• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar annemin ciğerleri ağzına kadar doluymuş . Doktor Pazartesi tomografi çekecek. Yüksek ihtimal covid demiş . Test güvenilirliği bitti artık demiş 😟 vücuttaki iltihap 0-5 arasında olması gerekirken annemin 247 miş hiç kalkamadan yatıyor öyle işte herkes kendine dikkat etsin bu virüs Çok kötü 🙄
Ya yüksek ihtimal kovit se niye pazartesiyi bekliyorlar 😡😡😡

Kızlar annemin ciğerleri ağzına kadar doluymuş . Doktor Pazartesi tomografi çekecek. Yüksek ihtimal covid demiş . Test güvenilirliği bitti artık demiş 😟 vücuttaki iltihap 0-5 arasında olması gerekirken annemin 247 miş hiç kalkamadan yatıyor öyle işte herkes kendine dikkat etsin bu virüs Çok kötü 🙄
Çok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşur ins

Kıymalı makarna yap birde sarımsaklı yoğurt 🤓Yada mantı yap bunları istedi benim canım😂
Canimsin msjini şimdi gördüm mantıyı dün iki gün önce yapmıştım. Tavuğa gönderdim kızartırim biberle yanına pilav artık bunları düşündüm. Bugünü de çıkardık aradan darısı yarına 😅

Aaa ben görsem çağırırdım seni😀Hosgeldin canım☺️
Hoşbulduk teşekkür ederim :dondurma:

Ahahaahah ben görüdm de canım pek aktif olmuyorsun o yğzden yazmadım🤪🤪🤪

hoşgeldin oğlan nasıl büyüdü mi:emir_bebek:
Hoşbulduk canım :KK200:
Oğlum 13 aylık oldu zaman çabuk geçiyor. Doğduğu gün dün gibi aklımda :halay:
Teşekkür ediyorum canım 🥰😍

Ben görüyorum da etiket yapmadım 😍🤪hoşgeldin 😍

okyonus okyonus şeker yazacağım sana 1 çeyrek 😚🤪😀

Hoşbulduuum bir çayını içmeye geldim :KK71:

2. 35 gr altın
20 gr da gümüş aldım Kasım ayı içinde. Bildirimimi de yapayım da :KK76:

Tuce cok geçmiş olsun
Yeni eve geldim parkada çocuklar oynarken karacadan alışveriş yaptım guzel indirimler var. 300 lira ve üzeri ilk alışverişlere 40lura indirim var .
Kahve fincanı (uzun zamandır takip ediyordum uygun geldi)
Bide emsan bıçak seti aldım
Toplamda 275 lira harcadim

Tuce cok geçmiş olsun
Yeni eve geldim parkada çocuklar oynarken karacadan alışveriş yaptım guzel indirimler var. 300 lira ve üzeri ilk alışverişlere 40lura indirim var .
Ya benimde kahve fincanım kırıldı bakıyorum yeni bana atarmısın?6lı alacağım ama ben 2li değil

Tuce cok geçmiş olsun
Guzel gunlerde kullan canim

Eklentiler

• 2FF1B195-6627-4924-8C63-C2567B1A871A.png
    2FF1B195-6627-4924-8C63-C2567B1A871A.png
    448,6 KB · Görüntüleme: 80
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back