Ya yüksek ihtimal kovit se niye pazartesiyi bekliyorlarKızlar annemin ciğerleri ağzına kadar doluymuş . Doktor Pazartesi tomografi çekecek. Yüksek ihtimal covid demiş . Test güvenilirliği bitti artık demişvücuttaki iltihap 0-5 arasında olması gerekirken annemin 247 miş hiç kalkamadan yatıyor öyle işte herkes kendine dikkat etsin bu virüs Çok kötü
Alet bozukmuş o yüzdenYa yüksek ihtimal kovit se niye pazartesiyi bekliyorlar
Çok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşur insKızlar annemin ciğerleri ağzına kadar doluymuş . Doktor Pazartesi tomografi çekecek. Yüksek ihtimal covid demiş . Test güvenilirliği bitti artık demişvücuttaki iltihap 0-5 arasında olması gerekirken annemin 247 miş hiç kalkamadan yatıyor öyle işte herkes kendine dikkat etsin bu virüs Çok kötü
ÜffffAlet bozukmuş o yüzden
Canimsin msjini şimdi gördüm mantıyı dün iki gün önce yapmıştım. Tavuğa gönderdim kızartırim biberle yanına pilav artık bunları düşündüm. Bugünü de çıkardık aradan darısı yarınaKıymalı makarna yap birde sarımsaklı yoğurtYada mantı yap bunları istedi benim canım
Hoşbulduk teşekkür ederimAaa ben görsem çağırırdım seniHosgeldin canım
Hoşbulduk canımAhahaahah ben görüdm de canım pek aktif olmuyorsun o yğzden yazmadım
hoşgeldin oğlan nasıl büyüdü mi
Teşekkür ediyorum canım
Ben görüyorum da etiket yapmadımhoşgeldin
okyonus şeker yazacağım sana 1 çeyrek
Balcan neValla bizde balcan varfikir olsun
Ya benimde kahve fincanım kırıldı bakıyorum yeni bana atarmısın?6lı alacağım ama ben 2li değilTuce cok geçmiş olsun
Yeni eve geldim parkada çocuklar oynarken karacadan alışveriş yaptım guzel indirimler var. 300 lira ve üzeri ilk alışverişlere 40lura indirim var .
Kahve fincanı (uzun zamandır takip ediyordum uygun geldi)
Bide emsan bıçak seti aldım
Toplamda 275 lira harcadim
Guzel gunlerde kullan canimTuce cok geçmiş olsun
Yeni eve geldim parkada çocuklar oynarken karacadan alışveriş yaptım guzel indirimler var. 300 lira ve üzeri ilk alışverişlere 40lura indirim var .
Kahve fincanı (uzun zamandır takip ediyordum uygun geldi)
Bide emsan bıçak seti aldım
Toplamda 275 lira harcadim
Bende yanlış yazdı herhalde dedim
Bilmiyorum vallaPatliiicannnnn
aaa bilmiyor musun
Evet canım
Saol cnm benim daha güzelleri senin olsunGuzel gunlerde kullan canim
Siz şimdi şalgama şalgam suyuBilmiyorum vallaTrakya’da patlıcan derler
Yok burda patlıcan diyene tuhaf bakıyorlar kim bu sosyetik gibiBende yanlış yazdı herhalde dedim
Yaaaaa keşkeni kahveni içsemmmmSaol cnm benim daha güzelleri senin olsun
okyonus bunu aldım uzun zamandır takip ediyordum en uygun 170 idi ben 130 a aldım altili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?