mi beğendiEşime gösterdim fıncanları oda çok beğendi 300e tamamlayıp indirim kazanayım bari
Aaa çok dikkat eder oEşin mi beğendine anlarmış fincandan
Benimkine kahveyi kedi kabında ver anlamaz bu ne diye
Masallah 2gündür 0 harcamaDün bugün 0 harcama
Yarında harcama olmaz
Pazartesi oğluşu okula bırakıp alışverişe gideriz eksikler var
Bizimkinde yapmadı bugün ilk defa çocukları özledim beraber konuşmak istiyorum dedi sohbet etcekler sanırımCanım bu hafta ara tatil diye bizim öğretmen canlı ders yapmadı hiçbir öğretmen yapmadı
Bende karaca batağına düştüm neler aldınMasallah 2gündür 0 harcamaBiZim sabah 20tl şimdi 360tl Karaca’ya dadandım
Kahveci girdi kanına sende onun kanınaMasallah 2gündür 0 harcamaBiZim sabah 20tl şimdi 360tl Karaca’ya dadandım
İyiyim canım çok şükür.Geçmiş olsun kuzucuga Allah şifa versinokyonus kuzumm nasılsn ,ya benim minik hasta malesef okuyorum ama ben de hastalanıyorm galiba enerjim çok düşük bu aralar
Slm sarısever kızlar herkese selam
HoşgeldinO kadar okudum niye pro üyeler görüp yakaladım senii deyip çağırmıyor beni
Ben de katılabilir miyim
Canımsın çok teşekkür ederimİyiyim canım çok şükür.Geçmiş olsun kuzucuga Allah şifa versinSende dikkat et kendine bol bol vitamin al tavuk suyu çorba falan iç
Kahve fincanı takımı 3 tane pike.Koltuklara örteceğimBende karaca batağına düştüm neler aldın
Baksın yerinde ya ona şükür yerindede olmayabilirdiKız o bıçakların biri sağa bakıyor biri sola bende düzen hastalığı var düzelt bir zahmetgüzel bıçaklar güle güle kullan canım
Kahveci ile birbirinizi iyi masrafa soktunuz
Örtüler güzel duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?