• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin kızın günde 3 uyku yapıyor olması lazım. En geç 21:00 gece uykusuna geçmiş olması lazım . Uykular düzensiz olunca vücudu çok fazla yoruluyor ve uykuya direnmeye başlıyor . Ben oğlumun uykularını instagramda baldan anne diye bir uyku koçu var onu okuyarak düzenledim bi göz gezdir istersen
duzen onemli cocuklar ıcın

elif kurt45 elif kurt45 12-18 ay arası tek uykuya geçiş zamanıymış öyle okudum ben . 1 hafta boyunca 2. Uykuya direnip uyumazsa o zaman tek uyku başlanmalıymış. Bence 18 aya kadar 2 uyku için direnmek lazım 😟 umarım benim oğlum 18 e kadar 2 uyku yapar .

Evet bence de bebem tam benim gibi düzen aşığı eğer düzen bozulmuşsa çok fena oluyor
hersey bır domino taşı gibi aslında. 21 aylık oglum yemek ve uyku saatı gecerse tum gun aglama krizleri oluyor bızde. bır tas devrıldımı hepsı ard arda devriliyor.

Kızlar eve pikap ve plaklar almak istiyorum.Tv yanına koyarım alkol almıyorum ama şaraba falan başlayacağım 😂
Çok güzel oluyor ben geçen sene aldım arada çocukları uyutunca keyif yapıyoruz. Ama biraz pahalı bir keyif. Plaklar pahalı
Bi sanatçının cd si gibi düşün 10 parça fln var diyelim 100₺ hepsini almak istiyorsun uçuyor fiyatlar
Ama çok güzel 👍

elif kurt45 elif kurt45 12-18 ay arası tek uykuya geçiş zamanıymış öyle okudum ben . 1 hafta boyunca 2. Uykuya direnip uyumazsa o zaman tek uyku başlanmalıymış. Bence 18 aya kadar 2 uyku için direnmek lazım 😟 umarım benim oğlum 18 e kadar 2 uyku yapar .
hersey zamanında yapılmalı bız 20 aylık tek uykuya gectık aksamları kesınlıkle saatınde uyuttum zor oldu. bazen saatlerimi aldı ama suan hersey yolunda

hersey bır domino taşı gibi aslında. 21 aylık oglum yemek ve uyku saatı gecerse tum gun aglama krizleri oluyor bızde. bır tas devrıldımı hepsı ard arda devriliyor.

hersey zamanında yapılmalı bız 20 aylık tek uykuya gectık aksamları kesınlıkle saatınde uyuttum zor oldu. bazen saatlerimi aldı ama suan hersey yolunda
Polo ya ben de artık desteksiz uyutma çalışmalarına başlamak istiyorum ama korkuyorum

Selam kızlar
Dün akşam abim bizdeydi.
Annem bana tulum peyniri köy bulguru, tam buğday unu gönderdi abimle.
Sırf onun için sabah sıcak ekmek pişirdim lavaş gibi. Kahvaltıdan sonra bebeği uyuttum.
HM den sipariş oluşturdum.
İki adet sepet
biri büyük boy oyuncak sepeti olucak.
ve havlu çorap 5li 🧦
200 lira tuttu. İndirim vardı. 156 lira ödedim.
eşim dışarı çıktı. Arkadaşları buluşacak dönüşte marketten eksikleri alır. Akşama hem bize hem oğlana köfte yapıcağım. Tuğce yemek konusunda fikir oldun bize:)

hıc korkma hıc yapabılırmısın sadece zaman ver kendıne cumku buyuduklerınde bu tur seylerı yaptıramıyoruz.
Başlayayım dimi artık . 15 gün sabretmek gerekiyormuş. Oğlum ilk emerek uyuyordu . Sonra meme reddi yapınca yatağa birlikte yattık ben saçını okşadım vs vs işte öyle uyuttum . Şimdi emmeyen başladı geri 3 aydır yeniden emerek uyur oldu .

benım bır arkadasım vardı oglu benım pasadan 4ay buyuk. asla kıyaslanmaz cocuklar benım dusuncem ama. o oyle yapıyor. cocuk 2bucuk yasında katı yemıyor asla. gece 1de uyuyor sabah 8de uyanıyor ve asla uyumuyor butun gun erzıncan haziran ayı cok sıcaktır o sıcakta butun gun dısarda cocuklarla oynuyor soyluyorsun da işe yaramıyor. butun dıslerı curudu ve dolgu yaptırdılar. ve halen anneyle babayla uyuyor. cocukta duzen sıfır. ona kalsa ben cok katı davranıyormusum bukadar kural fazlaymiş. cocuklugunu yasamiyormus. buyuyunce zaten ıstedıklerı olacakmıs

Başlayayım dimi artık . 15 gün sabretmek gerekiyormuş. Oğlum ilk emerek uyuyordu . Sonra meme reddi yapınca yatağa birlikte yattık ben saçını okşadım vs vs işte öyle uyuttum . Şimdi emmeyen başladı geri 3 aydır yeniden emerek uyur oldu .
Kesinlikle can 15 gun sure ver kendıne basarabılırsın

Günaydın hanımlar lütfen yardımcı olun bana valla delirecem artık. Kamu çalışanıyim 17 aylık bir kızım var uyku ve mama saatleri hep düzenli oldu. Şuan coviden dolayı esnek çalışma var . Bunları anlatıyorum çocuğu ne etkiliyor bilmiyorum. Çalıştığım günler kızıma bakıcısı bakıyor onun yanında sabah uykusuna kendi kendine dalıyor . Öğleden sonrada çok güzel uyuyor gene . Ama gelin görün ki ki iki haftadır bu çocuğu ben uyuyamıyorum. Uyuyor 5 dk sonra gene uyanıyor gün boyu o uyku üzerinde duruyor . Uyu deyince ağlıyor. Dünde gece 1 de uyudu hiç uyumadigi halde . Napicam benya uyutuyorum gelip oturmadan o uyanıyor
Genelde çalışan annelerde öyle oluyor canım benimkilerden öyle yanında olmak vakit geçirmek seni sürekli kontrol etmek için uyanıyor aslında gitti mi diye hepsi özlemekten inan ban tecrübeyle sabit çok akıllılar başka biri baktığında yemeklerinide yiyorlar uyku saatlerinde uyuyorlar

Selam kızlar
Dün akşam abim bizdeydi.
Annem bana tulum peyniri köy bulguru, tam buğday unu gönderdi abimle.
Sırf onun için sabah sıcak ekmek pişirdim lavaş gibi. Kahvaltıdan sonra bebeği uyuttum.
HM den sipariş oluşturdum.
İki adet sepet
biri büyük boy oyuncak sepeti olucak.
ve havlu çorap 5li 🧦
200 lira tuttu. İndirim vardı. 156 lira ödedim.
eşim dışarı çıktı. Arkadaşları buluşacak dönüşte marketten eksikleri alır. Akşama hem bize hem oğlana köfte yapıcağım. Tuğce yemek konusunda fikir oldun bize:)
Oğluşun nasıl 😍

Annen nasil Tuce,hastanede mi,gecmis olsun,tum mesajlari okuyamadim
Evet canım hastanende şuan kan idrar almışlar serum takmışlar yatıyor. Sonuçlara göre bakılacak doktor çok büyük bir enfeksiyon geçiriyor olabilir demiş bende haber bekliyorum şimdi teşekkür ediyorum 😍💐

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back