- 18 Haziran 2018
- 1.503
- 2.141
- 133
- 33
Canım inşallahhh olumlu sonuçlanırmerhabalar herkeşler iyidir inşallah
Kaç gündür giremedim telefon görüşmeleri yapmaktan..
Eşimin görev süresi şimdiden uzayacak gibi duruyor, hatta belki buraya döndüğünde belki başka bir yere görevlendirilebileceklerini söyledi..Ben de annemin ısrarlarına daha fazla dayanamayıp yanına gitmeye karar verdim
..oğlumun dersler zaten online..kızımı da açık olsa da anaokuluna göndermiyorum.en azından orada da evde olsak annemle beraber oluruz..minnağı sallar falan yardımı dokunurdoktor hastane vs rahat olur...burada ilçedeyiz imkanlarımız çok kısıtlı...
işte kilit mesele işyerime geçici görevlendirme için dilekçe vereceğim salı günü..onun sonucunu bekleyeceğiz...bakalım hayırlısı olsun inşallah
Evlendiğimizden beri oradan oraya oradan oraya artık çok yoruldumsağlık olsun ve buna şükür demekten başka elden gelen bir şey yok maalesef....
Üffff senin kayınvalideye sinir olmaya başladım yaaaAy sinir geldi 1 aydır sıra oluyor anında batıyor kadın elini sürmüyor Kiril görünce bir cifle dimi oda yokdön dur evde valla hizmetçiden farkım yok
Ahhh canım migren ağrısı çok kötü dikkorın iç benim 3 günlük migren ağrımı ancak bu ilaç kesti geçmiş oldunSelamlar
regl oldum ve dehşetli bir migren ağrım var :)
sabah markete gittik. Alışveriş yaptım aylık. Babam da benimleydi. O ödedi sağolsun.
akşama kuzu tandır, pilav ve fırın patates var. Bir de kocaman salata yaparız.
dondurucuda künefe var. Onu yaparım üstüne yeter allah bereket versin olmayanlara da versin.
Sabah dokuz da uyaniSenin kızın günde 3 uyku yapıyor olması lazım. En geç 21:00 gece uykusuna geçmiş olması lazım . Uykular düzensiz olunca vücudu çok fazla yoruluyor ve uykuya direnmeye başlıyor . Ben oğlumun uykularını instagramda baldan anne diye bir uyku koçu var onu okuyarak düzenledim bi göz gezdir istersen
Bakarım canım normalde Uyuyo ama nadir de olsa hiç uyumadigi da oluyoSenin kızın günde 3 uyku yapıyor olması lazım. En geç 21:00 gece uykusuna geçmiş olması lazım . Uykular düzensiz olunca vücudu çok fazla yoruluyor ve uykuya direnmeye başlıyor . Ben oğlumun uykularını instagramda baldan anne diye bir uyku koçu var onu okuyarak düzenledim bi göz gezdir istersen
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinEvet canım hastanende şuan kan idrar almışlar serum takmışlar yatıyor. Sonuçlara göre bakılacak doktor çok büyük bir enfeksiyon geçiriyor olabilir demiş bende haber bekliyorum şimdi teşekkür ediyorum
Ayyy inşallah yiyebilirim yazısını okuyunca duygulandim , çok iyi bilirim biseyi yemek istersin ama yiyebilcekmisin diye düşünmek.... inşallah yersin bebeğine de şifa olurSelam kızlar
Eşim pazara gitti annemlerede pazarlık aldı babam hepsini karşılamış saolsun
Birazdan markete gidicek un almaya kıymalı börek yapacağım ayranla yeriz yani inş yiyebilirim
Hazır yufkadan yapsana canım pratik olur.Eziyetli işleri sevmemSelam kızlar
Eşim pazara gitti annemlerede pazarlık aldı babam hepsini karşılamış saolsun
Birazdan markete gidicek un almaya kıymalı börek yapacağım ayranla yeriz yani inş yiyebilirim
Kıymalı makarna yap birde sarımsaklı yoğurtBanada bir menü çıkarır mısınız ya ne yapacağımı hiç bilmiyorum çocuğa çorba yapiodum. Babası uyutmus yemeden uyudu çocuk. Bende beyin error aklıma hiç bişey gelmiyor.
Aaa ben görsem çağırırdım seniO kadar okudum niye pro üyeler görüp yakaladım senii deyip çağırmıyor beni
Ben de katılabilir miyim
Ahahaahah ben görüdm de canım pek aktif olmuyorsun o yğzden yazmadımO kadar okudum niye pro üyeler görüp yakaladım senii deyip çağırmıyor beni
Ben de katılabilir miyim
Teşekkür ediyorum canımÇok geçmiş olsun Allah şifa versin
Ben görüyorum da etiket yapmadımO kadar okudum niye pro üyeler görüp yakaladım senii deyip çağırmıyor beni
Ben de katılabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?