🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel haberler gelsin inşallah

Günaydın kızlar her yerim tutulmus off robot gibiyim
Çocukları dışarı çıkaracağım 1 de hava da güzel ev işi falan yapamam
Akşam menüm bamya pilav salata
Benim menüde dünden kalma mercimek çorbam var bamya yapıyorum bide havuçlu meze

Uzuldum,gecmis olsun,annem de gecirdi,hastanede yatarak,yogun bakim degildi ama yipratici bir surecti.
Cigeri sarmisti,epey korktuk.
Sukur simdi evde,gittikce iyilesiyor.Uzulme sen de,yakinda ferahlarsiniz.
Kac gundur hastanede ve doktorlar ne diyor?

merhabalar herkeşler iyidir inşallah
Kaç gündür giremedim telefon görüşmeleri yapmaktan..
Eşimin görev süresi şimdiden uzayacak gibi duruyor, hatta belki buraya döndüğünde belki başka bir yere görevlendirilebileceklerini söyledi..Ben de annemin ısrarlarına daha fazla dayanamayıp yanına gitmeye karar verdim
..oğlumun dersler zaten online..kızımı da açık olsa da anaokuluna göndermiyorum.en azından orada da evde olsak annemle beraber oluruz..minnağı sallar falan yardımı dokunur doktor hastane vs rahat olur...burada ilçedeyiz imkanlarımız çok kısıtlı...
işte kilit mesele işyerime geçici görevlendirme için dilekçe vereceğim salı günü..onun sonucunu bekleyeceğiz...bakalım hayırlısı olsun inşallah
Evlendiğimizden beri oradan oraya oradan oraya artık çok yoruldum sağlık olsun ve buna şükür demekten başka elden gelen bir şey yok maalesef....

Ya bende çok istiyorum olsun 2 ayda bir alırız plakHangi marka model var sizde memnunmusunuz?
Kızlar ben uyuyup geleyim regl oldum şimdi her yerim ağrır evde hepimiz yattık yatağa okyonus bugün seni kendime vekil seçtim topik Sana emanet gelene kahve ikram et
Ev kalabalık ortam curcunaBanyodaki klozeti kullanıyorduk su kaçırıyor banyoya şimdi eşim ona bakıyor küçük WC var eşime ayarla dedim dinlemedi şimdi sözüne geldi ona bakacak.Tahta koymuşlar üzerine ardiye gibi kullanmış bizden önceki oturan.4Kişi bir WC zor oluyor ya çok kirleniyor WC sırası oluyor eziyet

Slmmm kızlar
Sabahtan beridir koşturuyorum
Ekmek yaptım kahvaltı ettik
Ortalığı toparladım süpürdüm
Eşim oğlanı traş etti yıkadı
Bende kızları yıkadım sonrada kendim duş aldım
Büyük kızımla matematik çalıştık
Eşimde oğluşla kesip biçiyor
Birazdan yemek faslı başlar biraz dinleneyim

Bizde wc leri paylaştı çocukların ayrı bizim ayrı

İnş geçici görevin hemen onaylanır canım.Cocukların kaderi hep babadan ayrı kalmakBanada diyorlar kardeş yap yalnız kalmasın.Cocuğu annemle birlikte büyüttük her an görev çıkacak stresi yetiyor zaten.Bak kaç kez ayrılık yaşadınız sizde valla çocuk işi gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun.Allahtan çocuklar alışık annene hem anne evi rahat oluyor

Gdl diye bir marka. Çanta hatta bavul gibi şekli. Radyosu da var. Büyük küçük plak hepsini çalabiliyor. Ben çok memnunum. Geçen sene almıştım. Bi kaç hareketli plak da almıştım. Çocuklarla dans edebiliyoruz

Selamlar
regl oldum ve dehşetli bir migren ağrım var :)
sabah markete gittik. Alışveriş yaptım aylık. Babam da benimleydi. O ödedi sağolsun.
akşama kuzu tandır, pilav ve fırın patates var. Bir de kocaman salata yaparız.
dondurucuda künefe var. Onu yaparım üstüne yeter allah bereket versin olmayanlara da versin.

Dolapta az az kalan yemekleri var pilav kuru fasulye patlıcan yemeği yanına tavuk çorbası yapcam birazdan akşam yeriz sabah kahvaltıyı geç yaptık acıkmadık yağmur var dışarıda pencereden onu seyrediyoruz küçük kızımla büyük babasıyla kitap okuyor akşam canlı dersi var

Canım bu hafta ara tatil diye bizim öğretmen canlı ders yapmadı hiçbir öğretmen yapmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…