- 28 Mart 2020
- 6.234
- 24.490
- 298
Çok geçmiş olsun tuğçeKızlar annemin ciğerleri ağzına kadar doluymuş . Doktor Pazartesi tomografi çekecek. Yüksek ihtimal covid demiş . Test güvenilirliği bitti artık demişvücuttaki iltihap 0-5 arasında olması gerekirken annemin 247 miş hiç kalkamadan yatıyor öyle işte herkes kendine dikkat etsin bu virüs Çok kötü
Aaa çok beğendim çok şıkSaol cnm benim daha güzelleri senin olsun
okyonus bunu aldım uzun zamandır takip ediyordum en uygun 170 idi ben 130 a aldım altili
Bir masraf daha cikardınAaa çok beğendim çok şıkBanada pikapla bu set gider
Amin inş canımÇok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşur ins
Aynen yaaaÜffff
neyse canım kardeşin ve baban da dikkat etsinler kendilerine
Umay hoşgeldinHoşbulduk teşekkür ederim
Hoşbulduk canım
Oğlum 13 aylık oldu zaman çabuk geçiyor. Doğduğu gün dün gibi aklımda
Hoşbulduuum bir çayını içmeye geldim
2. 35 gr altın
20 gr da gümüş aldım Kasım ayı içinde. Bildirimimi de yapayım da
Güle güle kullan şekerim teşekkür ederimTuce cok geçmiş olsun
Yeni eve geldim parkada çocuklar oynarken karacadan alışveriş yaptım guzel indirimler var. 300 lira ve üzeri ilk alışverişlere 40lura indirim var .
Kahve fincanı (uzun zamandır takip ediyordum uygun geldi)
Bide emsan bıçak seti aldım
Toplamda 275 lira harcadim
Ay evet biliyorum bunu çok güzelSaol cnm benim daha güzelleri senin olsun
okyonus bunu aldım uzun zamandır takip ediyordum en uygun 170 idi ben 130 a aldım altili
Olsun Zeyno bir keyfımiz var kendimizi iyi hissedelim.Olsun altınımız eksik olsun zaten kıymetmi bilinecekBir masraf daha cikardın
Ay sağ ol yaa fenaÇok geçmiş olsun tuğçe
Ben bilirim ne pis bisey olduğunu onun
Allah sifaversin annene
Ödül ne ona göre destekleyelim seniKızlar ben yemek yarışmasına hazırlığa gidiyorum haydi öptümgelirim iş bitince sayfalar çok hızlı gidiyor yetişemiyorum
Sağ ol canım doktor yüksek ihtimal demiş ama bakalım cidden covid mituce_tuce anneciğine çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatır
Ödül süpriziÖdül ne ona göre destekleyelim seni
Yaaaaa keşkeni kahveni içsemmmm
Gelin beraber kahvelerimizi içelim sonra bi mangal yakarızAaa çok beğendim çok şıkBanada pikapla bu set gider
Üzerine sütlü baklava oh missssGelin beraber kahvelerimizi içelim sonra bi mangal yakarız
Geçmiş olsun tucecim çok üzüldümKızlar annemin ciğerleri ağzına kadar doluymuş . Doktor Pazartesi tomografi çekecek. Yüksek ihtimal covid demiş . Test güvenilirliği bitti artık demişvücuttaki iltihap 0-5 arasında olması gerekirken annemin 247 miş hiç kalkamadan yatıyor öyle işte herkes kendine dikkat etsin bu virüs Çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?