Güzel haberler gelsin inşallahEvet canım hastanende şuan kan idrar almışlar serum takmışlar yatıyor. Sonuçlara göre bakılacak doktor çok büyük bir enfeksiyon geçiriyor olabilir demiş bende haber bekliyorum şimdi teşekkür ediyorum
O zaman hoşgeldiniz takılın bize
UmarımGüzel haberler gelsin inşallah
Benim menüde dünden kalma mercimek çorbam var bamya yapıyorum bide havuçlu mezeGünaydın kızlar her yerim tutulmus off robot gibiyim
Çocukları dışarı çıkaracağım 1 de hava da güzel ev işi falan yapamam
Akşam menüm bamya pilav salata
Uzuldum,gecmis olsun,annem de gecirdi,hastanede yatarak,yogun bakim degildi ama yipratici bir surecti.Evet canım hastanende şuan kan idrar almışlar serum takmışlar yatıyor. Sonuçlara göre bakılacak doktor çok büyük bir enfeksiyon geçiriyor olabilir demiş bende haber bekliyorum şimdi teşekkür ediyorum
Keyfi yerinde çok şükürOğluşun nasıl
Ya bende çok istiyorum olsun 2 ayda bir alırız plakÇok güzel oluyor ben geçen sene aldım arada çocukları uyutunca keyif yapıyoruz. Ama biraz pahalı bir keyif. Plaklar pahalı
Bi sanatçının cd si gibi düşün 10 parça fln var diyelim 100₺ hepsini almak istiyorsun uçuyor fiyatlar
Ama çok güzel
Ev kalabalık ortam curcunaKızlar ben uyuyup geleyim regl oldum şimdi her yerim ağrırevde hepimiz yattık yatağa okyonus bugün seni kendime vekil seçtim topik Sana emanet gelene kahve ikram et
Bizde wc leri paylaştı çocukların ayrı bizim ayrıYa bende çok istiyorum olsun 2 ayda bir alırız plakHangi marka model var sizde memnunmusunuz?
Ev kalabalık ortam curcunaBanyodaki klozeti kullanıyorduk su kaçırıyor banyoya şimdi eşim ona bakıyor küçük WC var eşime ayarla dedim dinlemedi şimdi sözüne geldi ona bakacak.Tahta koymuşlar üzerine ardiye gibi kullanmış bizden önceki oturan.4Kişi bir WC zor oluyor ya çok kirleniyor WC sırası oluyor eziyet
İnş geçici görevin hemen onaylanır canım.Cocukların kaderi hep babadan ayrı kalmakmerhabalar herkeşler iyidir inşallah
Kaç gündür giremedim telefon görüşmeleri yapmaktan..
Eşimin görev süresi şimdiden uzayacak gibi duruyor, hatta belki buraya döndüğünde belki başka bir yere görevlendirilebileceklerini söyledi..Ben de annemin ısrarlarına daha fazla dayanamayıp yanına gitmeye karar verdim
..oğlumun dersler zaten online..kızımı da açık olsa da anaokuluna göndermiyorum.en azından orada da evde olsak annemle beraber oluruz..minnağı sallar falan yardımı dokunurdoktor hastane vs rahat olur...burada ilçedeyiz imkanlarımız çok kısıtlı...
işte kilit mesele işyerime geçici görevlendirme için dilekçe vereceğim salı günü..onun sonucunu bekleyeceğiz...bakalım hayırlısı olsun inşallah
Evlendiğimizden beri oradan oraya oradan oraya artık çok yoruldumsağlık olsun ve buna şükür demekten başka elden gelen bir şey yok maalesef....
Ay sinir geldi 1 aydır sıra oluyor anında batıyor kadın elini sürmüyor Kiril görünce bir cifle dimi oda yokBizde wc leri paylaştı çocukların ayrı bizim ayrı
Herkes temiz bıraksa kirlenmez kiAy sinir geldi 1 aydır sıra oluyor anında batıyor kadın elini sürmüyor Kiril görünce bir cifle dimi oda yokdön dur evde valla hizmetçiden farkım yok
Gdl diye bir marka. Çanta hatta bavul gibi şekli. Radyosu da var. Büyük küçük plak hepsini çalabiliyor. Ben çok memnunum. Geçen sene almıştım. Bi kaç hareketli plak da almıştım. Çocuklarla dans edebiliyoruzYa bende çok istiyorum olsun 2 ayda bir alırız plakHangi marka model var sizde memnunmusunuz?
Ev kalabalık ortam curcunaBanyodaki klozeti kullanıyorduk su kaçırıyor banyoya şimdi eşim ona bakıyor küçük WC var eşime ayarla dedim dinlemedi şimdi sözüne geldi ona bakacak.Tahta koymuşlar üzerine ardiye gibi kullanmış bizden önceki oturan.4Kişi bir WC zor oluyor ya çok kirleniyor WC sırası oluyor eziyet
Canım bu hafta ara tatil diye bizim öğretmen canlı ders yapmadı hiçbir öğretmen yapmadıDolapta az az kalan yemekleri var pilav kuru fasulye patlıcan yemeği yanına tavuk çorbası yapcam birazdan akşam yeriz sabah kahvaltıyı geç yaptık acıkmadık yağmur var dışarıda pencereden onu seyrediyoruz küçük kızımla büyük babasıyla kitap okuyor akşam canlı dersi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?