• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın hanımlar lütfen yardımcı olun bana valla delirecem artık. Kamu çalışanıyim 17 aylık bir kızım var uyku ve mama saatleri hep düzenli oldu. Şuan coviden dolayı esnek çalışma var . Bunları anlatıyorum çocuğu ne etkiliyor bilmiyorum. Çalıştığım günler kızıma bakıcısı bakıyor onun yanında sabah uykusuna kendi kendine dalıyor . Öğleden sonrada çok güzel uyuyor gene . Ama gelin görün ki ki iki haftadır bu çocuğu ben uyuyamıyorum. Uyuyor 5 dk sonra gene uyanıyor gün boyu o uyku üzerinde duruyor . Uyu deyince ağlıyor. Dünde gece 1 de uyudu hiç uyumadigi halde . Napicam benya uyutuyorum gelip oturmadan o uyanıyor

Ay çok garip kızlar şöyle oluyormuş diyelim ki virüs ciğere indiyse o zaman testte negatif veriyormuş tomografi de çıkıyormuş kuzenimin öyle olmuş az önce söyledi bana da 🤣 cidden çok garip sinir bozucu . Bu arada annem serum takmışlar kan idrar almışlar bakalım 🤔
Rabbım annenıze Şafi ismiyle şifa versin inşallah canım. bu ilet bıtınce hepımızın kosacagı yer kuaför. psikolog ve parklar olacak

Eşim marketten sebze aldı 45 TL harcadık . Karaca tencere setimi yolladı kargo geldi yıkadım yerleştirdim 😍 bebeği emzirdim uyuttum şimdi bende uzanacağım sabah 06:00 da kalktık resmen hava karanlıktı 🤣
tencerelerın hayırlı olsun canım dınlen bebış uyumuşken sende uyu can.

Günaydın kızlar.Her gittiğimizde markette Bref klozet topu istiyor biz bıraktırıyoruz o alıyor dün dayanamadım aldım şimdide yedek olanı yanımızda getirmiş bizimle biraz yatak keyfi yapsınmıs ayrıca evi gezdirmiş toplar evi çok beğenmiş😂Markette başka çocuk olsa yıyecrk falan alır benimki persilin yeni çıkan deterjanını alalım duş jeli alalım aaaa domestosta varmış buda alınsın hep böyle modda😂Sepete dolduruyor bunları biz bırakıyoruz bakıyor eksik geri alıyor gene😂
2ci Kadir vakasi:D

Günaydın hanımlar lütfen yardımcı olun bana valla delirecem artık. Kamu çalışanıyim 17 aylık bir kızım var uyku ve mama saatleri hep düzenli oldu. Şuan coviden dolayı esnek çalışma var . Bunları anlatıyorum çocuğu ne etkiliyor bilmiyorum. Çalıştığım günler kızıma bakıcısı bakıyor onun yanında sabah uykusuna kendi kendine dalıyor . Öğleden sonrada çok güzel uyuyor gene . Ama gelin görün ki ki iki haftadır bu çocuğu ben uyuyamıyorum. Uyuyor 5 dk sonra gene uyanıyor gün boyu o uyku üzerinde duruyor . Uyu deyince ağlıyor. Dünde gece 1 de uyudu hiç uyumadigi halde . Napicam benya uyutuyorum gelip oturmadan o uyanıyor
bır yerımı agrıyor gunduz uykuları uzun surelımı

Rabbım annenıze Şafi ismiyle şifa versin inşallah canım. bu ilet bıtınce hepımızın kosacagı yer kuaför. psikolog ve parklar olacak
Amin 🙏🏻 aynen ya kardeşim çok panik bir insan dün akşam iyice azarladım telefonda beni delirtti . Dünya başına yıkılmış sanki bi sakin ol diyorum hiç beni de paniğe uğratıyor burada . Kaç yaşına geldin dedim ya bi sakin ol artık 😡

elif kurt45 elif kurt45 allah allah ya😳 o kadar saat nasıl dayanıyor acaba uykusuz
Benim kızım da öyle ne kadar uyumazsa o kadar direnir uykuya gündüz hiç uyumasa da gece 1 de Falan uyur , hanı derler ya gündüz uyumayınca olsun daha iyi gece uyur diye hiç öyle değil gündüz uyuyamazsa uykusu dalasiyo ve gece de uyuyamiyo ve benim kızım 5 aylık bile deil daha

Amin 🙏🏻 aynen ya kardeşim çok panik bir insan dün akşam iyice azarladım telefonda beni delirtti . Dünya başına yıkılmış sanki bi sakin ol diyorum hiç beni de paniğe uğratıyor burada . Kaç yaşına geldin dedim ya bi sakin ol artık 😡
haklısın sakın olmak zorunda

Benim kızım da öyle ne kadar uyumazsa o kadar direnir uykuya gündüz hiç uyumasa da gece 1 de Falan uyur , hanı derler ya gündüz uyumayınca olsun daha iyi gece uyur diye hiç öyle değil gündüz uyuyamazsa uykusu dalasiyo ve gece de uyuyamiyo ve benim kızım 5 aylık bile deil daha
Senin kızın günde 3 uyku yapıyor olması lazım. En geç 21:00 gece uykusuna geçmiş olması lazım . Uykular düzensiz olunca vücudu çok fazla yoruluyor ve uykuya direnmeye başlıyor . Ben oğlumun uykularını instagramda baldan anne diye bir uyku koçu var onu okuyarak düzenledim bi göz gezdir istersen

İyi de bakıcısı da çok güzel uyuyor sabah iki saat akşam ikinsaat uyurdu . Tek uykuya geçiş yapım dedim ama yok gene uyumuyor . Bakicisinda sabah saati geldi mi kendi kendine uyuyor öğleden sonrada en az iki saat uyuyor
Sorunu seninle bence o birlikte seninle zaman geçirmek istiyor

tum oyunlarımız arabalar ve parklar 🤣🤣🤣

Eklentiler

• 1605953665466.jpg
    1605953665466.jpg
    164,6 KB · Görüntüleme: 61
Sorunu seninle bence o birlikte seninle zaman geçirmek istiyor
Bilmiyorum ya gerçekten bu sefer bende gergin oluyorum. İlk defa bırakmıyorum . Ama ilk defa böyle tepkiyi görüyorum . Ne yapacağımı şaşırdım . Kendiside mutsuz . Bu sefer sağlıklı zaman da geciremiyoruz

İyi de bakıcısı da çok güzel uyuyor sabah iki saat akşam ikinsaat uyurdu . Tek uykuya geçiş yapım dedim ama yok gene uyumuyor . Bakicisinda sabah saati geldi mi kendi kendine uyuyor öğleden sonrada en az iki saat uyuyor
hersey yolunda. gorunuyor. senle vakıt gecırmek ıstıyor. bellikı. cocukların oyle isteklerı oluyor 😘😊

Bilmiyorum ya gerçekten bu sefer bende gergin oluyorum. İlk defa bırakmıyorum . Ama ilk defa böyle tepkiyi görüyorum . Ne yapacağımı şaşırdım . Kendiside mutsuz . Bu sefer sağlıklı zaman da geciremiyoruz
Tabi uykusuz olunca sürekli mız mız olur . Benim oğlum öyle belirli saatleri var o saate 15 dk kala başlıyor mız mız 😳 uyutmazsan yandın yiyip bitiyor bizi de kendini de .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back