🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım inşallahhh olumlu sonuçlanır
Ay sinir geldi 1 aydır sıra oluyor anında batıyor kadın elini sürmüyor Kiril görünce bir cifle dimi oda yokdön dur evde valla hizmetçiden farkım yok
Üffff senin kayınvalideye sinir olmaya başladım yaaa
Ahhh canım migren ağrısı çok kötü dikkorın iç benim 3 günlük migren ağrımı ancak bu ilaç kesti geçmiş oldun

aldıklarınız da afiyet olsun

Babam geldi gelirken 500 grm taze çekilmiş kahve almış kızlara abır cubur 5 kilo da yeşil zeytin getirmiş

beraber kahve içtik nar yedik

gitti sonra bende biraz zeytinyağı ve siyah zeytin gönderdim

küçük kızımı uyuttum şimdi nescafe içiyorum
Dünden çorbam var yanına çökertme kebabı ve zeytinyağlı kereviz yapcam

Sabah dokuz da uyani
Bakarım canım normalde Uyuyo ama nadir de olsa hiç uyumadigi da oluyo

Selam kızlar
Eşim pazara gitti annemlerede pazarlık aldı babam hepsini karşılamış saolsun
Birazdan markete gidicek un almaya kıymalı börek yapacağım ayranla yeriz yani inş yiyebilirim
Ayyy inşallah yiyebilirim yazısını okuyunca duygulandim , çok iyi bilirim biseyi yemek istersin ama yiyebilcekmisin diye düşünmek.... inşallah yersin bebeğine de şifa olur

Selam kızlar
Eşim pazara gitti annemlerede pazarlık aldı babam hepsini karşılamış saolsun
Birazdan markete gidicek un almaya kıymalı börek yapacağım ayranla yeriz yani inş yiyebilirim
Hazır yufkadan yapsana canım pratik olur.Eziyetli işleri sevmem

Banada bir menü çıkarır mısınız ya ne yapacağımı hiç bilmiyorum çocuğa çorba yapiodum. Babası uyutmus yemeden uyudu çocuk. Bende beyin error aklıma hiç bişey gelmiyor.
Kıymalı makarna yap birde sarımsaklı yoğurt Yada mantı yap bunları istedi benim canım

Kızlar annemin ciğerleri ağzına kadar doluymuş . Doktor Pazartesi tomografi çekecek. Yüksek ihtimal covid demiş . Test güvenilirliği bitti artık demiş vücuttaki iltihap 0-5 arasında olması gerekirken annemin 247 miş hiç kalkamadan yatıyor öyle işte herkes kendine dikkat etsin bu virüs Çok kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…